HomeViestejäSandra Walter9.2.2023 - Siirtyminen äärettömään luomiseen ennen taajuusmuutosta

9.2.2023 - Siirtyminen äärettömään luomiseen ennen taajuusmuutosta

SIIRTYMINEN ÄÄRETTÖMÄÄN LUOMISEEN ENNEN TAAJUUSMUUTOSTA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
9.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Massiivinen muutos on odotettavissa ennen maaliskuun loppua. Jatkuvat taajuus- ja valohypyt purkavat vanhoja rakenteita. Tämä vahvistaa teemojamme – paljastuminen, kuolema, "käänteisyyden/inversion romahtaminen" ja uudet olemistavat.

Uudet valotaajuudet muuttavat kirjaimellisesti luomisen rajoja, avaten meidät äärettömään laajentumiseen – keskellä tiheiden rakenteiden hajoamista, sisällä ja ulkona.

Energiamuutoksen myötä virtaaminen ennen päiväntasausta

Valmistelumme ja toimemme ennen maaliskuun puoliväliä vaikuttavat siihen, miten koemme tämän vuoden dramaattiset muutokset.

Viime vuoden yleinen, suora jälleenyhdistyminen "minä olen" -läsnäoloon loi kollektiivisen astian uudelle kokemukselle. Muistatko, kun Gaia sanoi, että ruumiillistuminen muuttaisi kaiken? Tässä sitä hehkutaan, rakkaat sydämet, yhtenäisenä äärettömässä kristallitaajuudessa, kulkien uuteen ulottuvuuteen/maailmaan.

Muutokset helmi–maaliskuussa muuttavat havaintotapaamme – näemme enemmän, tunnemme enemmän ja vanhat maailmat putoavat pois todellisuuksistamme. Tämä tekee nyt-hetkestä hyvin voimakkaan ja hedelmällisen maaperän uudelle olemiselle, silloin kun aikajanoja putoaa nopeasti.

Rajallisista/suljetuista järjestelmistä äärettömään laajentumiseen

On tärkeää olla läsnä välttämättömän muutoksen jokaisen vaivan kanssa. Muutoksen välttäminen tässä kohtaa aiheuttaa voimakasta epäsointua kehoon, mieleen, hermostoon ja kenttiin.

Tässä on joitain työkaluja muutoksen toteuttamiseen, harmoniassa niiden uusien valovirtausten kanssa, jotka työntävät meitä linjaan läsnäolon kanssa.

Ääretön kristalliläsnäolo on aktiivista, elävää jumalaista valoälykkyyttä. Opimme ylösnousemusmatkallamme olemaan vankkumatta äärettömän luomisen laajentavissa tiloissa. Joskus alempi itse vastustaa tai ei yksinkertaisesti tiedä, mitä tehdä tai valita.

Nämä askeleet vaativat harjoittelua, ennen kuin niistä tulee uusi luontosi. Ne saattavat tuntua hitailta, kun koulutat uudelleen keho-mieli-tunnetiloja äärettömään ajattelemiseen, tuntemiseen, toimintaan ja luomiseen.

Helppoja askelia siirtyä äärettömään läsnäoloon:

* Pysähdy hetkessä, kun tunnet vanhoja kaavoja. Opettele pitämään tauko ja pysäyttämään vanha virta. Ota hetki tämän tekemiseen – kouluta vanha itsesi pysäyttämään rajalliset kaavat/mallit.

* "Putoa" sydämeen, nollapisteeseen. Priorisoi toimiminen äärettömästä kristallisydämestä käsin, mielen tai tunnetilojen sijasta.

* Ilmaise aikomus tai määrää sydänkeskuksesta. Se auttaa "minä olen" -läsnäoloasi hetkessä luomaan uuden kokemuksen.

* Tunne puhdas ja selkeä sisäinen jumaluus, jossa kaikki korkeimmat vaihtoehdot ovat.

* Käytä ääretöntä sydäntä. "Pätevöi" valosäteilysi äärettömällä kristallivalolaadulla – ja anna sen ratkaista, muuttaa ja näyttää sinulle korkeimmat vaihtoehdot. Se on todellinen valosi, käytä sitä! Tämä uusi valo on jo läsnä Gaian kentissä, ja se on alati läsnä aktivoituneessa sydämessä. Käytä äärettömän läsnäolon uutta valoa luodaksesi sellaista, mikä on harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa.

* Avaudu äärettömään perspektiiviin, pitäen samalla ydinaikomuksena ylösnousemusta. Kysy siinä hetkessä, kun valintakohtia tulee tai kun tiheys/kaksinaisuus varastaa fokuksesi: Mitä tekemistä tällä on matkani kanssa? Mitä tapahtuu kosmisesta perspektiivistä katsottuna, jossa hyvän ja pahan kaksinaisuutta ei ole?

* Luo tai tee asioita eri tavalla hetkessä. Mikä tahansa positiivinen toiminta tai luominen, joka on edes hieman erilainen kuin tavallinen kaavasi, auttaa virran muuttamisessa. Liikkuminen todella auttaa voimakkaiden energioiden kanssa (kokeile uutta tanssia tai liikuntasuoritusta, kävelymeditaatiota, eri reitin kulkemista; mikä tahansa vähittäinen muutos avaa polkuja). Käytä äärettömyyttä joka valintakohdassa, ajatuksessa tai tunnetilassa – myös tylsissä tehtävissä – ja anna tuo "pätevöidyn" energian sekoittaa tiheyttä. Samojen asioiden tekeminen samalla tavalla tai lohduttavien selviytymismekanismien toistaminen rajoittaa läsnäoloa korkeimpien valintojen paljastamisessa.

Kuten aina, ykseystietoisuus on pitkä peli.  Silloin kun henkilökohtaiset matkat jäävät kiertämään kehää, rakkaus- ja ylösnousemusperinteen palveleminen avaa sydämen virittämään elämänvirtamme.

Ulottuvuuden muuttaminen Solariksen kanssa

Olemme astuneet jalostuneen valon ainutlaatuiseen virtaan, jota tulee Auringon, orgaanisten tähtiporttien ja Gaian mestarikristallien kautta. Tämä saa aikaan – yhdessä aktivoitujen sydänten laajan verkoston, äärettömien kristallikenttien ja kristalli-DNA:n kanssa – dramaattista nopeutumista tänä vuonna.

Auringonvalo vahvistaa sisäistä kristallisäteilyämme kristallirakenteiden kautta. Tiede on pannut merkille, että DNA-muutoksia tapahtuu päiväntasaajan ympärillä (kuvittele, jos tutkittaisiin ylösnousevaa kollektiivia!). Tämä uusi valo on hyvin suora jumalaisessa tarkoituksessaan nostaa kristallimuotomme tasoa.

Auringon tuijottaminen tuntuu transformoivalta. Se on hyvä tapa tuntea tulevia kosmisia energioita ja tukea orgaanista ylösnousemusta. Tunne myös sen vaikutus veteen, sisällä ja ulkopuolella, kun aurinkoplasman sisäänvirtaukset voimistuvat tässä kuussa.

Surua ja murhetta, kun lähdemme vanhoista todellisuuksista

Kollektiivi päästää irti kokonaisista todellisuuksista ja aikajanoista. Empaatit tuntevat tämän. Se on, mitä on. Itke ja puhdista, itke ja päästä irti. Älä mene uhrimoodiin – tunnetilat ovat mestaruuden voimakas työkalu. Meditoi usein jumalaista armoa. Opastusta suruun, murheeseen ja magneettiherkkyyksiin löytyy artikkelista "Suru, magnetismi ja tähtiporttienergiat" (27.1.2023).

Sunnuntain ykseysmeditaatiot

Kaikki halukkaat sydämet ovat tervetulleita tähän palveluun. Juhlimme 2023 viikoittaisten globaalien meditaatioiden seitsemättä vuotta. Meditoi 30 minuuttia rauhaa, jumalaista rakkaus-valoa ja ylösnousemusta synkronoitujen sunnuntain ykseysmeditaatioidemme aikana, klo 5, 8 ja 11 PST.

Lähetän kaikille ääretöntä rakkaus-valoa, kun "syleilemme" ja harjoitamme ääretöntä luomista tässä nyt-hetkessä.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >