HomeViestejäNatalia Alba14.8.2024 - Henkilökohtainen kirkastuminen

14.8.2024 - Henkilökohtainen kirkastuminen

HENKILÖKOHTAINEN KIRKASTUMINEN

Kirjoittanut Natalia Alba (www.nataliaalba.com)
14.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

tässä kiihkeässä aallossa johon olemme edelleen uppoutuneena, monet teistä ovat uupuneita tämän aurinkointegrointivaiheen aikana. Tänä sielun muistamisen ja syvän integroinnin aikana uudistuminen ja solujen myrkynpoisto on tärkeää, kun jatkamme polariteettien yhdistämistä, vääristymien parantamista ja sydämemme avaamista rakkaudelle.

Kehomme on avoin energiakanava, jatkuvasti sisäistäen, vapauttaen ja luoden itsensä uudelleen.

Chakrojen kirkastaminen jossa päästämme lopultakin irti kaikista 3D-traumoistamme, ei ole helppo ja nopea prosessi.

Olet siunattu ja urhea ollessasi tässä prosessissa, Lopettaminen ei ole vaihtoehto, sillä sitten kun näemme, kuka olemme, ei ole paluuta vanhoihin olemistapoihin, kun nyt tiedämme totuuden.

Meillä on muutama viikko aikaa vakauttaa kehomme, puhdistaa elimet ja laajentaa sydäntämme, ennen kuin saavutamme lopullisen ruumiillistumisjakson pimennysten myötä.

Olemme kaikki ainutlaatuisia, ja meillä on mikrosyklejämme. Olemme kaikki menossa yhdistyneempään/yhtenäisempään olotilaan, riippumatta siitä missä olemme, sillä tämä ei ole kilpailua ja meidän kaikkien täytyy kokea ne monet kiertotiet, jotka auttavat meitä muistamaan, kuka olemme, ja hakemaan viisautemme ja voimamme takaisin.

Tässä sydämen parantumisessa ja laajentumisessa, jota monet teistä käyvät läpi, suru, hämmennys, irrallisuus ja väsymys ovat tavallisia tunteita päästäessänne irti haavoista, sillä kuljette varjoissanne, yhdistätte jälleen kaikki sen menetetyt sielusirpaleet, keitä olette, ja tulette ehjemmiksi ja parantuneemmiksi.

Tämä on merkki siitä syvästä transformaatiosta, jota monet teistä kokevat, kun jätätte taakse 3D-tasot ja siirrytte 5D-tasoille, pysyen korkeammassa sydämessänne ja näin pitäen valaistuneempaa taajuutta, joka korvaa sen alemman taajuuden, jossa kehonne on tottunut asumaan hyvin pitkään.

Leijonan energioiden myötä monet haavat tulevat uudestaan pintaan, mikä auttaa meitä näkemään vääristymät sydän-kateenkorvakeskuksissa ja näin ollen astraalikehossa, jota Leijona hallitsee. Ja tulemme tietoiseksi monista siteistä, jotka ovat edelleen aktiivisia energiakehoissamme ja jotka meidän täytyy vielä poistaa, tullaksemme henkiseksi, täysvaltaiseksi olennoksi, ollen täysin vastuussa energiastamme.

Monet teistä ovat yhteydessä paikkoihin, vanhoihin tilanteisiin, joita elvytätte jatkuvasti mielessänne, ja ihmisiin ja moniin lähteisiin ja vaikutuksiin, joiden kanssa olitte kerran samaa meitä – tietoisesti tai tiedostamatta – ja tämä jatkaa energianne kuluttamista.

Voima tämän muuttamiseen asuu sinussa, sillä vain sinä voit luoda tai tuhota ne siteet, jotka liittävät sinut kaikkiin näihin skenaarioihin ja energioihin, joista ei ole mitään hyötyä sinulle. Vain sinulla on voima käskeä kehoasi, sillä sinä olet ainoa, jolla on auktoriteetti luoda mikä tahansa muutos, jota toivot siinä.

Sitoutuminen ja omistautuminen ylösnousemusharjoituksiisi ja luottamus ovat ratkaisevia ollessasi näissä vaiheissa.

Ajankohtaiset energiat ovat avain, joka auttaa meitä parantamaan sydämen ja tulemaan voimaantuneemmaksi siinä, kuka olemme. Leijonassa on kyse juuri tahdosta täyttää jumalainen kohtalomme, sillä silloin kun on tahtoa, on aina tie, kuten sanon aina, ja meidän täytyy olla niitä, jotka luovat teitä, polkuja itseparannuksen ja valaistumisen saavuttamiseen.

Silloin kun emme tunne muutoksia siinä, miltä meistä tuntuu – heräämisen/ylösnousemuksen alkuvaiheissa – monta kertaa haluamme ehkä lopettaa kaiken, mitä teemme, sillä mieli kertoo, ettei se mitä teemme, ratkaise ongelmiamme.

Kaikki muutos vaatii uskomattoman määrän sisäistä työtä, toivoa ja omistautumista. Kaikki voidaan saavuttaa, jos emme päästä irti alkuperäisestä halustamme henkilökohtaiseen kasvuun ja muiden palveluun, samaan aikaan kun olemme edelleen parantumisvaiheissa.

Ylösnousemus ei ole aina ruusutarha, mutta se ei ole aina kärsimyspolku.

Silloin kun koemme tätä eikä mikään tunnu koskaan olevan tasapainossa, meidän täytyy katsoa itseämme laajemmasta perspektiivistä ja nähdä, mikä estää meitä tuntemasta rauhaa ja iloa, sillä silloin kun siirrymme kehittyneempiin vaiheisiin, ilosta, harmoniasta ja rauhasta tulee luonnollinen olotilamme.

Kaikkea tekemäämme sisäistä työtä seuraa henkilökohtainen työ, joka liittyy tinkimättömyyteen, nuhteettomuuteen ja rehellisyyteen itseämme ja muita kohtaan.

Silloin kun emme toimi niin, kuin ajattelemme ja tunnemme – mistä tahansa syystä, joka meillä on, tai pelon vuoksi – silloin kumoamme kaiken sen sisäisen työn, mitä olemme tehneet, palaten paikkaan jossa olimme ennen.

Voittamattomuus on tinkimättömyys-, aitous- ja täysivaltaisuustasossamme. Mitä parantuneempi ja avoimempi sydämemme on, sitä vahvempia olemme joka tasolla, sillä suurimman osan ajasta kyse ei ole parannustekniikoista, vaan kulkemisestä täällä maan päällä rakastavina, myötätuntoisina ja aitoina olentoina, mikä tuo sen muutoksen, jonka haluamme nähdä itsessämme ja henkilökohtaisessa elämässämme.

Toivotan teille parantavaa ja uudistavaa jaksoa, rakkaat.

Eläkäät avoimen ja rakastavan sydämen kera.

Äärettömässä rakkaudessa,

Natalia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >