HomeViestejäSandra Walter27.1.2023 - Suru, magnetismi ja tähtiporttienergiat

27.1.2023 - Suru, magnetismi ja tähtiporttienergiat

SURU, MAGNETISMI JA TÄHTIPORTTIENERGIAT

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
27.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Tämä tähtiportti tuo ulottuvuutta muuttavia valintapisteitä – henkilökohtaisia ja kollektiivisia – sunnuntaihin 29.1. saakka.

Tämän käytävän jälkeen näemme dramaattista lisäystä narratiivikäännöksissä, paljastuksissa ja henkilökohtaisissa valintapisteissä. Näemme sitä jo – nämä vuoden 2023 alun paljastusenergiat avaavat monien mieliä ja sydämiä uusille perspektiiveille.

Komeetat ja ydinmuutokset

Komeettatapahtumat saavat jonkin verran huomiota tämän tähtiportin aikana – ja minusta niiden mainitsemisella yleismediassa on mielenkiintoinen ajoitus.

Vihreä, kolmipyrstöinen komeetta saattaa näkyä (hämärästi) 1.2. – katso pohjoiseen auringon laskiessa. Nautin polkua muuttavista komeettaenergioista, ja tämä tuntuu hyvin ajoitetulta tähtiporttiasetelmaamme, jonka tarkoitus on nopeuttaa kehityskaarivalintoja.

Artikkeli Maan ytimen hidastumisesta tai mahdollisesta suunnanvaihdosta pääsi otsikoihin tällä viikolla. Vaikka tuon artikkelin tapahtumat ja teoriat ovat monta vuotta vanhoja, niihin fokusoitumisen ajoitus on voimakas. Teemamme "käänteisyyden/inversion romahtaminen" saa vähän lisäpotkua huomiosta. Kuten jokainen portin- ja verkonvartija tietää, orgaanisten tähtiporttien palauttamiseen liittyy magneettivirtojen korjaaminen, mikä lopettaa epäorgaanisen suunnanvaihdon. Tuo käännekohta on jo ollut. Muista, että orgaanisen valon ja positiivisten rakkaus-valo-dynamiikkojen jatkuva vahvistaminen, jota teemme, vaikuttaa fyysisiin ulottuvuuksiin.

Tutkimme tätä aihetta Presencessä. Yksi tämän vuoden teemoista on käänteisyyden/inversion romahtaminen, mihin sisältyy fyysisiä muutoksia Gaian magnetismissa – myös sen kristalliytimessä.

Ymmärrä yhteys – miksi monet tuntevat syvää surua tai murhetta tällä hetkellä

Monet ovat kysyneet syvistä surun tai murheen tunteista, jotka eivät liity henkilökohtaisiin tapahtumiin tai puhdistuksiin.

Seuraa tätä kulkua hetken:

Magneettimuutokset tällä planeetalla, sen kentissä ja ytimessä, vaikuttavat kehoon, tunnekenttään ja ajatuksiin/egoon/aivoihin. Se on yksi ydinsyy, että herääminen ja tietoisuusmuutos on laajalle levinnyt, vääjäämätön ja globaali tapahtuma.

Korkeammat ulottuvuudet ovat kertoneet vuosikymmeniä, miten tämä siirtymä vaikuttaisi mentaali-, tunne- ja fyysisille tasoille. Ylösnouseva kollektiivi käsitteli psyykkisiä tasoja viime vuonna egon kuoleman aikana. Opimme priorisoimaan tasapainon, lisäämään itsehoitoa, poistamaan egorakenteiden magneettisuuden ja aloittamaan uusia käytäntöjä/tapoja.

Tunteet, jotka ovat magneettisia, ovat avain luomiseen näissä ulottuvuuksissa ja niiden yli. Tunteet (ylös)nousevat kristallitunnetiloiksi, fokusoituen jatkuvasti jumalaiseen rakkaus-valoälykkyyteen ja ykseystietoisuuteen – korkeimpiin lopputuloksiin kaikille.

Kun Gaian magnetismi siirtyy orgaaniseen kristallikäyttöjärjestelmään, meidän täytyy tehdä sama. Tämä merkitsee niiden henkilökohtaisten ja kollektiivisten tilojen purkamista, joihin vaikuttivat vanhat kontrollijärjestelmät. Tätä tunnemme kentässä tällä hetkellä – vanhojen luomistapojen kiihtynyt romahtaminen.

Tämä muuttaa kirjaimellisesti sitä tapaa, jolla kokoamme todellisuuksia, ytimestä ulospäin.

Uuden taajuuden yhdistyneinä kristallikanavina – Kristuksen paluu – tunnemme syvät muutokset yhdessä, aktivoituneiden ja yhtenäisten sydäntemme kautta. Aistimme asioita, ennen kuin ne paljastetaan kollektiiville. Tämä on tarkoituksellista – tunnemme sen ensin, opimme käytännöt, jotka auttavat, ja tuemme kollektiivia, kun se nostetaan korkeampaan värähtelyvirtaan, jonka ylösnouseva kollektiivi on ankkuroinut. Meistä tulee jumalaisen palvelun ja jumalaisen tahdon puhtaita kanavia.

Silloin kun jumalainen tuntuu vähemmän jumalaiselta, ihmiset huolestuvat.  Olemme herkempiä, kun ykseystietoisuus lisääntyy – tunnemme paljastusten vaikutuksen kollektiiviin. Kuolema – toinen tämän vuoden teema – on hyvin läsnä yhteisessä kentässä tällä hetkellä. Vanhan kuolema vaikuttaa koko todellisuuteemme. Olemme yhtä, ja tunnemme sympatiaa kanssamatkustajiamme kohtaan, jotka ovat inkarnoituneena tämän syvällisen ylösnousemuskäytävän aikana.

Yksi vuoden 2023 teema on lisääntynyt raskauden tai tiheyden tunne, mikä on itse asiassa tiheyden muuntumista. Raskautta voidaan tuntea sydämessä, tunteissa tai ajatuksissa, kun nämä rakenteet lähtevät todellisuuksistamme.

Magneettimuutokset muuttavat tapaamme tulkita taajuuksia muodossa. Se ei ole välitön muutos, vaan prosessi. Huomaa muutokset auringonvalossa tällä hetkellä. Myös tähtiporttimagnetismi ja -taajuudet ovat jalostuneempia ja suoria.

Opastusta suruun ja murheeseen:

Ole vastuullinen luoja. Älä tukahduta tai viivytä hyvää työtä – ryhdy siihen. Meillä on monia työkaluja tunnepuhdistukseen ja fyysiseen vapautumiseen. Olemme yhtä: mitä enemmän muunnamme omalla matkallamme, sitä enemmän autamme kollektiivia. Tee tämä ennen maaliskuun päiväntasauksen kehityskaarimuutosta.

Jatkuva yhteys Henkeen. Täydellinen hetki muistaa, että olet valtava henkiolento. Meditoi. Määrää. Rukoile. Mene ulos Gaian pinnalle. Aktivoi DNA:si, harjoittele Kristus-valolla, yhdisty mestarikristalleihin, pidä päiväkirjaa selkeyttämään. Mene veden lähelle – balsamia tunnekentille, kun ne muuttuvat. Meditoi "minä olen" -olemuksesi kanssa.

Sure vanhan luomistapasi menettämistä näissä ulottuvuuksissa. Katso hetki tuota romahtamista ja kunnioita ja sure sitä. Näe se, ole läsnä sen kanssa. Tämä auttaa vääristymien puhdistamisessa kentistäsi.

Yhdisty nollapistehiljaisuuteen. Todellinen pelastava armo. Hyvä paikka karistaa se kollektiivisen surun, murheen ja purkamisen myllerrys, mitä tunnemme kentässä. Erinomainen harjoitus harmonisoitua uudelleen jumalaisen totuuden kanssa. Jo muutama minuutti sydämen meditointia voi muuntaa raskaan tiheyden kentissämme.

Enemmän aikaa orgaanisessa. Jakautuminen on totta. Huomaatko, miten pirstoutuneilta nettitoiminta tai sähkömagneettikentän taajuudet tuntuvat tällä hetkellä? Meidän ei tarvitse tuomita tai torjua sitä – olla vain tietoinen vaikutuksesta tietoisuuteemme. Skrollaa aikomuksen kera, ja kiinnitä huomiota siihen, mihin energiasi ohjataan. Kuten aina, käytä enemmän arvokkaasta matkastasi kanssaluoden uutta, kuin harhautuen vanhasta tai katsellen sen palavan.

Kokoontukaa aikomuksen kera. Postasin pyhästä matkustamisesta sosiaaliseen mediaan tällä viikolla, ja olin innoissani nähdessäni kaikkien suunnitelmia päiväntasauksille ja päivänseisauksille  tänä vuonna. Kokoontumiset ovat tekemässä ison paluun, ja yhdistyneissä sydämissä on enemmän voimaa kuin koskaan tässä uudessa valossa.

Yhdistyminen portin aikana

Olemme nähneet paljastus- ja narratiivimuutosenergioiden lisääntyvän tällä viikolla. Kun poistumme tästä tähtiporttiportaalista, energiahyppy alkaa fyysistyä. Se tuntuu positiiviselta avoimille sydämille! Käytä nämä hypyt viisaasti. On vuosi pysyä läsnä ja todella oppia, mistä kristalli/Kristus/ykseystietoisuudessa on kyse.

Tässä nyt-hetkessä, lähetä jumalaiselle "minä olen" -olemuksellesi kiitollisuutta, huomiota ja rakkaus-valoa. Avaa virta, ja vahvista tuota yhteyttä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Juhlimme 2023 viikoittaisten globaalien meditaatioiden seitsemää vuotta. Meditoi 30 minuuttia rauhaa, jumalaista rakkaus-valoa ja ylösnousemusta synkronoitujen sunnuntain ykseysmeditaatioidemme aikana klo 5, 8 ja 11 PST.

Lähetän kaikille ääretöntä rakkaus-valoa, kun virtaamme tämän ensimmäisen porttimme läpi. Tämä suru menee ohi, kuten kaikki.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >