HomeViestejäBrenda Hoffman9.9.2024 - Päästä irti

9.9.2024 - Päästä irti

PÄÄSTÄ IRTI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
9.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

useimmat teistä jotka lukevat tätä informaatiota, ovat luonnostaan huolenpitäjiä, jotka hyväksyvät tarpeen tehdä asioita, joita muut voisivat tehdä. Kenties tämä informaatio on hämmentävää, koska ihmettelette, kuka tekee nuo  asiat, jos te ette tee.

Te joilla on lapsia, muistatte vaikeudet heidän kannustamisessaan keräämään lelunsa pienenä tai siivoamaan huoneensa vanhempana. Noilla samoilla lapsilla on luultavasti omia lapsia, ja he hoitavat mukavasti kodin, työn ja lastenhoidon. Totta, he eivät ehkä tee asioita samalla tavalla kuin te, mutta he hoitavat kotitalouden ja/tai työn ja kaiken, mitä niihin liittyy. Niin on nyt. Päästäkää irti. Antakaa muiden ottaa vastuu, tai jos mahdollista, sivuuttakaa tuo tehtävä.

Monet teistä löytävät kätketyn, henkilökohtaisen agendan: ”Jos en tee sitä, sitä ei tehdä oikein”, missä on enemmän kyse kontrollista kuin todellisuudesta. Toinen asia jonka saattaisitte löytää, on, että ne joihin luotatte tarpeeksi pyytääksenne apua – ongelmallinen vaihtoehto useimmille teistä – eivät vaadi ohjeita tai valvontaa. He ovat täysin kykeneviä suorittamaan tuon tehtävän ilman selkeitä ohjeitanne.

Muutama seuraava päivä voi olla vaikeita. Ei siksi, että vaaditte enemmän itseltänne, vaan koska päästätte irti joistain 3D-velvollisuuksista, jotta ne jotka ovat teitä sidotumpia 3D:hen, voisivat ottaa ne itselleen. Pian tulee aika, jolloin niiden joita nyt pyydätte auttamaan, täytyy selvittää taas yksi järjestelmä, kun he päästävät irti 3D-siteistään.

Tämä vastuiden muuttuminen on jatkuva prosessi, joka tuntuu hankalalta alkuun, mutta mukavalta muutamassa päivässä. Teidän on aika tutkia 3D:n ulkopuolella, mikä on mahdotonta, jos palaatte jatkuvasti 3D:hen maksamaan laskuja, ostamaan ruokaa tai tekemään muita 3D-toimia, jotka eivät ole enää prioriteettejanne.

Ette ole 3D:tä – kuitenkin sotkeudutte 3D-toimiin uusien tutkimustenne vahingoksi.

Vaikka on joitain asioita, joita ette luultavasti pysty muuttamaan täysin, kuten lastenhoito tai työvastuut, voitte poistaa ne, jotka eivät ole enää tärkeitä hyvinvoinnillenne tai muiden turvallisuudelle ja hoitamiselle.

Päästäkää irti.

Teitä ei enää vaadita pitämään huolta elämänne jokaisesta osasta, jonka tällä hetkellä tunnette velvollisuudeksenne. Mitä asioita voi sivuuttaa, viivyttää tai lopettaa? Mitkä asiat joku muu voisi ottaa hoitoonsa ystävä-, perhe- tai työtoveripiirissänne? Ja lopuksi, miksi teidän on tärkeää pitää nuo vastuut, jos muut ovat halukkaita tai kykeneviä tekemään ne?

Tässä uudessa elämässä on kyse valmistumisesta eri tasolle. Siis nuo asiat jotka olivat kerran välttämättömiä, eivät ehkä ole enää. Ja jos nuo asiat eivät ole enää kovin tärkeitä, tarvitseeko teidän tehdä ne, vai voiko joku muu tehdä? Ja jos viimeksi mainittu on totta, miksi pidätte kiinni noista velvollisuuksista?

Tarkastelkaa päivittäisiä odotuksianne, ja sitten arvioikaa noiden tehtävien tärkeys. Mitä tapahtuisi, jos noita asioita ei tehtäisi? Kuka muu voisi tehdä nuo asiat, jotka ovat välttämättömiä fyysiselle ja tunnepuolen terveydellenne ja turvallisuudellenne? Ja jos kukaan muu ei voi tehdä noita asioita, ovatko ne tarpeellisia?

Paljossa siitä, mitä teette, on kyse odotuksistanne, ei vaatimuksesta. Jostain minkä olette hyväksyneet huolenpitäjänä.

Kun arvioitte päivittäisiä rutiinejanne, havaitsette, että monet noista toimista ovat pitäisi-asioita, jotka eivät ole välttämättä kovin tärkeitä teille tai kenellekään. Karsikaa nuo tehtävät, jotka vievät aikaa ja energiaa, mutta antavat vähän tai ei mitään vastineeksi.

On aika lentää uuteen maailmaanne, mitä ette voi tehdä täysin, ennen kuin vähennätte tarpeettomia 3D-siteitänne. Päästäkää irti.

Huomaatte, miten helppoa on päästää irti, sitten kun olette arvioineet, miten paljon energiastanne on omistettu tarpeettomille tehtäville ja huolelle tai pelolle siitä, ettei noita asioita tehdä.

Päästäkää irti, ja aloittakaa uusi elämänne. Päästäkää irti, ja löytäkää se innostus ja ilo, jota olette kaivanneet aioneita.

Ette ole enää taivaan tai Maan huolenpitäjä.

On aika tutkia paikkoja, joita olette halunneet tutkia aioneita. Nauttikaa näistä uusista seikkailuista, lisäämättä tarpeettomia 3D-taakkoja. Päästäkää irti, ja alkakaa elää uutta elämäänne uudessa maailmassanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >