HomeViestejäTerry Andrews25.8.2024 - Kun sielujamme herätetään

25.8.2024 - Kun sielujamme herätetään

KUN SIELUJAMME HERÄTETÄÄN

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
25.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet meistä ovat jossain kohtaa ihmetelleet, miksi lähdimme ylösnousemustielle, kun hyvin monet tuntemamme eivät lähteneet, ainakaan vielä. Mitä meille tapahtui, että teimme tuon valinnan?

Useimmille meistä tapahtui jossain kohtaa jotain, mikä sai meidät tulemaan tietoiseksi. Se sai huomiomme. Halusimme tietää enemmän. Ja lähdimme vastausten löytämisen suuntaan.

Tuolla hetkellä sieluamme herätettiin.

Jokin sisällämme heräsi henkiin. Sytyimme. Jokin kauan toimimaton osamme aktivoitiin. Oli sen tapahtumisen aika. Koska ryhmä meitä tuli tänne ollakseen apuna uuden ajan tuomisessa. Tulimme erityisesti ollaksemme osa tätä.

Ja vaikka meistä on usein tuntunut, että teemme vaikeita asioita ”perstuntumalla”, meitä on ohjattu syvästi ja jumalaisesti.

Teininä näin selkeän näyn uudesta maailmasta, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, miten sen löytää. 2000-luvun alkuvuosina aloin nähdä sen, leijumassa muutaman tuuman vanhan maailman yläpuolella. Ihmettelin, miten pääsisimme sinne. Mutta sitten tuli viestejä, että olemme täällä ankkuroimassa sen ja luomassa uuden Maan luomalla sen ensin sisällemme. Toisin sanoen, luomassa sisästä rauhaa, onnellisuutta ja rakkautta, mikä sitten ilmaantuisi ulkoiseen maailmaamme.

Tällä viikolla, ajaessani kauppaan ruokaostoksille, näin ensimmäistä kertaa, mitä olemme tehneet. Uusi Maa on nyt ankkuroitu. Se ei näytä enää leijuvan saavuttamattomissa. Se on täällä ja paikoillaan. Maa on ylösnoussut ja yhdistynyt kaikkeen tähän valoon, ja olemme uudessa Maassa. Kaikki ovat. Se merkitsee, että alamme nähdä niitä muutoksia, joita tapahtuu tämän valtavan ja vaikuttavan tapahtuman tuloksena.

Näen niitä jo. Törmäsin erääseen ystävään, jota en ollut nähnyt kuukauteen. Hän oli avautunut energiamaailmalle ja vastaanotti viestejä Sanandalta ja Maria Magdaleenalta, mikä sai hänestä tuntumaan transformoituneelta. Ja eräs naapuri soitti minulle. Hän sanoi, että kaiken sen myötä mitä tapahtuu, hän tarvitsi jotain hyviä uutisia, kun hän oli hyvin alakuloinen. Hän on tietämätön siitä, mitä teen. Sanoin: ”Voin kertoa hyviä uutisia.” Kerroin hänelle vähän siirtymästä, jota käymme läpi. Hän sanoi: ”Vau, jos tuo on totta, se on todella hyvä uutinen.” Hän oli valmis uskomaan sen, ja hänen kohdallaan se on merkittävä asia.

Siis ne muuttuvat, joista luulimme, etteivät he muuttuisi koskaan. Näemme paljon muutosta tulevina päivinä ja viikkoina.

Jaan vielä yhden kokemuksen. Tuona päivänä kun näin, että uusi Maa oli täysin paikoillaan, olin matkalla kauppaan, jossa ystävällinen tervehtijä kertoi minulle suuresta syntymäpäiväalesta ja ojensi minulle paperin. Mutta näkyni uudesta Maasta oli ilmeisesti siirtänyt minut hyvin transformoituneeseen energiatilaan, ja välillämme oli läpinäkyvä kalvo. Pystyin kuulemaan hänet, mutta hän tuntui saavuttamattomalta, kuin hän olisi toisessa taajuudessa. Kun hän alkoi toistaa informaatiotaan, onnistuin ottamaan tuon paperin ja kiittämään. Onneksi pystyin tekemään ostokseni ongelmitta. Mietin, eroammeko tuolla tavalla niistä, jotka eivät ole samassa taajuudessa.

Kysyin tästä, ja tiimini sanoi, että se oli hässäkkä, mutta kehotti olemaan huolestumatta ja vain virtaamaan noiden pienien ongelmien läpi. Hässäkät järjestyvät, ja meidät transformoidaan mahdollisimman vähin häiriöin. Edistymme uskomattomasti fyysisen itsemme viemisessä uuteen kokemukseemme. Jatka aikomuksen ja kaikkien niiden taitojen, kykyjen ja voimien käyttämistä, joita olet hankkinut. Ja muista, miten voimakas olet. Tämä on todella ihmeellinen matka.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >