HomeViestejäNatalia Alba21.8.2024 - Yhdistävä symboli

21.8.2024 - Yhdistävä symboli

YHDISTÄVÄ SYMBOLI

Kirjoittanut Natalia Alba (www.nataliaalba.com)
21.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kuva, joka sisältää kohteen taide, Grafiikka, avaruus, tähti

Kuvaus luotu automaattisesti

itsesynteesiprosessi on käynnistetty monilla teistä, jotka olette rakentaneet sillan fyysisen ja jumalaisen itsenne välille. Tämä on universaali, valokoodattu yhdistävä symboli, jonka vastaanotin teitä varten, jotka olette tällä polulla itsen jälleenyhdistymiseksi ja vihittäväksi uuteen ylösnousemusvaiheeseen.

Tämä symboli auttaa teitä yhdistymään jälleen jumalaiseen itseenne ja vastaanottamaan korkeampaa opastusta, koska sillä hetkellä kun valitsette harmonisoitua jälleen aitoon Lähteeseen, jumalaiseen sieluunne, lisää rakkautta, korkeampaa ymmärrystä ja voimaa laskeutuu välittömästi.

Tämä symboli ei auta ainoastaan yhdistämään ihmisitsesi ja ei-fyysiset itsesi, vaan myös rinnakkaisitset, niiden viisauden ja voiman, sillä monet teistä ovat ns. monadinne edustajia, ja kun muistatte ja kehitytte, niin tapahtuu myös rinnakkaisitseissä.

Se auttaa sinua yhdistämään kaiken, kuka olet, olet ollut ja koskaan tulet olemaan, kaikissa suunnissa, ulottuvuuksissa ja kaikilla aikajanoilla, ajan ja avaruuden yli, sillä olet kaikki ja kaikkialla.

Voit piirtää/vetää tämän symbolin sieluportaalialueellesi – kateenkorva – tai pelkästään visualisoida sen, integroida sen käpylisäkkeeseen ja sitten laskea sen kateenkorva-sydänportaaliin, laajentaen sen koko kehoosi, jos sinua opastetaan niin, tai ankkuroida sen vain sydämeesi. Väri, kuten yritin esittää, on kirkkaanvalkoista timanttivaloasteikkoa.

Monet teistä kulkevat nyt käytävää, jossa hämmennys on yleistä ja jossa tarvitaan selkeyttä nähdä, minne mennä. Kukaan ja mikään muu ei voi tietää polkuasi, kuin sinä itse. Toiset voivat auttaa sinua pysymään valitsemallasi polulla, vahvistaen sen, minkä tunnet jo, tai auttaen sinua muistamaan, kuka olet, mutta vain sinä tiedät, sillä vain sinä luot matkasi seuraavat askeleet.

Ainoastaan sinulla on ainutlaatuinen yhteys Lähteeseen, joka puhuu kaikille meistä ainutlaatuisesti ja toistamattomasti. Ainoastaan sinä voit kulkea polkua, jonka kerran valitsit, sillä se polku auttaa sinua löytämään jälleen itsesi, jumalaiset lahjasi ja sen, missä sinun on tarkoitus olla seuraavaksi, sinun ja kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Jaan tämän symbolin suurella rakkaudella ja nöyryydellä, kun minua pyydettiin olemaan kaunistelematta sitä – ainoastaan jakamaan sellaisena, kuin näin – ja kiitollisuudella sinua kohtaan, että jatkuvasti valitset rakkauden ja kaiken palvelemisen polun.

Äärettömässä rakkaudessa,

Natalia Alba

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >