HomeViestejäSandra Walter17.2.2023 - Jotain todella voimakasta tapahtuu ...

17.2.2023 - Jotain todella voimakasta tapahtuu ...

JOTAIN TODELLA VOIMAKASTA TAPAHTUU ...

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
17.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Purkavat taajuudet vahvistavat tämän vuoden teemoja – paljastuminen, kuolema "käänteisyyden/inversion romahtaminen" ja uusi olemistapa. Voi olla häiritsevää tai hermostuttavaa katsoa tämän tapahtumista ulkoisessa maailmassa.

Pysähdy, vedä henkeä, kosketa sydäntäsi ja täytä nämä ulottuvuudet tasapainottavalla rakkaus-valolla.

Uudet valotaajuudet muuttavat luomisen parametrejä/rajoja kirjaimellisesti, avaten meidät äärettömälle laajentumiselle, tiheiden rakenteiden hajotessa sisällä ja ulkona.

Kaikki kokevat transformaation omalla tahdillaan – kuitenkin jotain todella voimakasta tapahtuu ylösnousevissa sydämissä. Seuraavat viikot tuovat meille jumalaisen tilaisuuden – kenties voimakkaimman matkallamme tähän mennessä – pitää korkeampi, yhdistynyt kristalli/Kristus-tietoisuustila, mikä avaa portin Gaian korkeampiin ulottuvuuksiin.

Opastus ja lataukset ovat yksityiskohtaisempia ja suorempia, kun lähestymme tätä ikkunaa. Meillä on voimakas Presence-tapahtuma lauantaina 4.3., yhdistymiseksi ennen muutosta ja vastaamiseksi vaikeisiin kysymyksiin, joita kiertää kentässä.

Tukevia artikkeleita ja tapahtumia

* Askeleita siirtyä äärettömään luomiseen ("Siirtyminen äärettömään luomiseen ennen taajuusmuutosta" 9.2.2023)

* Surun, murheen ja magneettimuutoksen käsitteleminen ("Suru, magnetismi ja tähtiporttienergiat" 27.1.23)

* Presence-nettitapahtuma lauantaina 4.3. ...

* Sunnuntain ykseysmeditaatiot ...

Lähetän kaikille ääretöntä rakkaus-valoa, kun "syleilemme" ja harjoitamme ääretöntä luomista tässä nyt-hetkessä.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >