HomeViestejäDiana Cooper1.9.2024 - Syyskuun 2024 uutiskirjeestä

1.9.2024 - Syyskuun 2024 uutiskirjeestä

SYYSKUUN 2024 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Syyskuu on hyvin tärkeä minulle tänä vuonna, koska on syntymäpäiväkuukauteni ja minulla on Saturnuksen paluu. Joka seitsemäs vuosi suojelusenkelisi raportoi ylivalaisevalle arkkienkelillesi edistymisestäsi. On viisi arkkienkeliä, jotka ovat vastuussa tämän planeetan ihmisistä – arkkienkelit Metatron, Mikael, Gabriel, Rafael ja Maria.

He keskustelevat suojelusenkelisi kanssa siitä, miten pärjäät matkallasi, mitä tarvitset ja miten he voivat auttaa sinua. Joka kolmas Saturnuksen paluu, toisin sanoen 21., 42., 63. ja 84. syntymäpäivä ovat erityisen tärkeitä.

Uusia ovia avataan ja tilaisuuksia esitellään. Nämä ovat usein huomattavan muutoksen vuosia. Ennen vanhaan sinulle annettiin oven avaimet 21-vuotiaana, toisin sanoen olit virallisesti aikuinen ja itsenäinen. Päätin 21-vuotispäivänäni luopua työpaikasta, jota vihasin, ja muutin toiseen kaupunkiin. Kun olin 42, enkeli ilmestyi minulle ja muutti elämäni. Kun olin 63, perustin enkelikouluni voittoa tavoittelemattomaksi organisaatioksi. Ja nyt en malta odottaa, mitä ovia arkkienkeli Metatron avaa minulle tässä kuussa. Se on uskomattoman jännittävää.

Täysikuu 17./18.9. on sadonkorjuukuu. Perinteisesti se oli kirkas kuu, jolloin sato kerättiin. Se on kiitollisuuden ja juhlan päivä. Se on aikaa kiittää kaikesta, mitä sinulla on, ja myös kaikesta mitä on tulossa. Kerätkää ystävät yhteen ja juhlikaa yltäkylläisyyttänne. Juhliminen vetää puoleensa lisää yltäkylläisyyttä.

Pian täysikuun jälkeen seuraa päiväntasaus 22.9., päivä jolloin yö ja päivä ovat samanpituisia. Se edustaa täydellistä tasapainoa. Maskuliininen ja feminiininen, jin ja jang, valo ja pimeys ovat tasapainossa ja harmoniassa. Universumi tukee pohdiskelua, meditointia ja hiljaisuuteen menemistä. Päiväntasaus on erityisen tärkeä tänä vuonna, koska se merkitsee ”keikahduspistettä” kultaista tulevaisuutta kohti.

Minulla on ollut uskomattoman jännittävä elokuu. Luulin, että saattaisi olla tylsää, kun melkein kaikki tuntemani ihmiset lähtivät lomalle tai heillä oli vieraita, mutta ei! Henkinen hierarkia koordinoi nyt syyskuussa isoa työntöä ylösnousemusta kohti. Arkkienkeli Metatron, lordi Kumeka ja mestari Merlin ovat työskennelleet minun ja mestareiden kanssa työpajan luomiseksi, jossa 25 korkeampaa mestaria tuo valokoodejaan meidän kauttamme. Sen valmisteleminen ja informaation tuominen on ollut kiehtovaa, ja tuo työpaja on 16.9.

Mutta ei siinä kaikki! Merlin latasi minuun telepatiakoodit ensimmäistä osaa varten Merlinin Magic School of the Higher Heart -kurssia varten, joka on saatavilla 7.10. Siis olen käyttänyt kesäni kiehtovaan, telepaattiseen kommunikointiin puiden, elementaalien ja eläinten kanssa. Se on muuttanut elämää.

Rakkaudella,

Diana

Henkinen vastaus väkivaltaan

On ennustettu pitkään, että ihmiset ympäri maailmaa nousisivat protestoimaan nykyistä toimintamallia vastaan. On valinnan aika. Voit fokusoitua kaaokseen, pelkoon ja väkivaltaan, ja siinä tapauksessa lisäät energiaa siihen. Tai voit antaa huomiosi rauhaan, harmoniaan, oikeudenmukaisuuteen, yltäkylläisyyteen ja rakkauteen. Henkisin asia jonka voit tehdä, on visualisoida, että maailmaa pidetään suuressa rauhankuplassa, ikään kuin olisi jo kultainen tulevaisuus. Kutsu rauhanenkeleitä, lähteä lohikäärmeitä puhdistamaan alempia energioita, pyydä yksisarvisia pitämään taajuus korkeana ja visualisoi kaikkien pitävän toisiaan kädestä maailmanlaajuisesti.

Jos katsot kuoppaan, joka on täynnä epätoivoisia ihmisiä, et auta heitä kertomalla, miten kamala heidän tilanteensa on, tai hyppäämällä heidän joukkoonsa. Pysymällä poissa sieltä voi heittää alas köysiä ja pitää soihtua, auttaen heitä kiipeämään parempaan maailmaan.

Jos me kaikki fokusoisimme energiamme rakkauteen ja rauhaan, koko maailma olisi rauhassa ja vallitsisi oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja ykseys. Jos pysyt kultaisessa kuplassasi, voit helpommin lähettää kultaisia tikapuita, joita ihmiset voivat kiivetä ylös, ja voit valaista tietä heille.

7D-kristallivalokeho ja -aivot

Valmistaudumme parhaillaan ihmisevoluution seuraavaan pyrähdykseen, joka on ihmiskunnan kuudes juurirotu. Transformoidumme vähitellen hiilipohjaisesta muodosta kristallipohjaiseen muotoon. Muodonmuutos tapahtuu solutasolla. Monet valotyöntekijät valmistautuvat nyt 7D-valokehoonsa. Tämä tapahtuu, kun kehossa on korkeampia ”valowatteja”, sisältäen rakkautta, tietoa ja viisautta. Tämä on matka korkeampaan ylösnousemukseen.

Uudessa korkeataajuisessa kehossa ja aivoissa atomit järjestetään pyhän geometrian mukaisesti, ja tämä aktivoi kristallirakenteen.

Joskus ihmiset ajattelevat, että kristallinen merkitsee kovaa, kuten kristalli. Se kuitenkin merkitsee, että uusilla ihmisillä on kristallin piirteitä. Kristallikehomme on terveempi ja vahvempi, ja sillä on paljon suurempi fyysinen kapasiteetti, kun nykykehollamme.

Tällä hetkellä meillä on oikea ja vasen aivopuolisko. Kun kehitymme, näin ei enää ole. Vasen aivopuolisko korvataan kristalliaivoilla, jotka ovat kuin kehittynyt henkilökohtainen tietokone – massiivinen muisti, kyky tehdä monimutkaisia laskutoimituksia, suurta luovuutta ja uskomattomia kykyjä. Kaikki pystyvät näkemään ulottuvuuksien läpi niin, että he voivat yhdistyä elementaali- ja enkelimaailmoihin sekä suuriin mestareihin ja tähtiolentoihin ympäri universumia.

Oikeasta aivopuoliskosta tulee korkeampi sydän.

Uusilla lapsilla on syntyessään jo 12 DNA-säiettä täysin yhdistettynä. Kun ne aktivoidaan ja heidän kristalliaivonsa kehittyvät, hätkähdämme heidän uskomattomia lahjojaan ja kykyjään/voimiaan.

Monet viidennen ulottuvuuden aikuiset alkavat kehittää korkeamman ulottuvuuden valokehoaan ja aivojaan valmisteluna seuraavaan vaiheeseen.

Tähän valmistautumiseksi ja suuremman valomäärän sisäistämiseksi, syö kevyempää ruokaa, juo puhdasta vettä, yhdisty luontoon ja liiku sopivalla tavalla. Tarkkaile ajatuksiasi, sanojasi ja tekojasi ja varmista, että ne ovat positiivisia. Meditoi ja tee ylösnousemusharjoituksia. Rentoudu ja hengitä kunnolla. Kaikki nämä asiat vaikuttavat sinuun solutasolla ja lähettämäsi valon laatuun. Olemme hyvin siunattuja ollessamme täällä maapallolla tänä muodonmuutosaikana, kun siirrymme kultaisen tulevaisuuden uusiin ja jännittäviin energioihin.

Kultaisen tulevaisuuden kehittynyt ihminen

Valmisteluna kultaiseen tulevaisuuteen maan päällä, alamme muistaa ja päästä käsiksi lahjoihin ja kykyihin, jotka kehitimme Atlantiksella.

Silloin kaikilla oli lahjoja ja kykyjä, jotka näyttävät poikkeuksellisilta meille nyt – selvänäköisyys, selväkuuloisuus, selvätuntoisuus, parantaminen, telepatia sekä itseparantaminen olivat asioita, joita pidettiin melko normaaleina. 

Teleportaatio, mielen kontrollointi, telekinesia, levitointi ja ilmentäminen olivat kykyjä, jotka kehitettiin syvän meditoinnin ja mielen kontrolloinnin avulla. Se merkitsi myös ääni- ja valotaajuuksien ymmärtämistä.

Manu, kultaisen ajan kehittynyt ihminen

El Morya on nyt Manun asemassa, jolla on suunnitelma tätä ihmisevoluution seuraavaa pyrähdystä varten. Hän kantaa soluissaan, chakroissaan ja energiakentissään uuden kultaisen ajan kehittyneen ihmisen avaimia ja koodeja.

Hänen 12 DNA-säiettään on täysin yhdistetty ja aktiivisia. Hän ruumiillistaa ne uskomattomat lahjat ja kyvyt, joihin kykenemme. Hän yhdistyy myös kosmiseen viisauteen. Hän välittää nyt energiansa niille, jotka ovat valmiita vastaanottamaan ja aktivoimaan nuo koodit.

Hän on yksi niistä 25 mestarista, jotka välittävät koodejaan nettityöpajassani.

Puille puhuminen

Siitä lähtien kun vastaanotin telepatiakoodit Merliniltä, olen ollut tietoinen elementaaleista puissa ja puhunut hyvin monille eri puille. Olen oppinut paljon.

Kun kommunikoin valtavan, ikivanhan tammen kanssa paikallismetsässäni, huomioni kiinnittyi reikään sen rungossa. Kysyin siitä, ja se sanoi, että se oli ollut pieni oksa, joka oli katkaistu monta vuotta sitten. Tämä oli jättänyt reiän, ja se veti sisään niiden ihmisten kipua, jotka kulkivat metsän tuossa osassa. Se on osa puiden palvelutyötä.

Muutama päivä myöhemmin vein koirat kävelylle Tim Whildin kanssa, ja kävimme tuon ison tammen luona. Kerroin Timille parantavasta pyörteestä puussa, ja seisoimme vuorotellen selkä sitä vasten, jotta puu voisi vetää sisäänsä ja parantaa jumiutuneen energian sydänchakramme takaa. Saatoin todella tuntea energiaa vedettävän minusta parantamaan sydäntäni. Olin kiinnostunut kuulemaan, mitä Tim koki, ja kun hän astui pois puun luota, hän kommentoi: ”Vau, tuo puu tekee todella voimallista palvelutyötä.”

Meillä on hyvin paljon, mistä kiittää puita.

Kysymyksiä ja vastauksia

Olympialaiset kultaisessa tulevaisuudessa

Olen ollut liimattuna televisiooni, kun olen katsonut kunnioitusta tuntien olympialaisia. Ja naiset (jumalainen feminiinisyys) ovat olleet upeita tänä vuonna. Heidän energiansa on liitänyt ympäri maapalloa heidän lahjojensa ja vahvuutensa myötä. Ja minusta tuntuu, kuin jumalainen miesenergia panee lopultakin meidät merkille.

* Onko meillä vielä olympialaisia ja uintikilpailuja kultaisella aikakaudella, kun se varmasti aiheuttaa kilpailua ihmisten kesken?

Alkuperäiset olympialaiset järjestettiin Atlantiksen kultaisella ajalla, kauan ennen Kreikkaa. Yleisurheilijat Atlantiksen eri heimoista tapasivat – eivät kilpailemaan, vaan esittelemään erinomaisuutta. Kun taajuus on noussut taas viidenteen ulottuvuuteen, olympialaisten alkuperäinen suunnitelma palaa.

* Onko meillä maita tai rajoja?

Ei, se ei ole enää osa ykseyden maailmaa.

* Omistammeko päivän tai pari urheilulle kultaisessa ajassa?

Kultaisessa tulevaisuudessa ihmisillä on paljon enemmän vapaa-aikaa, keho paljon vahvempi ja terveempi, ja kansalaiset nauttivat fyysisestä liikunnasta, urheilusta ja urheilutapahtumista paljon enemmän kuin nykytoimintamallissa.

Kirjassani The Golden Future kerron, miten ihmiset kuluttavat vapaa-aikaansa tekemällä asioita, jotka tuovat heille sielutyydytystä.

Yksityiskohtia monadiin yhdistymispäivityksestä syyskuulle

Yhdeksän mestaria jotka työskentelevät kanssamme, ovat päivittäneet sitä, mitä he tekevät kanssamme ja hyväksemme. Tuntuu siltä, kuin yhteystaajuuttamme planeettoihin olisi myös parannettu.

Viimeisimmät anomukset Galaksienväliselle neuvostolle

Kun kysyin, mitä anomuksia meidän pitäisi tehdä tässä kuussa, minulle kerrottiin, että minun täytyy valita ne! Tämä tuntui melkoiselta vastuulta. Minusta näytti, että tärkein asia maan päällä nyt on, että ihmiset tuntisivat turvaa, joten meditoin sitä, ja päätin tämän anomuksen.

Anomme miljoonia enkeli Marian pehmeänsinisiä enkeleitä tulemaan Maahan ja kietomaan ihmiset kaikkialla turvallisuuden, rauhan ja yhteenkuuluvuuden tunteeseen.

El Morya on suostunut ottamaan tämän anomuksen ja ohjaamaan enkeleitä sinne, missä heitä tarvitaan eniten.

Ja toinen anomus oli.

Anomme, että ympäri maailmaa ihmisillä on saatavilla maata viidennen ulottuvuuden yhteisöjen luomiseen.

Serapis Bey astuu esiin ottamaan tämän anomuksen.

Ja tässä on muiden anomusten edistyminen:

Olemme anoneet, että arkkienkeli Mikaelin lähdetotuuden syvänsinisen valon valtava pyramidi laitetaan koko planeetan ylle. Meidän ei tarvitse enää tehdä tätä, kun se on nyt laitettu ja aktiivinen. Atlantiksen puhtaanvalkoinen liekki on edelleen paikoillaan koko planeetan yläpuolella ja aktiivinen.

Viime kuussa anoimme nostamaan tietoisuutta ympäri maailmaa niin, että viisaat johtajat joita on valmisteltu viemään meidät kultaiseen aikaan, voivat nyt astua tekemään työtään. Minulle kerrotaan, että anomus on hyväksytty, mutta tietoisuus ei ole vielä tarpeeksi korkea. Lordi Maitreya jatkaa kuitenkin Galaksienvälisen neuvoston puolesta tämän aktiivista työstämistä.

Sama koskee anomusta maskuliini- ja feminiinienergian täydellisestä tasapainosta. Meidän ei tarvitse enää tehdä tätä anomusta, mutta Maria Magdaleena jatkaa sen kanssa työskentelyä.

Meitä pyydetään jatkamaan anomista, että suojelusenkeleille annetaan nyt lupa poistaa henkinen side niiden 1.5 miljardin ihmisen kolmannen silmän päältä, jotka ovat sellaista käyttäneet, jotta he voivat nähdä valon. On poistettu jo 55 miljoonaa sidettä. On hyvä nähdä, että ihmisiä herää ja voimme vaikuttaa jatkamalla tätä anomusta.

Ketä arkkienkeliä kutsutaan?

Minulta kysytään usein, ketä arkkienkeliä kutsutaan eri haasteisiin tai kysymyksiin. Jos pyydät apua, suojelusenkelisi tai joku arkkienkeli vastaa aina jollain tavalla. He pudottavat vastauksen ehkä mieleesi, tai antavat sinulle voimakkaan vaikutelman tai ymmärryksen, tai varmistavat, että luet jonkin artikkelin, joka vastaa kysymykseesi, tai että tapaat jonkun, joka antaa sinulle vastauksen. Siis esitä kysymyksesi ja ole sitten valppaana vastauksen osalta.

Ketä kutsun auttamaan minua tekemään oikean päätöksen?

Arkkienkeli Gabriel on selkeyden puhtaanvalkoinen enkeli. Hän ymmärtää olosuhteidesi kokonaisuuden ja auttaa aina tekemään päätöksen, joka on korkeimmaksi hyväksesi. Jos päätös on korkeimmaksi hyväksesi, se on automaattisesti kaikkien osallisten korkeimmaksi hyväksi. Universumi järjestäytyy uudelleen varmistamaan tämän.

Miten voin parhaiten auttaa eläimiä?

Arkkienkeli Fhelyai, eläinten kirkkaan auringonpaisteenkeltainen enkeli, kuuntelee kaikkia rukouksiasi eläinten puolesta. Hän on tullut hiljattain toisesta universumista tänne, koska olemme nostaneet riittävästi taajuuttamme ollaksemme valmiita vastaanottamaan hänen apuaan. Mikään rukous ei mene koskaan hukkaan. Hän lähettää aina yhden keltaisista enkeleistään auttamaan eläintä, jos pyydät. Hän lähettää myös yhden enkelinsä kuiskaamaan tuolle ihmiselle, joka kohtelee kaltoin jotain luontokappaletta.

Tässä on tarina ”The Archangel Guide to the Animal World” -kirjasta

Eräs ystäväni oli hyvin huolissaan naapurinsa koirasta, joka oli selvästi onneton. Tuo luontokappaleraukka jätettiin yksin pitkiksi ajoiksi, mikä on kärsimystä sosiaaliselle eläimelle. Naapuri oli kuuro hänen vihjauksilleen, joten hän päätti puhua arkkienkeli Fhelyaille. Hän sytytti kynttilän ja kertoi ongelmansa tälle, ja sitten pyysi tätä etsimään ratkaisun. Hän teki tämän koiran korkeimmaksi hyväksi joka päivä viikon ajan. Tuon ajan jälkeen koiran omistaja irtisanottiin yhtäkkiä. Hän oli kotona koiran kanssa, ja pystyi näin olemaan sen kanssa ja viemään kävelylle. Tämä ei ollut aivan se lopputulos, jota ystäväni odotti, mutta meidän täytyy päästää irti ja antaa enkeleiden tehdä, mikä on jokaisen korkeimmaksi hyväksi!

Jos tarpeeksi moni ihminen pyytää arkkienkeli Fhelyaita auttamaan eläinkuntaa tai sytyttää kynttilän ja omistaa sen eläinten hyvinvoinnille, tilanne maan päällä transformoituu hetkessä.

Lapseni on sairas. Ketä arkkienkeliä minun pitäisi kutsua?

Suuri parantamisen arkkienkeli on Rafael, joka on smaragdinvihreä. Kutsu häntä auttamaan lastasi, ja hän auttaa aina siinä määrin, kuin lapsesi sielu sallii. Hänen kaksoisliekkinsä on enkeli Maria, joka on täynnä myötätuntoa ja rakkautta, ja hän kietoo lapsesi lohtuun ja rauhaan tuodessaan parannusta.

Tarvitsen apua haastattelussa. Ketä minun pitäisi kutsua?

Tämä kysymys tulee monissa muodoissa. Jos tarvitset rohkeutta ajokokeeseen, osallistua johonkin fyysiseen haasteeseen, kohdata hammaslääkärin tai sanoa, mitä oikeasti tunnet, rehellisesti, pyydä arkkienkeli Mikaelia. Hän laittaa sinut syvänsiniseen energiaansa antaakseen sinulle vahvuutta, mitä tarvitset tehdäksesi, mitä sinun täytyy.

Haluan edistyä henkisellä polullani. Kuka voi auttaa minua?

Arkkienkeli Metatron on yleisvastuussa yksilöjen ja planeetan ylösnousemuksesta. Virity joka päivä vähän aikaa hänen kultaoranssiin valoonsa, ja hän opastaa sinua polullasi.

Käytkö sinä tai perheesi läpi vihkimystä? Mistä noissa haasteissa on oikeasti kyse?

otteiden kera kirjasta ”Birthing a New Civilization”

Vihkimys on kulkuoikeus paljon korkeammalle evoluutiotasolle. On seitsemän tasoa, ja jokainen sielu valitsee arkkienkelien avulla testin, jota se tarvitsee eniten. Testit voivat olla niin vakavia, että niihin voi liittyä yksilön henki tai terveys. Tämä merkitsee, että henkilö antaa jotain tärkeää muille voidakseen saada korkeampia henkilahjoja.

Kärsimys jota siihen liittyy, toimii puhdistajana sielutasolla. Tavallisesti henkilö ryhtyy johonkin kollektiivin puolesta ja näin auttaa monia ihmisiä.

Jotkut ihmiset ottavat useita vihkimyksiä yhteen elämään. Toiset jakavat matkansa monien elämien ajalle. Ja sielu voi valita ottaa uudelleen vihkimyksiä, vaikka se on tehnyt ne aiemmissa inkarnaatioissa. Muista, että sielu valitsee, ei maan päälle inkarnoitunut persoona.

Juuri nyt kun lähestymme uutta kultaista aikaa, on poikkeuksellisia tilaisuuksia henkiseen kasvuun, joten monet sielut ryhtyvät näihin vihkimyksiin. Tämä on yksi syy, miksi hyvin monilla ihmisillä näyttää olevan hyvin vaikeaa. Kokonaiset perheet sopivat usein käyvänsä läpi vihkimyksiä yhdessä. Esimerkiksi, yksi perheenjäsen jolla on vakava leikkaus, onnettomuus, sairas lapsi, irtisanominen tai jokin muu ongelma, voi antaa kaikille tuossa ryhmässä olosuhteet heidän erilaisiin vihkimyksiinsä.

Ensimmäinen vihkimys testaa fyysistä kehoa ja johtaa henkiseen heräämiseen. Henkilö joka on ryhtynyt siihen, on nyt henkinen opetuslapsi/oppilas, oivaltaa hän sen tai ei. Joillekin ihmisille varsinainen vihkimys voi olla itse syntymä.

Toiseen vihkimykseen liittyy vastuun ottaminen tunteista, ja se on yksi vaikeimmista saavuttaa. Joskus vie monta elämää hallita tunnekeho ja olla valmis tähän haasteeseen. Ihmiset ajattelevat usein, että testit ovat karman takaisinmaksuja, silloin kun todellisuudessa henkilö käy läpi henkistä vihkimystä.

Eräs nainen jota kutsun Annabeliksi, rakastui ensimmäistä kertaa kolmikymppisenä. Mies pompotteli häntä armottomasti, ja hänellä oli yhden illan suhde miehen ystävän kanssa. Annabel tuli raskaaksi, ja kovan tuskailemisen jälkeen teki abortin. Trauma jonka hän kävi läpi, oli hänen toinen vihkimyksensä, ja kaikki siihen liittyneet miehet esittivät osansa hyvin antaessaan hänelle nuo olosuhteet.

Fyysisiä ja tunnepuolen haasteita seuraa kolmas – mentaalinen vihkimys. Sen jälkeen opetuslapsi ottaa hallintaan ajatuksensa ja käyttää niitä rakentavasti. Eräs ystäväni, Truda, joka on kupliva, eloisa ja iloinen blondi, on intohimoinen enkeleistä. Hän on Reiki-mestari ja auttaa monia ihmisiä. Yhtenä päivänä hän ei voinut hyvin ja luuli saaneensa flunssan. Muutama päivä myöhemmin hänen vointinsa paheni, ja lopulta hänet kiidätettiin sairaalaan. Kävi ilmi, että hänellä oli erittäin vakava verenmyrkytys, eikä tiedetty, jäisikö hän henkiin.

Tässä kohtaa hän nukahti ja sain klassisen kuoleman lähikokemuksen. Hän löysi itsensä kulkemasta pimeän tunnelin läpi mitä kirkkaimpaan valoon, joka oli täynnä enkeleitä. Tässä hänelle kerrottiin, että hänellä oli töitä ja hänen täytyi palata. Hänet kiidätettiin toiseen sairaalaan hengenpelastusoperaatioon. Meille kerrottiin, että häneltä poistettaisiin munuainen, joka oli pahasti tulehtunut. Sadat ihmiset reagoivat ja rukoilivat hänen puolestaan ja sytyttivät kynttilöitä. Kävi ilmi, että hän oli liian sairas munuaisleikkaukseen, kuten oli myös hänen sydämensä, mikä oli siunaus, kun munuaista ei tarvinnut koskaan poistaa. Kumeka kertoi minulle, että hän kävi läpi kolmannen vihkimyksensä. Hän puhdisti fyysisen ja mentaalikehonsa kautta koko perheensä esi-isiltä perityn karman melkein kokonaan ajan alusta saakka, mikä on mahtava urakka. Hän kuljetti järjestelmänsä läpi myös osan pelkoa Atlantikselta.

Truda oli erittäin sairas, mutta hän toipui uuden sydänläpän, monien rukousten ja enkelien – mukaan luettuna itse arkkienkeli Rafael – massiivisen avun myötä. Yhtenä päivänä istuin hiljaa puuhellani ääressä kuunnellen gregoriaanista laulua. Sytytin kynttilöitä ja fokusoiduin hänen parantumisensa. Yhtäkkiä ohitseni meni mitä kirkkain ja upein smaragdinvihreä välähdys. Se oli arkkienkeli Rafael, joka käytti tilaisuuden tulla kauttani antamaan hänelle parannusta. Se oli vaikuttavaa.

Mietin, miksi tämä oli Trudan kolmas vihkimys, mentaalinen. Kumeka kertoi minulle, että se oli vaikuttanut hänen ajatuksiinsa itsestään ja maailmasta. Ja hänen elämänsä tosiaan muuttui. Hänestä tuli rauhallisempi ja tyytyväisempi, ja hän avautui uusille henkisille mahdollisuuksille.

Järkyttävin vihkimys on neljäs, joka tunnetaan ristiinnaulitsemisena. Jeesus otti omansa ristillä. Siihen liittyy itsensä uhraaminen tunnetasolla, ja se testaa syvimpiä pelkojasi voidakseen poistaa pelkoa kollektiivitietoisuudesta. Siihen liittyy usein torjuminen ja menetys henkilökohtaisella tunnetasolla. Kuitenkin henkisellä tasolla se on portti johonkin korkeampaan.

Eräs ystäväni otti tämän vihkimyksen menettämällä kummankin poikansa ja lastenlastensa, jotka muuttivat yhtäkkiä toiselle puolelle maailmaa. He olivat olleet hänen koko elämänsä. Hänen täytyi sopeutua, ja hänestä tuli parantaja ja hän omisi elämänsä muiden auttamiselle. Muutama vuosi myöhemmin hän otti toisen vihkimyksen sisarensa sairauden kautta.

Oma ristiinnaulitsemiseni oli melkein 20 vuotta sitten. Jälleen se liittyi kaiken sen menettämiseen, minkä olin tuntenut. Nyt ymmärrän, että tuo tunnetrauma oli uskomaton tilaisuus henkiseen kasvuun, jonka oppaani ja enkelini järjestivät. Se antoi minulle olosuhteet neljänteen vihkimykseeni. Samaan aikaan se antoi suurimmalle osalle perheestäni tilaisuuden ottaa toinen tai kolmas vihkimyksensä.

Se mikä näytti monen elämän pirstoutumiselta, oli korkeammasta perspektiivistä katsottuna valtava henkinen tilaisuus. Siunaan kaikki osalliset. Se osoitti minulle myös, ettei kukaan voi koskaan tuomita toista. Minun täytyi päästää irti kaikesta voidakseni päästää enkelit elämääni.

Joillain ihmisillä on hyvin vaikeaa viidennen vihkimyksensä kanssa, joka on valmistautuminen ylösnousemuspolkuun. Tässä kohtaa sinulla on pääsy monadiisi tai ”minä olen” -olemukseesi ja ilmoittaudut kosmiseen palveluun. Tämä vihkimys oli minulle helppo, kun olin tehnyt sen monta kertaa muissa elämissä. Vastauksena tunteeseen, että tämä oli oikea aika, tapasin kaksi ystävää ja veimme toisemme meditaation kautta ylösnousemuksen ensimmäisiin vaiheisiin. Mielenkiintoisesti toinen heistä saavutti sen ensin, ja sitten hän auttoi meidät läpi.

Kuudes vihkimys on ylösnousemus, ja monille tämä on suhteellisen helppo valmistautumisen jälkeen, vaikka epäonnistumisen seuraamukset ovat hyvin vakavat. Yhdessä tapauksessa epäonnistuneen vihittävän täytyi aloittaa alusta ja oppia elämän oppitunnit. Kuin yliopistosta valmistuneen olisi täytynyt palata taas lastentarhaan. Tunnen erään toisen, joka epäonnistui tässä vihkimyksessä, ja hänen täytyi reinkarnoitua suuren viisauden kera, mutta kyvyttömänä ilmaisemaan sitä.

On seitsemäs vihkimys. Se otetaan tavallisesti kehon ulkopuolella kuoleman jälkeen, ja se tapahtuu keskustelujen aikana seuraavasta askeleestasi. Kun taajuus nousee, useammille ihmisille voidaan antaa se kehossa ollessa. Voidaksesi läpäistä sen sinun täytyy olla halukas tekemään se, mikä on korkeimmaksi hyväksi. Kun minulla oli syöpä, minulle annettiin kaksi tilaisuutta sivuuttaa se. Kummassakin tilanteessa minut vietiin elämäntarkastelun läpi, toisen ollessa paljon syvempi. Sitten minulta kysyttiin, halusinko lähteä vai jäädä. Kummallakin kerralla vastasin: ”Ihan sama – mikä on korkeimmaksi hyväksi.” Kun olen edelleen täällä, oletan sen olleen jääminen. Kuitenkin heti kun olin toipunut, muutin eri paikkaan ja elämäni muuttui täysin.

Stressin värähtelyvaikutuksen ymmärtäminen ja miten yhdistytään uudelleen

Kirjoittanut Dawn Cuckow

Muistan vuosia sitten puhuneeni astrologiystävän kanssa näistä ajoista, joissa olemme nyt. Hän vertasi tätä jaksoa synnyttämiseen – kokemus on tuskallinen. Mutta sen lopussa on ihmeellinen uusi elämä. Kuten taikuri joka loihtii jotain uutta ilmiselvästä kaaoksesta, nämä ajat tarjoavat meille mahdollisuuden syvälliseen transformaatioon.

Tänä päivänä monilla meistä on valtavaa stressiä. Paljon vanhasta putoaa pois, ja ratkaisemattomia ongelmia tulee pintaan vaatimaan huomiota ja ratkaisua. Usein tuntuu siltä, että stressiä kasaantuu stressin päälle.

Kun olemme stressin ja kohonneen valppauden tilassa, aivot ohjaavat huomiomme mahdollisiin uhkiin tai tärkeisiin tehtäviin, kaventaen fokustamme. Tämä luonnollinen reaktio varmistaa selviytymisen keskittämällä resurssit välittömiin haasteisiin tai vaaroihin. Kuitenkin nykyaikana, jolloin suurin osa stresseistä ei uhkaa henkeä, aivomme reagoivat edelleen samalla tavalla.

Krooninen stressi saa tämän kaventuneen fokuksen jäämään, vieraannuttaen meidät uusista kokemuksista ja suhteista. Sen seurauksena vastaanottavuutemme uusille ideoille ja yhteyksille vähenee, ja saatamme huomata, että olemme aina vain enemmän irrallaan niistä, joita arvostamme eniten.

Huomaatko, että kun olet stressaantunut, et ole täysin läsnä ystävien ja perheen kanssa? Usein osa mieltäsi pysyy stressitekijöissäsi, vaikka vain taustalla.

Stressi pakottaa meidät myös vatvomaan pahimpia skenaarioita. Tämä on toinen evoluutioon liittyvä selviytymisvaisto – valmistautumalla pahimpaan lisäämme selviytymismahdollisuuksiamme. Kuitenkin negatiivisten lopputulosten jatkuva kuvitteleminen vahvistaa negatiivisia hermoratoja ja tekee pessimistisestä ajattelusta oletusreaktiomme.

Kvanttiperiaatteiden mukaan ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat värähtelykenttään ympärillämme. Hellittämättömät negatiiviset ajatukset luovat matalan värähtelytilan, joka vetää lisää negatiivisuutta ja stressiä, pahentaen näin noidankehää. Krooninen stressi voi johtaa myös toivottomuuden, ahdistuksen ja masennuksen tunteisiin, mikä tekee vaikeaksi nähdä polkua eteenpäin. Nämä tunteet voivat tuntua voimakkaasti eristäviltä.

Jos huomaat joutuneesi negatiivisten ajatuskiertojen ansaan, yritä välttää itsesi syyttämistä. Itsensä syyttäminen vain pahentaa negatiivista kehää, saaden muutoksen näyttämään mahdottomalta. Tietoiseksi tuleminen näistä kaavoista on ensimmäinen askel positiivista muutosta kohti.

Tässä on neljä strategiaa stressiin tarttumiseksi.

1) Kävely luonnossa – vielä parempi, jos se tapahtuu paljain jaloin. Luonnossa käveleminen, erityisesti paljain jaloin, voi olla tehokas tapa maadoittua ja vähentää stressiä. Yhdistymällä suoraan maahan, hiekalla tai ruohikolla, voit kokea tyyneyttä ja uudistumista, kuin vetäisi energiaa virkistävästä lähteestä.

2) Vuorovaikutus lemmikkien kanssa. Vuorovaikutus lemmikkien kanssa voi vähentää stressihormoneja ja lisätä mielialaa parantavia hormoneja. Lemmikin silittäminen auttaa myös rauhoittamaan hermostoa. Koska eläimet ovat hyvin herkkiä energioille ympärillään, se voi auttaa rauhoittamaan myös lemmikkisi. Lisäksi tämä vuorovaikutus lisää sidettä ja voi saada tuntemaan, että olet yhdistyneempi ja enemmän läsnä.

3) Ravistele se ulos tai tanssi. Seiso ja ravistele käsivarsia, jalkoja ja koko kehoa 1–2 minuuttia vapautuaksesi kasaantuneesta jännittyneisyydestä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa lempimusiikkisi soimaan ja tanssia estoitta. Kumpikin aktiviteetti on fantastinen stressin vähentämisessä ja mielialan kohottamisessa.

4) Kiitollisuuspäiväkirja. Kirjoita muutama minuutti muistiin asioita, joista olet kiitollinen. Tämä on enemmän kuin älyllinen harjoitus – on kriittistä yhdistyä kiitollisuuden tunteeseen. Tuntemalla todella kiitollisuutta yhdistyt tunteisiisi, mikä vaikuttaa syvällisesti stressin vähenemiseen ja siihen energiaan, jota heijastat kvanttikenttään. Et voi helposti tuntea stressiä ja kiitollisuutta samanaikaisesti, joten tämä yksinkertainen harjoitus voi muuttaa fokuksesi stressistä elämäsi positiivisiin puoliin, edistäen tasapainoisempaa ja ylävireisempää mielenlaatua.

Tämän päivän maailmassa pelkkä stressin hallitseminen ei riitä – meidän täytyy transformoida se eloisammaksi energiaksi. Kohottamalla energiataajuuttamme emme edesauta ainoastaan omaa hyvinvointiamme, vaan myös positiivista tulevaisuutta kaikille. Silloin kun nostamme värähtelyämme, vaikutamme kuin äänirauta siihen, että muut nousevat samaan positiiviseen taajuuteen.

On mahdotonta olla stressi- ja kasvutilassa samanaikaisesti. Nyt enemmän kuin koskaan, maailma tarvitsee sitä, että murtaudut vapaaksi stressistä, pakenet negatiivisista kehistä, ja avaudut uusille, positiivisille mahdollisuuksille. Ruumiillista se sinä, joka tulit tänne olemaan, valjastaen sisäisen voimasi luoda muutosta.

Erikoislahjana tarjoan ilmaisen pääsyn tulevalle minikurssilleni Raise Your Vibration: Transform Stress into Vitality. Tämä tarjous on voimassa rajatun ajan syyskuussa, joten älä missaa sitä! …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >