HomeViestejäJudith Kusel30.8.2024 - Ole lempeä itsellesi

30.8.2024 - Ole lempeä itsellesi

OLE LEMPEÄ ITSELLESI

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
30.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme intensiivisessä ajassa, kun kosmiset energiat, auringonpurkaukset, ja energiat joita vapautetaan kummastakin Maasta, nousevat huippuunsa, ja muita kosmisia tapahtumia sattuu samanaikaisesti.

Kyllä, kaikkea tätä tapahtuu kerralla, eikä niin paljon näkyvillä tasoilla kuin näkymättömillä. Ja kun sielumme ei koskaan nuku (myöskään silloin kun olemme oletettavasti unessa), korkeammat oppaamme ja ylösnousseet mestarit tiedottavat jatkuvasti sille, mitä tapahtuu universaalissa ja kosmisessa laajuudessa.

On aika olla lempeä itsellesi. Päästää irti kaikista odotuksista, miten asioiden pitäisi olla tai tarvitsee olla, ja tämä sisältää itsesi.

Mikään ei ole koskaan enää samanlaista, sillä sen ei ole tarkoitus olla enää samanlaista. Kaikki muuttaa muotoa, ja se mikä vaikuttaa kiinteältä, ei ole enää kiinteä. Kaikki vaihtaa muotoa.

Kun värähtelytaajuutemme nousevat ja muutumme tiheästä muodosta valontäyteisiin, uusiin muotoihin, meidän täytyy kuitenkin olla kärsivällinen tämän prosessin kanssa. Minulle kerrotaan aina, että jos muutokset tapahtuvat liian nopeasti, fyysinen muotomme hajoaa täysin, ja näin ollen energiamuutokset on sovitettu auttamaan kehoamme selviytymään niistä. Kuitenkin se riippuu myös tunne-, mentaali- ja henkisestä tilastamme, sillä ne kaikki ovat yksi kokonaisuus.

On tärkeää varmistaa, että puhdistat energiakenttäsi joka päivä, aamu ja ilta, ja lisäät ylimääräisiä valokuplia sisääsi ja ympärillesi, auttamaan sinua selviytymään ja olemaan ottamatta omiin kenttiisi energioita, jotka eivät ole sinun.

Ole tarkkana, mitä katselet, mitä kuuntelet ja mitä luet – sinä ainoastaan olet vastuussa omasta sielustasi, elämästäsi ja hyvinvoinnistasi, ei kukaan muu.

Maan päällä tapahtuu monia asioita, joista ei toitoteta, ja kuitenkin syvällä tasolla viritymme siihen kaikkeen. Ja tuosta ”virittymisestä” tulee nyt normi, ja tämä tapahtuu sydänkeskuksesta, joka aina tietää, sillä se osaa virittyä moniulotteisesti, ja kun valomäärämme lisääntyy, sitä virittyneempi meistä tulee.  

Kuuntele palautetta, mitä annetaan virittyessäsi johonkin, ja luota siihen täysin, mene syvemmälle sisään ja lakkaa kuuntelemasta itsesi ulkopuolelta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on jo sisälläsi.

Kyllä, toisinaan on haastavaa, kuitenkin samanaikaisesti tapahtuu monia ihmeitä – kaikkea kerralla.

Haasteiden myötä tulee aina samanaikaista tukea, sillä elämä pyrkii tasapainoon.

Millaista aikaa onkaan elää ja kyetä kokemaan ja todistamaan tämän ennenkuulumattoman tapahtuman kehittyminen.

Muista, että avoin sydän ja rakkaus on keskeinen avain näkyvään ja näkymättömään ja kaikkeen olevaiseen, kuten on myös sielusi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >