HomeViestejäLauren C. Gorgo14.11.2023 - Jumalaisen mission koodit - henkisen köyhyyden loppu

14.11.2023 - Jumalaisen mission koodit - henkisen köyhyyden loppu

JUMALAISEN MISSION KOODIT – HENKISEN KÖYHYYDEN LOPPU

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
14.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa tämän vuoden 11-11-tähtiporttiporttaalien merkityksestä, jotka käynnistävät palvelusopimusten merkittävän tasonnoston ylösnousevalla kollektiivilla, kun saamme valmiiksi työmme langenneiden/pudonneiden ulottuvuuksien kanssa, valmisteluna astumisellemme kohonneisiin ulottuvuuksiin.

Nämä uudet koodit ovat siemenpaketteja syksyn kylvökauteemme (pohjoisessa), jotka sisältävät informaatiota ja suunnitelman/piirustuksen vuoden 2024 itämissykliin, joka ennustaa uusia Vesimiehen ajan johtajuusenergioita maan päälle.

Meille jotka olemme valmiita kaksinaisuuden osalta, tämä on ikkuna aktivoida jumalaiset missiosopimuksemme ja aloittaa fyysinen valokehotransformaatiomme Gaian kanssa, kun se saa loppuun siirtymisensä uuden Maan kosmisiin taajuuksiin.

Tässä on jotain siitä, mitä voit odottaa raportin täydestä versiosta:
* jumalaisen mission koodit – lopultakin vapaa aloittamaan elämämme kutsumuksen
* kosminen luomissykli – ensimmäinen karmaton itämissykli

* henkisen köyhyyden loppu – uusi terveys- ja varallisuushologrammi
* mission ”kehittyminen/käyttöönotto” – todellisen olemissyymme toteuttaminen
* komennon takaisinsaaminen – auktoriteetin paluu omaan biologiaamme
* elävät, hengittävät jumalat – jälleenyhdistyminen pyhiin syntymäoikeuksiin

***

Skorpionin uusi kuu (13.11.) oli virallinen poistumisemme pimennyskaudesta, mutta mikä tärkeämpää, vapautumisemme kaksivuotisesta Härkä-Skorpioni-pimennyssarjasta, jossa rakkaustyöntekijät ovat olleet uppoutuneena syvälle alamaailman (plutoniaanisiin) energioihin, vapauttaakseen jumalaisen feminiini-Kristuksen niistä orjarakenteista, jotka estivät ihmisiltä pyhät syntymäoikeutemme. Tämän kuusyklin myötä saimme kutsun aktivoida jumalaiset palvelumissiomme ja aloittaa fyysisen transformaatiomme Maan kanssa, kun se saa loppuun siirtymisensä uuden Maan yhdistyneisiin rakkaus-valotaajuuksiin.

Tämän lunaation voimaa lisää 11-11-tähtiportit – kolmikko joka merkitsee viimeisiä poistumiskohtia kaksinaisuudesta niille, jotka ovat valmistautuneet yhdistyneeseen elämänkokemukseen maan päällä. Nämä 1111-portit … yhdessä marraskuun universaalin 9-energian kanssa … auttavat meitä hienovirittämään mestaruuttamme lopettamalla kaikki aikajanat erillisyydessä elämän tarkasteluilla, uudelleenkirjoittamisilla ja niihin liittyvillä kuoleman, surun ja menetyksen tunteilla, kun saatamme loppuun kulkumme varjolaakson läpi.

Erona (monille) tänä vuonna on, että käärme on jo lyöty kuoliaaksi ja näin ollen tässä Skorpionijaksossa päästämme pelkästään irti (traumojen) solumuistijäämistä kehomme molekyylirakenteen kautta, karistaen viimeiset karmakerrokset valmisteluna uudestisyntymäämme sielun pyhiin vesiin. Tähän liittyen pyhä tuli on puhdistanut hyvin aktiivisesti olemuksemme jokaista solua viimeiset kuusi viikkoa, jotta voimme parantaa/eheyttää kaiken jäljellä olevan jakautumisen, mitä tarvitaan purkamaan nuo vanhan maan geneettiset/esi-isiltä perityt sukupolvitrauma-aikajanat nollapisteeseen.

Sekä Auringon että Marsin energisoidessa Skorpionissa sakraalikeskustamme, paljon tästä traumasta on tullut esiin luomisenergioihimme liittyen, jatkuvilla myrkynpoistoilla/puhdistuksilla ja feminiinisen sisäisen lapsen parantumisilla ja takaisinsaamisilla, avaamaan polun Luojatarvoimaamme. Jumalainen feminiiniauktoriteettimme tulee takaisin käyttöön … ja nopeasti … mikä merkitsee, että rajaton valta terveyteemme ja varallisuuteemme palaa, kun vapautamme sisäisen feminiini-Kristuksemme johtamaan/elämään elämäämme rakkautena. On vaatinut hyvin paljon alkemiaa muuntaa elämien aikaiset arvoomme ja arvoisuutemme liittyvät, varastoidut tunteet, jotta voimme maadoittua täysin kehoomme ja saada takaisin pääsyn pyhään/sakraalielämänvoimaamme.

Tämä legendaarinen sakraalipuhdistus on tärkeä valmisteluvaihe tämän vuoden Käärmeenkantaja/Ophiuchus-jaksoon (29.11.–17.12.), jonka myötä viimeistelemme paluun/jälleenyhdistymisen elämänkohtuun, joka sisältää kaikki pyhät syntymäoikeutemme. Kun menemme Käärmeenkantajan läpi, se elävöittää/herättää/aktivoi kohtutietoisuutemme, mikä elävöittää/herättää/aktivoi pyhät syntymäoikeutemme ja sielulahjamme.

Tämän vuoden Käärmeenkantajamatkasta tekee erilaisen kuin minään aiempana syklinä se, että ne jotka ovat valmiita alamaailmasopimustensa osalta, voivat nyt korjata palkkiosatoa palaamisesta kosmiseen munaan. Sitten kun olemme sulkeneet oven helvettiin, portaali taivaaseen pysyy auki ja olemme uppoutuneet ikuisesti ”amnioottisiin” sieluvesiin.

Nämä Äidin plasmaenergiat ovat tuo palkkio, niiden todellisten ravinteiden (sieluruuan) paluu, joita tarvitaan tähteläisitseämme ja uuden Maan elämäämme varten.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >