HomeViestejäNatalia Alba13.9.2024 - Jumalaisia lähetyksiä

13.9.2024 - Jumalaisia lähetyksiä

JUMALAISIA LÄHETYKSIÄ

Kirjoittanut Natalia Alba (www.nataliaalba.com)
13.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

on alkanut aktivointi ruumiillistaaksemme korkeampia taajuuksia. Monet teistä, jatkuvassa hyväntahtoisuuden ja rakkauden tilassa, ovat alkaneet vastaanottaa niitä jumalaisia lähetyksiä, joita vaaditaan seuraavaan vihkimykseen viisauden korkeammille tasoille. Pimennys Kaloissa edesauttaa tätä laskeutumista – toinen suuri viisauden lähde, jota muodostetaan jo taivaallemme, vaikka rajoittuneesta näkökulmastamme voimme nähdä vain sen lopputuloksen 17./18.9.

Kaikki organisoidaan täydellisesti luomaan kosminen ovi saadaksemme uuden ruumiillistuman, sillä olemme valmiita aloittamaan ylösnousemusprosessin, joka on todellisuudessa valaistun Itsemme laskeutumista alas – sisäistä työtä jota Kalojen energiat tukevat, sillä Kalojen myötä opimme viimeisen läksyn tulemisessa rakkaudeksi, viisaudeksi ja voimaksi, poistaen aiemmat haavat, yhdistäen kaikki vastakohdat ja ollen vain sitä rakkautta, jota olemme ja olemme aina olleet.

Monet teistä tuntevat jo Kalojen energioiden vaikutuksen tärkeimmissä yläkanavissamme – kruunu, kallo ja koko pää. Aktivoinnin voi tuntea – vaikka olemme kaikki ainutlaatuisia – kihelmöintinä/värähtelynä kruunussa, pehmeänä paineena, joka käynnistää kaikki ne lähetykset, joita Jumalaitsemme, sielumme ja monadimme lähettävät meillä tänä aikana, kun monia portaaleja kasautuu saadaksemme uuden aktivoinnin.

Kuten tiedät, valon laskeutumisprosessi alkaa 12D-Jumalaitsestämme, sillä saamme valaistusta Itsestä kaikki ne vihkimykset, parannukset ja viisaussiirrot, joita tarvitaan kehittymiseen. Kun valoa työntyy kruunuumme, se peittää alleen talamuksen (näkökukkula), käpylisäkkeen, aivolisäkkeen, nisälisäkkeen ja ydinjatkoksen ja alkaa laskeutua hermostoon kaularangan kautta.

Tämä on yksi syy, miksi monilla teistä on erilaisia tuntemuksia hermostossa ja kipua luustossa, erityisesti jaloissa, joita Kalat hallitsee myös, kun siihen vaikutetaan eniten, silloin kun fyysinen ylösnousemus alkaa, herättäen henkiin aidon jumalaisen mallimme.

Ajankohtaiset energiat on tarkoitettu auttamaan meitä muuttamaan/kirkastamaan tärkeimmät 4D-chakramme, astuen viimein sieluaikajanoille ja poistaen täysin vanhan syklin ja kaiken, mitä koimme siinä – periaatteessa ollaksemme tuomatta samoja entisiä tuloksia nykytodellisuuteemme.

Valon laskeutuminen ja alempien chakrakalvojen poistaminen aiheuttaa ne fyysiset aistimukset, joita monilla on nyt. Tämä on orgaaninen prosessi transformaatiossamme lajina. Polarisoitumisesta, traumoista, sieluyhteydettömyydestä ja niistä monista muista haavoista vapautuminen, joita olemme luoneet ja saaneet, on haastava prosessi, ja myötätuntoisen näkemisen ja sielun takaisinsaamisen avulla voimme pehmentää monia muistoja, joita se tuo, ja monia aistimuksia joita se saattaa aiheuttaa, kun tämä prosessi ei ole samanlainen kaikilla.

Kun jatkamme tämän uuden valon integroimista, vastakohtaisuutemme tasapainotetaan, sillä monet teistä ovat yhdistäneet ne ja puhdistaneet niihin kätketyt traumat, odottaen tätä viimeistä aktivointia, jolloin aloitamme vihdoin ei-polarisoituneiksi olennoiksi tulemisen pitkäaikaisen prosessin.

Ei-polarisoitunut olento merkitsee, että on vain rakkautta ja hyväntahtoisuutta, kuten oppaani kertoivat tänään. ”Kaikkihyväntahtoisuus” ja ”kaikkirakkaus” merkitsee rajatonta rakkautta. Sellaista rakkautta jota ei voi pienentää, manipuloida tai kesyttää mitenkään.

Sellaista rakkautta joka sallii jumaluuden virrata sisään ja joka antautuu sille ja sen tahdolle.

Tämä on se, mitä meistä on tulossa, kuka olemme pohjimmiltaan, kuka meidät luotiin olemaan, sillä olemme kokeneet niin kauan sitä, kuka emme ole, että nyt muistaminen tuntuu epämiellyttävältä keholle, joka on tottunut olemaan alttiina kaikelle epärakkaudelle, jota olemme luoneet ja lietsoneet – usein tiedostamatta.

On aika olla vain rakkautta, rakkaat – itseämme, kaikkea ja kokonaisuutta kohtaan.

Kiitos, että päästätte rakkauden sisään koko luomakunnan/luomisen puolesta.

Äärettömässä rakkaudessa,

Natalia Alba

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >