HomeViestejäNatalia Alba22.8.2024 - Tiheyden vapautus

22.8.2024 - Tiheyden vapautus

TIHEYDEN VAPAUTUS

Kirjoittanut Natalia Alba (www.nataliaalba.com)
22.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

ylösnousemusmatkamme on jatkuvaa puhdistamista ja sielun muistamista. Tänä sydämen laajentumisen aikana ja niiden valolähetysten myötä, joita olemme saaneet tässä viime vaiheessa, siirrymme nyt puhdistusvaiheeseen Neitsyen myötä. Puhdistaminen, erityisesti pitkien ruumiillistumisjaksojen jälkeen, on ylösnousemusmatkamme toinen tärkeä osa – vapautua kaikesta, minkä olemme parantaneet ja mistä olemme päästäneet irti.

Nyt on aika tehdä eetteripuhdistusta poistamalla kaikki siteet, myrkyt ja jätteet, jotka estävät kehoamme ruumiillistamasta uuden Maan lähetyksiä ja sitä, minkä laskemme alas sielustamme ja Jumalaitsestämme. Prosessi jota ei pidä sekoittaa siihen, mitä monet meistä kokevat jatkuvasti – tiheyden vapautus – kuten oppaani kutsuvat sitä prosessia, jossa vapaudutaan enemmän 3D-luonnostamme, kun jatkamme viidennen ulottuvuuden luontomme ruumiillistamista.

Monet teistä vapauttavat nyt tiheyttä, uuden tietoisuustason ruumiillistamisen vuoksi. Tämä on ”tislausprosessi”, joka voi olla hyvin samanlainen kuin tuntea nääntyvänsä, eikä ole lainkaan energiaa. Tämä johtuu siitä, että keho totuttelee uuteen taajuuteen, kevyempään taajuuteen, vapauttaen lisää tiheyttä ja sitten tuntien sen merkittävän muutoksen, joka siihen liittyy. Se tunnetaan usein äärimmäisenä väsymyksenä ja ahdistuksena, kun kirjaimellisesti päästämme irti sellaisesta, mitä olemme kantaneet syntymästämme lähtien tällä tasolla.

Tästä syystä on hyvin tärkeää ”skannata” kehoa ja havaita, olemmeko tässä prosessissa vai tarvitseeko meidän aloittaa puhdistusvaihe, jossa vapautamme siteitä ja muita kiinnikkeitä, jotka vievät edelleen energiaamme ja estävät meitä.

Mitä enemmän parannumme ja katkaisemme siteet, jotka estävät meitä olemasta vapaita energiaolentoja, sitä enemmän koemme tätä keventymistä. Siteet ovat usein joitain tavallisimmista ongelmista, jotka vähentävät energiaamme. Siteitä ei ole välttämättä luotu suhteiden kautta – ne voivat myös yhdistyä paikkoihin, muihin aikajanoihin ja ulottuvuustiloihin, sillä emme ole vain tässä läsnäolevassa hetkessä, vaan myös monissa muissa samanaikaisissa hetkissä.

Monilla teistä on ollut toistuvia unia muista ihmisistä, paikoista tai myös tiloista, ulottuvuuksista ja olennoista, ettekä pysty tietoisesti ymmärtämään niitä. Tämä on yksi tavallisimmista merkeistä, että olet edelleen yhdistynyt astraalivaikutuksiin, ihmisiin tai muihin tilanteisiin. joista sinun täytyy päästää irti ja joihin katkaista siteet, jos haluat saada takaisin energiasi ja tulla henkisesti täysivaltaiseksi.

Neitsyen ydinolemus on puhdistuminen, omaksuminen ja sen tislaaminen, mikä ei enää palvele meitä, sillä teillä kaikilla on sisällänne suuri jumalainen potentiaali, jota pienentävät ja kuluttavat monet siteet, jotka yhdistävät teidät muihin lähteisiin ja ihmisiin.

Irtipäästäminen on osa matkaamme ja sitä, kuka olemme. Silloin kun emme päästä irti ihmisistä, tilanteista ja tunteista ja vastustamme sitä, mikä on luonnollista, luomme pysähtyneisyyttä ja stressiä, laittaen kehomme hälytystilaan, kun se tuntee kirjaimellisesti olevansa hyökkäyksen kohteena.

Kärsimys on osa ihmismatkaamme, vaikka joskus sen voi aiheuttaa myös haluttomuutemme päästää irti.

Jos pystyisimme katsomaan toistemme sieluun, emme koskaan osallistuisi tiettyihin energioihin ja yhdistyisi ihmisiin, joiden tarkoitus ja valinnat ovat erilaisia kuin meidän.

Emme lankea jatkossa koskaan vanhoihin ansoihin, ja ennen kaikkea, emme salli koskaan loukata pyhää energiaamme. Tämä maataso kuitenkin opettaa meille, miten saadaan takaisin tämä kyky monien kohtaamistemme ja kokemustemme kautta, sillä se rikastaa sieluamme, auttaa kasvussamme ja auttaa meitä muistamaan empatian.

Siihen saakka kunnes saavutamme tämän tilan, eli näemme selvästi muiden ydinolemuksen sellaisena, kuin se on valaistuissa ulottuvuuksissa, joissa mikään ei voi olla piilossa, meillä on oma sisäisen kompassimme – tunteemme – joka kertoo meille, vaarannammeko energiamme, tai kanssaluommeko ihmisten kanssa, jotka resonoivat täysin sen kanssa, kuka olemme.

Valintamme luovat vakautta, rauhaa, laajentumista, parannusta, rakkautta, tai epäharmoniaa. Jokainen valinta palvelee meitä oppiaksemme, kuka olemme, energiamme luonteen ja kenen ja minkä kanssa haluamme olla tekemisissä, tai ei.

Jokainen valinta vie meitä lähemmäs tiheyttä tai keveyttä, riippuen siitä minkä kanssa valitsemme olla linjassa. Rakastakaa, kunnioittakaa ja arvostakaa aina arvokasta energiaanne, rakkaat.

Äärettömässä rakkaudessa,

Natalia Alba

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >