HomeViestejäTerry Andrews10.9.2024 - Asioiden valaiseminen

10.9.2024 - Asioiden valaiseminen

ASIOIDEN VALAISEMINEN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
10.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikessa tässä uudessa energiassa tapahtuu paljon, ja joka päivä olen suunnitellut kirjoittaa jotain tästä, ja sitten niin paljon tapahtuu, ettei ole aikaa. Tässä on uusi yritys.

Viime postauksessani kirjoitin olemisesta uuden Maan energioissa nyt – että uuden Maan energiat on ankkuroitu. Yksi ensimmäisistä asioista joka tapahtui minulle sen jälkeen, oli naapuruston juhlat. Siellä oli noin 25 ihmistä, ja ennen kuin menin sinne, lähetin rakkauden ja yhdentymisen energiaa tuohon ryhmään. Kun saavuin paikalle, olin yllättynyt, miten kirkastuneita kaikki olivat – eli valaistuja. Vakavissaan sanottuna, en ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Kaikki hehkuivat. He olivat onnellisia ja tervehtivät kaikkia muita halaten ja iloisesti. Kaikki tämä valo kesti koko tuo kolme tuntia, jonka olimme siellä, ja kaikki kommentoivat, että juhlat olivat hauskat. Ne olivat epätavallisimmat juhlat, joihin olen koskaan osallistunut, sen valomäärän vuoksi, mitä siellä oli – valoa jota säteili jokaisesta. Ja nämä ovat ihmisiä, jotka eivät ole tietoisesti tällä polulla. Kuitenkin uuden Maan energia näkyi koko elävässä loistossaan.

Saame nyt kovasti jalansijaa. Valo jonka olemme ankkuroineet, valo jota meissä on, on nyt tarpeeksi voimakasta vaikuttaakseen. Ja me, tämän valon pitäjinä, voimme käyttää sitä luomaan maailman, jossa haluamme elää, ja se tapahtuu nyt.

Toisena päivänä pysähdyin pyöräajelulla erään ystävän talolle katsomaan, halusiko hän lähteä mukaan. Hän sanoi: ”Ei, olen liian väsynyt.” Puhuimme pari minuuttia, ja yhtäkkiä hän sanoi: ”Lähden ajelulle!” Hänen koko mielialansa muuttui. Muutaman minuutin päästä näimme, että hoitaja saapui talolle, jossa asuu eritystarpeisia lapsia. Ystäväni sanoi, että hän halusi kysyä tuon ihmisen nimen, joten pysähdyimme. Hän sai tietää, että oli tämän naisen viimeinen työpäivä tuossa perheessä ja hän olisi vapaa auttamaan ystävääni satunnaisesti viikonloppuina. ”Pidin hänestä välittömästi. Voin sanoa, että hän olisi mahtava”, ystäväni sanoi. ”Enkä olisi saanut hänen nimeään, jos en olisi lähtenyt ajelulle kanssasi.” Se oli ihana ihme, jollaisia näemme usein nyt tässä uudessa energiassa. Edistämme sitä olemalla vain uudessa energiassa ja auttamalla muita avautumaan.

Sitten toinen ystävä, joka on viime aikoina avautunut kaikelle tällä uudelle energialle, kertoi minulle menneensä lähikaupunkiin – kahden tunnin ajomatkan päähän – hoitamaan asioita. Hän poikkesi kahvilaan ja törmäsi tyttäreensä ja tyttärentyttäreensä, jotka hakivat sukulaisen lentokentältä. ”Mikä sen todennäköisyys on?” ystäväni kysyi. ”Se oli mukava yllätys ja täysin suunnittelematon.” Mutta tällaista synkronismia on runsaasti tässä uudessa energiassa.

Monet kertovat nukkumisongelmista, joten torkut ovat hyödyllisiä. Mutta sopeudumme näihin voimakkaisiin, korkeisiin taajuuksiin, jotka kantavat elämän, rakkauden, rauhan, yltäkylläisyyden, täysivaltaisuuden ja voiman energiaa. Tunnemme valon eloisuutta ja syvää ja vehreää luontoyhteyttä.

Eilen menin autoon hoitaakseni asioita, ja huomasin, että kello oli 11.11. Mestarilukuja, luvun 11 edustaessa henkilökohtaista mestaruutta ja luvun 22 edustaessa maailman mestaruutta. Yhtäkkiä tiesin, että kaikki oli linjassa, ja kun hoidin asioitani, kaikki soljui ja törmäsin uuteen yritykseen, joka antaa palvelua, jota olen etsinyt paikallisesti. Näinä hetkinä on helppouden ja yhteyden tunne. Kaikki on vaivatonta. Astumme virtaan.

Sitten samana iltana kun olin mennyt nukkumaan, huoneeni oli täynnä keijuja, jotka lauloivat minulle nostaakseen minut korkeampaan taajuuteen. Tunnemme nyt kaikki nyt sen raskauden, kun näemme hyvin paljon tapahtuvan vanhan maailman jäänteissä ympärillämme. Tuolla hetkellä oli liian paljon raskautta, jotta minut voitiin kohottaa, mutta aamuun mennessä se oli tapahtunut.

Ja niin jatkamme, kehittyen pidemmälle ja pidemmälle kaikkeen, mitä meistä on tulossa – suurenmoiseen valoomme, joka sitten leviää kaikkialle ympärillemme ja vaikuttaa kaikkiin, joiden kanssa olemme kontaktissa. Tunne voimasi/kykysi transformoida, koska sitä teemme nyt. Valaisemme/kirkastamme kaikkea.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >