HomeViestejäSandra Walter7.4.2023 - Kosmisen äidin ikuinen rauha ja pääsiäiskoodit

7.4.2023 - Kosmisen äidin ikuinen rauha ja pääsiäiskoodit

KOSMISEN ÄIDIN IKUINEN RAUHA JA PÄÄSIÄISKOODIT

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
7.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Uutta vahvuutta muodostuu yhdistyneissä, yhtenäisissä, ylösnousevissa sydämissä. Kosmisen äidin tyyni, rauhallinen ja transformoiva värähtely on levinnyt kristalli-DNA:han, joka sisältää henkiinheräämiskoodit ihmiskunnalle, Gaialle ja kaikelle sen elämälle.

Ääretön kristallisydän – kosmisen äidin taajuuksien todellinen tähtiportti tässä nyt-hetkessä – paljastaa uuden olemisen. Se voi tuntua lähdöltä, koska se purkaa vanhan luomuksen. Miten siunattuja olemmekaan kokiessamme tämän kauniin ja eriskummallisen, pyhän transformaatiotilan tällä hetkellä.

Olen viettänyt suurimman osan viime viikoista luonnossa, ja vastaanottanut, tutkinut ja vahvistanut uusien ulottuvuuksien kokemusta energiakentissäni ja sydämessäni. Tuntuu todella siltä, että jakautumista on tapahtunut päiväntasauksesta saakka. Ylösnousemusenergioiden voimistuminen jatkuu, ja tulevat pimennykset pyhittävät tämän uuden ulottuvuuskokemuksen monille kristallisydämille.

Onneksi olemme ankkuroineet tarpeeksi uusia valoulottuvuuksia ja yhdistyneitä aktivointeja kuluneella vuosikymmenellä, tietääksemme oman roolimme jumalaisessa suunnitelmassa.

Hiljainen pohdiskelu, meditointi, aika luonnossa ja luominen äärettömällä sydämellä auttaa integroimaan sen hurjan laajentavat aistimukset, että palvelee uuden valon puhtaana kanavana.

Pääsiäiskoodit ja sunnuntain ykseysmeditaatiot

Pääsiäissunnuntain auringonnousu on koodattu totuudella sisäisen Kristuksen ylösnousemuksesta ja henkiinheräämisestä. Pääsiäistä juhlitaan edelleen henkisissä piireissä ja yhteisöissä päivänä, jolloin synnytetään uusia tietoisuusulottuvuuksia Gaialle ja muunnetaan kollektiiviset ajatusmuodot kuolemasta ja rajalliset selviytymispelot fyysisyydessä.

Osallistu sunnuntain ykseysmeditaatioihin ...

Lähetän kaikille ääretöntä rakkausvaloa, kun ruumiillistamme nämä rakkausvalotietoisuuden uudet tasot tässä nyt-hetkessä.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >