HomeViestejäSuzanne Ward4.9.2024 - Viesti Matthewilta

4.9.2024 - Viesti Matthewilta

VIESTI MATTHEWILTA

Kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
4.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Tämän vuoden viimeinen neljännes on pohjatyötä maailmanne uudelleenmuotoilemiseen, ja se alkaa menestyksekkäästi. Toiminta Maan mahdollisuusenergiakentässä heijastaa, mitä tapahtuu maan pinnalla, ja myrskyämisen keskellä ”serpentiinit” joissa on hehkuvia kiinnikkeitä, saavuttavat pysäyttämättömän vauhdin ja niiden lukumäärä lisääntyy.

”Olen ollut valotyöntekijä yli 50 vuotta. Olen väsynyt ja valmis siirtämään vastuun.” Lisäämme kunnioituksemme, ylistyksemme ja kiitollisuutemme muiden valo-olentojen samanlaisiin arvostuksen ilmaisuihin tuota rakasta sielua ja kaikkia muita kohtaan, jotka ovat auttaneet menneen puoli vuosisataa Gaian ihmisiä ja kaikkia sen muita elämänmuotoja.

Näillä valotyöntekijöillä, ensimmäisillä inkarnoituneilla vapaaehtoisilla, ei ollut ulkopuolisia valaisevia lähteitä. Kuitenkin myös he jotka tunsivat olevansa muukalaisia omituisessa/vieraassa maassa, tiesivät intuitiivisesti, että he olivat tulleet tarkoituksen kera. Myöhemmin, meidän ja muiden valon viestintuojien viesteistä he oppivat, että hi ovat luonnollisia rakkaus-valoenergian turvia/suojamuureja, joita Maan nukkuvat sielut tarvitsivat, jotta he voisivat herätä ja oivaltaa, että heillä oli voima muuttaa maailmaansa. Ja tietämättä, ketkä muut ovat ehkä tulleet saman tarkoituksen kera, jokainen noista vapaaehtoisista säteili vankkumatta valoa koko ajan, kun he käsittelivät haasteita ja kestivät epätoivon ja sydänsurun aikoja.

Maan pimeydestä vapautuksen akaasisessa kudelmassa, heidän urhea matkansa on Gaian syvän kiitollisuuden rinnalla jokaiselle sielulle, joka on auttanut raivaamaan sitä tietä, joka johtaa sen takaisin kotiin. 

Rakkaat veljet ja sisaret, olette sitten tuota ensimmäistä auttaja-aaltoa tai jotain sen seuraajista, kaikki valo-olennot kunnioittavat, kiittävät ja rakastavat teitä. Se mitä tapahtuu missä tahansa, vaikuttaa kaikkeen muuhun kaikkialla. Näin ollen palveluksenne universaalille perheellemme maan päällä hyödyttää elämää koko tässä universumissa.

”Miksi valonvoimien kaiken toiminnan täytyy olla ”kulissien takana”? Haluaisin nähdä jotain edistystä ja tuntea, että valomme tekee oikeasti jotain hyvää.” Ymmärrämme tunteesi. Koemme samoin, silloin kun elämme kolmannessa tiheydessä auttamassa sivilisaatiota muuttamaan sen, mistä he eivät pidä maailmassaan. Monet teistä ovat olleet erittäin kärsivällisiä pitkän aikaa, jotkut teistä hyvin pitkän aikaa.

Emme voi puhua käynnissä olevista neuvotteluista tai valonvoimien toiminnasta tämän pimeyden poistamisen viimeisen näytöksen aikana. Voimme kuitenkin kertoa, että se kasvava määrä maita jotka tekevät bisnestä vanhojen järjestelmien ulkopuolella, leikkaa Illuminatin voittoja. Tuo kehitys kansainvälisessä kaupassa ja muut viimeaikaiset takaiskut saavat yksilöitä huipulta loikkaamaan.

Merkittäviä muutoksia on tulossa G/NESARA:n osalta. G lisättiin ”globaalia” varten, joka kuvaa täsmällisemmin sanottuna sitä USA:n lainsäädännön ulottuvuutta, joka antaa laillisen pohjan toteuttaa uusi globaali talousjärjestelmä. Ensimmäistä kertaa pankkitoiminnan ja kaupan historiassa, nuo toimialat toimivat silloin vakaalla ja rehellisellä perustalla, ja viimeinkin taloudellinen pelikenttä on tasainen kaikille ihmisille ja maille.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi Saint Germain, NESARA:n (Laki kansallisesta turvallisuudesta ja uudistuksesta) pääarkkitehti, valitsi toteuttaa Yhdysvalloissa lainsäädännön, joka on suunnitelma maailman transformoimiseen?

Hän näki Illuminatin Rockefeller-siiven leviävän maan länsirannikon yli ja jatkavan, kunnes se törmäsi Rothschildseihin Lähi-idässä ja jatkoi liikkumistaan länteen päin. He ovat kontrolloineet tuota laajaa aluetta Washingtonista käsin, jossa he ovat kirjaimellisesti palkanneet jokaisen presidenttijohtoisen hallinnon siitä lähtien, kun heidän esi-isänsä vaivihkaa perustivat Yhdysvallat-yhtymän yli kaksi vuosisataa sitten. He manipuloivat kaikkia osakemarkkinoita Wall Streetiltä ja asettavat kiskurikorkotasoja yksityisesti omistetun (Yhdysvaltain) keskuspankkijärjestelmänsä kautta, jonka lonkerot kietoutuvat maapallon ympäri.

Tämä laki hajottaa tuon pahansuovan, maailmanlaajuisen imperiumin. Se lakkauttaa myös osavaltioiden yritysstatuksen ja ottaa käyttöön sen tasavaltaisen hallintomuodon, jonka maan perustajat loivat perustuslaissa.

Rakkaat ystävät, sitten kun horisontin suotuisat muutokset alkavat heijastua ympäri maailmaa, kärsivällisyytenne palkitaan ehdottomasti!

”Vaihtoehtouutisissa on paljon puhetta siitä isosta ET-tapahtumasta, jonka ennustetaan tulevan pian.” Loppu tuosta pitkähköstä sähköpostista on lyhyesti: olisiko se ”hyviä” ET:itä, ”pahoja” ET:itä vai syvävaltion pelkotaktiikkaa? Emme tiedä tuon informaation lähdettä tai mihin tapahtumaan se viittaa, joten kerrotaanpa teille, mitä tiedämme.

Vuosia sitten valonvoimien insinöörit rakensivat tehokkaan valoverkon Maan ympärille estämään tulemasta sisään kaikkea, mikä on matalaa värähtelyasteikkoa. Jokin ryhmä jolla on pahat aikeet, säteilisi matalia värähtelyjä eikä voisi lähestyä tätä verkkoa. Väestön pimeillä olennoilla – ihminen, matelija tai hybridi – on syntyperä, joka peräisin kaukaa tällä planeetalla.

Vuosikymmenen tai kaksi on ollut ajoittain ufo-havaintoja ja aina ilman välikohtauksia, joten useimmat ihmiset eivät ole huolissaan – he olettavat loogisesti, että avaruusalus on hyväntahtoisesta sivilisaatiosta. Itse asiassa heitä on useammasta sivilisaatiosta, ja tuhansia aluksia on Maan ympärillä. Jotkut laskeutuvat, sitten kun miehistöjen ja väkijoukkojen turvallisuus on varmistettu, ja Jumala kertoo laivueiden komentajille, milloin näin on.

Avaruusolentoinvaasion lavastaminen on ollut vaihtoehto Illuminatin agendalla siitä lähtien, kun Pienet harmaat saapuivat 1950-luvulla. Siitä lähtien nämä ovat asuneet tunneleissa, koska he jäivät kolmannen tiheyden vangiksi eivätkä pystyneet palaamaan kotimaahansa. Kun he kieltäytyivät osallistumasta tekaistuun invaasioon muutama vuosi sitten, Illuminati keksi varasuunnitelman: invaasion luominen hologrammina. Kun Illuminatin tila on heikentynyt, on epävarmaa, pystyisivätkö he siihen, mutta he ovat epätoivoisia ja heillä saattaa olla edelleen käskyläisiä, joilla on teknologista asiantuntemusta ja jotka ovat halukkaita yrittämään. Jos näin on, ET-miehistöt muuttavat heidän ponnistelunsa häikäiseväksi näytökseksi.

”Tietääkö Matthew, milloin saavutamme kriittisen massan ja ylösnousemme?” Se, että 144.000 herännyttä sielua muodostaa kriittisen massan, joka antaa heidän ylösnousta fyysisesti ja elää ikuisuudessa Jeesuksen ja Jumalan kanssa, on uskomus joillain tahoilla.

Jotkut yksilöt jotka uskoivat sen tapahtuvan heidän elinaikanaan, menivät Nirvanaan niin pettyneinä, että he valitsivat nukkua sen sijaan, että hyväksyivät, että heidän kehonsa kuoli ja kriittinen massa on vain uskonnollinen teoria. Muut uskovat ovat lannistuneita, koska he odottivat ylösnousemuksensa jo tapahtuneen tähän mennessä, ja vielä muut ovat optimistisia siinä, että kun vielä muutama sielu herää, he kaikki elävät ikuisesti ihmeellisessä taivaassa.

Maan ylösnousemuksen perusta on pysyvän valon määrä planeetalla. Valon virtaaminen kaukaisista sivilisaatioista ja valotyöntekijöiden jatkuva säteileminen varmistaa, että Maan vakaa kurssi korkeammille astraalitasoille jatkuu, kunnes se saavuttaa määräpäänsä korkeassa viidennessä tiheydessä. Tuo runsas valo on auttanut myös miljoonia heränneitä sieluja aloittamaan henkilökohtaisen ylösnousemuspolun, jolla he kehittyvät kasvamalla henkisesti ja tietoisesti.

Tulkinnat joistain pyhän kirjan viittauksista ovat vakavia poikkeamia universaaleista todellisuuksista. Esimerkiksi, jotkut uskonnon tutkijat ajattelevat, että se käärme joka houkutteli Eevan syömään hedelmän kielletystä puusta, edustaa Jumalan vastakohtaa, paholaista tai saatanaa. Ei ole paholaista tai saatanaa, eikä Jumalalla ole vastakohtaa.

Samalla tavalla, pimeys ei ole valon vastakohta, vaan valon poissaoloa, eikä viha ole rakkauden vastakohta, vaan rakkauden poissaoloa. On vain rakkaus-valoa, energiaa joka on kosminen tietoisuus ja suurin voima universumissa. Luoja/luominen on tuon energian ainoa lähde, ja energia on ainoa ”aine”, josta mitään on koskaan tullut ja koskaan tulee.

Luoja antoi kaikille sieluille vapauden valita, mitä he haluavat tehdä tuolla energialla. Valinnoissa on vastakohtia – ystävällinen ja julma, avulias ja loukkaava, kunnioittava ja petollinen, hyvä ja paha – ja niistä tekee vastakkaisia voimia niiden värähtelyero.

Vaihdellen korkeista mataliin taajuuksiin rajattomalla sähkömagneettitaajuusalueella, värähtelyjä huokuu jokaisesta ajatuksesta, sanasta, teosta ja olosuhteesta, jokaisesta ilon, tuskan, lohdun tai surun tunteesta – kaikesta mitä on olemassa. Kaikki jumaliset ilmaisut ajatuksissa ja teoissa ovat korkeilla värähtelyasteikoilla, ja niiden vastakohdat ovat matalilla asteikoilla, ja perimmäinen vastakohtaisuus on se universaali taistelu valon ja pimeyden välillä, joka alkoi muinaisaikoina. Maan päällä valonvoimat kukistavat pimeyden ja päättävät tuon taistelun.

No niin, emme puhuneet telepaattisen kommunikoinnin eräästä tärkeästä aspektista viime viestissämme, koska myös ilman sitä viesti oli huomattavasti pidempi kuin tavallisesti. Telepaattinen keskustelu ei ole ainoastaan ihmisten kyky – se on luontainen jokaisessa sielussa, ja kaikki eläimet ja kasvit ovat sieluja, vaihtelevan tietoisuustason kera. Kivikunta ei ole ”elävä”, mutta kristalleilla ja kivillä on tietoisuus ja kommunikointikyky ja niin on myös vedellä, ilmalla, tulella ja maalla, noilla elementeillä jotka ovat oleellisia elämälle.

Silloin kun Jumala, Gaia ja Sol loivat yhdessä Terran, planeetan jota nyt kutsutaan Maaksi, telepaattinen kommunikointi oli luonnollista sen eläin-, kasvi- ja kivikunnissa. Jokainen sielu ja elementti tiesi tärkeytensä kaiken keskinäisessä yhteydessä, ja Terran kaikki aspektit kukoistivat symbioottisessa ystävyydessä. Planeetta oli silloin kokonaisuudessaan Eedenin puutarha. Ihmiset ja eläimet tekivät ruokaketjussa sielutasolla sopimuksen: kun jälkimmäiset antaisivat ravintoa ihmisille, niitä hoivattaisiin koko elämän ajan ja kuolema olisi armollinen.

Kun pimeys saapui tuohon idylliseen tilaan, pimeydenvoimien sätkynuket juurruttivat raakuuden joihinkin eläinlajeihin ja ihmisiin halun olla julma toisilleen ja eläimille. Kun ihmiskunta petti sopimuksensa ja kohteli raakalaismaisesti kaikkia Maan eläinlajeja, tämä myötävaikutti niin raskaasti valon menettämiseen, että vajaa vuosisata sitten planeetta oli kuolemankielissä. Gaia huusi apua, ja monet kehittyneet sivilisaatiot vastasivat säteilemällä voimakasta valoa, joka piti sen planeettakehon ja sen asukkaat hengissä maalla ja merissä.

Nyt valon runsaus maan päällä auttaa palauttamaan harmonisen suhteen ihmisten ja eläinten välille. On lupaavaa, että villieläimet osoittavat luottamusta, lajien välistä ystävyyttä ja auttamista kehkeytyy, ja kasvava määrä ihmisiä suojelee eläimiä ja elinympäristöjä. Rakas perhe, tukemisenne ja vankkumattomuutenne valossa on innoittanut näihin sydäntä lämmittäviin edistysaskeliin, jotka ovat henkilökohtaisen ja kollektiivisen sieluevoluution tärkein aspekti.

Tämän universumin kaikki valo-olennot kannustavat teitä alati eteenpäin ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >