HomeViestejäAilia Mira28.8.2024 - Ylösnousemuspäivitys - ajan pysähtyminen

28.8.2024 - Ylösnousemuspäivitys - ajan pysähtyminen

YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – AJAN PYSÄHTYMINEN

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
28.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaunokainen,

toivottavasti sinulla menee hyvin.

Tämä viikko on hyvin omituinen energeettisesti, joten halusin jakaa muutaman huomion ja ehdotuksen.

Meillä oli juuri tuo suuri, sininen supertäysikuu (19.8.), ja se oli neliössä Uranukseen – aiheuttaen tavallaan tämän hermostuneen, ”vihlovan”/epäsointuisen energian. Tämä aspekti voi häiritä unta ja saada olon tuntumaan todella kireältä. Tiedä, että olemme edelleen tuossa energiassa uuteen kuuhun saakka, joka on maanantai-iltana 2.9. (Suomen aikaa 3.9. aamuyöstä).

Uranus hallitsee Vesimiestä, ja se muuttaa suuntaa tällä viikolla, sunnuntaina. Tällä hetkellä se voimistaa energiaa, joka mainittiin juuri. Merkurius lakkasi perääntymästä tänään, mutta aluksi se on paikoillaan jonkin aikaa, ennen lähtemistään eteenpäin.

Ja kaiken tämän myötä voi olla tunne, että ”aika on pysähtynyt”.

Siis jos olet ollut vähän hitaalla asioissa, joita yrität viedä eteenpäin, tai on tuntunut erittäin vaikealta edetä asioissa, ole lempeä itsellesi.

Tässä on ensimmäinen ehdotus: jos tai kun sinusta tuntuu tältä, luota, että se tekee hyvää.

Luota, että viivytykset tai odottelu palvelevat sinua.

Jos uskot – kuten minä – että kaikki ruokkii evoluutiotamme, opit uskomaan, että se mitä tunnet ja aistit, erityisesti jos olet intuitiivinen, tuntuu siltä jostain syystä. Anna itsesi olla harmoniassa sen kanssa, mitä tunnet. Kunnioita sitä. Vaikket ole varma, miksi niin tapahtuu, tämä on nyt tiesi.

Lisäksi Pluto valmistautuu perääntymään, palaten takaisin Kauriiseen ”puhdistamaan viimeiset tarvittavat asiat” – kuten olen kuullut monien astrologien sanovan – ennen kuin se siirtyy Vesimieheen jäädäkseen.

Pluto alkaa perääntyä ensi sunnuntaina 1.9. ja pysyy Kauriissa 19.11. saakka, jolloin se siirtyy Vesimieheen ja pysyy siellä vuoteen 2044 saakka (lukuun ottamatta muutamaa etenemistä Kaloihin, palaten taas takaisin Vesimieheen).

Tosha Silver luonnehtii planeettoja. Hän puhuu Plutosta kuoleman ja uudestisyntymän planeettana ja Uranuksesta suurena herättäjänä.

Ja näillä suurilla energia- ja tietoisuuskentillä on erityisiä vaikutuksia ja ominaisuuksia, ja tämä astrologinen tanssi ja nämä aspektit ja asetelmat – kuten päiväntasausten ja päivänseisausten prekessio ja pimennysjaksot – ovat universaaleja voimia, jotka tukevat tietoisuuden kehittymistä Kaikessa olevaisessa.

Uskon todella näin.

Siis ottaen huomioon kaikki nämä voimalliset muutokset tällä viikolla …

Jos elämässäsi tulee esiin asioita, joiden luulit olevan valmiita, ajattele, että kenties tämä on tilaisuus saada vielä parempi perspektiivi niihin. Tai saada täysin uuden tason ratkaisuja paljastumaan sinulle.

Jälleen kerran, uskalla uskoa, että kaikki palvelee sinua. Kaikki haluaa sinun kohoavan korkeuksiin. Kaikki mitä on, rakastaa sinua ja tukee heräämistäsi, ylösnousemustasi, tietoisuusevoluutiotasi ja kukoistamistasi.

Se on oikeasti totta.

Lopuksi …

Yksi asioista joita saan kanavoiduissa viesteissä aina vain johdonmukaisemmin, on, miten tärkeää on oikeasti oppia pitämään erinomaista huolta itsestään.

Tässä ei ole kyse pelkästään lepäämisestä, kun on väsynyt, tai osaamisesta vetäytyä, kun asiat alkavat olla liikaa. Tämä on paljon sen yli.

Huolenpitäminen itsestään merkitsee, että antaa itselleen parhaita päiviä. Tämä merkitsee, että joka päivä varmistat, että teet rakastamiasi asioita.

Tämä on ensinnäkin sen tietämistä, mitä rakastat tehdä, ja ajan antamista sille.

Tämä on todella sen ymmärtämistä, että kun tuntuu hyvältä, hyviä asioita tapahtuu. Ja kaikkia niitä asioita jotka tekevät meidät hulluksi, tapahtuu, silloin kun vastustamme.

Silloin kun todella uskot universumin lakeihin ja opit laittamaan oman harmoniasi etusijalle, elämä paranee dramaattisesti.

Jos olet fokusoitunut harmoniaasi vaihtelevasti, kenties nyt on aika sitoutua syvästi omaan päivittäiseen harmoniaharjoitukseesi.

Rakennat ja luot omaa elämääsi.

Ja hyvinvoinnillasi ja onnellisuudellasi on merkitystä.

Tulit tänne saadaksesi uskomattoman seikkailun muistaessasi, kuka oikeasti olet, ollessasi vielä ihmismuodossa, ja osallistuaksesi henkilökohtaiseen ja planeetan ylösnousemukseen.

Usko oman onnellisuutesi ja harmoniasi tärkeyteen. Priorisoi oma ilosi.

Rakkautta,

Ailia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >