HomeViestejäLauren C. Gorgo13.10.2023 - Elävä valo - sielun pyhät vedet

13.10.2023 - Elävä valo - sielun pyhät vedet

ELÄVÄ VALO – SIELUN PYHÄT VEDET

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
13.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa pimennysenergioista, erityisesti auringonpimennyksestä, joka merkitsee siitä vanhasta mentaalimallista vapautumista, joka on estänyt meitä saavuttamasta täyden fyysisen, taloudellisen ja luovan potentiaalimme.

Korkeammalla tasolla tämän kuukauden pimennykset ovat viimeinen valomerkki (ravintolan), viimeinen kehote-tönäisy-työntö ennen 21-12-porttia ratkaista jakautuneet tarinajuonemme ja murtautua vapaaksi karmallisesta luomiskierrosta iäksi.

Kun jatkamme irtipäästämistä tuosta itsen/elämän/todellisuuden (alemmasta) versiosta, toivotamme tervetulleeksi esiin kehittyneen timanttivalokehomme superihmiskyvyt, joka prosessoi valonnopeudella, aiheuttaen kvanttimuutoksia ennätysajassa.

Tämä on prosessori, joka tarvitaan timanttiverkkoon osallistumiseen maan päällä, ja tämän päivän auringonpimennys valmistaa tietä niille välttämättömille transformaatioille ja paljastuksille, joita tarvitaan kulkemiseen ovesta siihen elävään valomatriisiin, joka on nyt valmis vastaanottamaan Luvatun maan pioneerit.

***

Menimme juuri tällä viikolla läpi ensimmäisestä 1010 (alfa ja omega) -portaalista, joka esitettiin ovena jumalaiseen matriisiin. Se ohjaa ne jotka ovat valmistautuneet, ykseyskenttään (yhdistynyt tietoisuuskenttä). 1010-portit yhdessä tämän kuukauden pimennysten kanssa, aloittavat alun ja lopun ensimmäiselle aallolle … lopullisen poistumisemme tekomatriisista (vapautuminen Kalojen ajan kärsimyksen/uhriuden viimeisistä, viipyilevistä vaikutuksista) ja sisäänastumisemme elävän valon orgaaniseen verkkoon, joka valaisee uuden Maan hologrammin.

Nämä ovat todella voimakkaita ja tulisia energioita, jotka johtavat Vaa’an uuteen kuuhun ja auringonpimennykseen (14.10.). Se on tilaisuutemme päästää irti jostain merkittävästä (ajattelutapa)esteestä, joka on rajoittanut aitoa itseilmaisuamme. Vapautamme itsemme ”tuosta jutusta”, joka on estänyt meiltä suuruuden, pitänyt meidät pienenä ja tukkinut kykymme ottaa johtoaseman elämässämme, monen inkarnaation ajan. Tämä ensimmäinen pimennys on hetkemme asettaa koordinaattimme uudelleen karmavapaaseen olemassaoloon, kumoamalla heikentyneet arvo- ja arvoisuusjärjestelmämme niin, että voimme toteuttaa kestävän muutoksen ja sen, mitä oikeasti tulimme tänne tekemään.

Vaikka mielemme on saattanut kertoa meille muuta, meitä tuetaan nyt täysin Korkealta oivaltamaan jumalaisen kohtaloemme maan päällä, kun se on taivas. Kun saatamme loppuun geneettistä ja esi-isiltä perityn parannusta, elämä on upeasti järjestynyt uudelleen ”majoittamaan” korkeammat valinnat ja kehityskaaret, joilla asiat loksahtavat taianomaisesti paikoilleen, jotta olemme vapaa siirtymään eteenpäin vanhasta maasta ja nopeuttamaan evoluutiotamme kosmisiin ulottuvuuksiin.

Ja kun syvenemme ruumiillistumassamme, olemme jättäneet taakse pelon, puutteen, pahuuden ja houkutuksen valematriisin, samaan aikaan oppien luottamaan jumaluuteemme elämän fyysisellä tasolla. Tämän hetken tarve on avata sydämemme taas muille ja ihmismaailmalle tietäen, että universumimme turvaa nyt selustamme kaikilla tasoilla. Meitä pyydetään laskemaan suojauksemme siinä uskossa, että olemme nyt täysin tuettu, mutta elämien jälkeen jolloin ei ole ollut pääsyä jumaluuteemme tiheydessä, tämä vaatii ehdotonta hyväksymistä.

Askel askeleelta mallinnamme, ohjelmoimme ja kirjoitamme uudelleen todellisuuden ja samaan aikaa meille näytetään … reaaliajassa … että dharmakohtalomme on tässä nyt ja että ainoa asia, jota oikeasti tarvitaan, on valmiutemme luottaa jälleen ja uskoa, että näin on. Todiste tulee lopulta kokemisesta/kokeilemista – elämämme hologrammi vastaa värähtelyymme rakkautena, joka nyt priorisoidaan pelon sijasta. Meitä ei enää vaadita tukahduttamaan vilpittömiä halujamme alemman todellisuuden vuoksi, tietäen, että maailma johon astumme, vastaa kuuliaisesti ensin mainittuun.

Nyt … ja tämän vuoden viimeisten tähtiporttien myötä … emme ole enää vain kuormajuhtia, jotka kantavat maailman painoa heräämättömän ihmiskunnan puolesta. Olemme päästäneet irti tuosta uhrilampaan roolista, mikä merkitsee, että on korkea aika ottaa vastaan viittamme Jumalan käskynhaltijoina … aika tunnistaa sielumme lahjat, kehittää niitä ja ottaa ne käyttöön, jotta voimme käyttää suurempia palvelumissioitamme suuremmaksi hyväksi.

Sen tietäminen, mitä lahjamme ovat, määrää automaattisesti osamme jumalaisessa suunnitelmassa … mutta on täysin ihmisemme päätös toteuttaa se. Tämä on viikonloppumme päästää irti kamppailusta ja hyväksyä pelottomasti tämä seuraava evoluutiovaihe, toteuttaen profetian uudesta taivaasta, uudesta maasta ja uudesta ihmisyhteiskunnasta.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >