HomeViestejäLauren C. Gorgo11.12.2023 - Jumalan vaunut - jumalaisen biologian syntymä

11.12.2023 - Jumalan vaunut - jumalaisen biologian syntymä

JUMALAN VAUNUT – JUMALAISEN BIOLOGIAN SYNTYMÄ

Kirjoittanut Lauren Gorgo (newearthinstitute.love)
11.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa 1212–2112-portaalista, joka toivottaa tervetulleeksi kosmisen ihmisemme/tähteläisitsemme syntymän, kun astumme yhtenäisen/yhdistyneen (kosmisen) luomisen uuteen aikaan. Nämä portit antavat koodeja jumalaisen genetiikkamme, sen 12-säikeisen DNA-rakenteen aktivointiin, jota tarvitaan uuden ihmisen ja uuden Maan kokemiseen.

Niillä jotka ovat linjassa uuden kosmisen luomissyklin kanssa, tulevaa päivänseisausta pidetään kausaaliluomisen viimeisenä porttina, mikä merkitsee, ettei meidän ole enää tarvetta elää niitä karman puhdistussyklejä, joita tarvitaan alkemisoimaan esi-isiemme sukulinja ja parantamaan sukupolvien trauma. Kun nollaamme nuo ikivanhat syklit, elämävoimamme palaa, valmistautumisena täysin uuteen kaikkeen.

***

Joulukuu on ollut tähän saakka voimanpesäkuukausi, viitoittaen tietä vielä voimallisemman vuoden tulemiselle. Yksin tällä viikolla meillä on 12-12-loppuunsaattamisportti (12.12.), Jousimiehen uusi kuu (12.12./13.12.) ja Merkuriuksen pysähtyminen perääntymään (13.12.), mikä kaikki johtaa päivänseisausporttiin 21.12., kun samanaikaisesti navigoimme loma/joulunaikaa.

Suuremmassa kuvassa tämä kuukausi sisältää aktivointikoodit, joita tarvitaan harmonisoituaksemme jumalaisen kohtalomme kanssa maan päällä, jumalaisen ihmisen genetiikan paluun myötä. Soturiaaltoa ei enää tarvita vapauttamaan planeettaa ja sen ihmisiä orjuudesta … olemme täyttäneet karmasopimuksemme, parantaneet esi-isiltä perityn/sukupolvien trauman, ja ratkaisseet geneettiset vääristymämme, jotta voimme nyt herätä todelliseen biologiseen potentiaaliimme.

Tämä pyhä kausi on ikkunamme kaiken tuon irtipäästämiseen ja tilan tekemiseen uuden (kosmisen) luomissyklin ilolle, joka alkaa 2024. Kun vapaudumme viimeisistä karmaluomuksistamme tämän kuukauden tähtiporttien kautta, suljemme täysin 3/4D-oven (kaksinaisuuteen), mikä avaa täysin (5D) oven sateenkaariulottuvuuksiin maan päällä.

Sateenkaariulottuvuuksien avautumisen on määrä muuttaa kaikki elämässämme, vaikka kolme asiaa korostuu erityisesti. Ensinnäkin, 1) emme ole enää sidoksissa kausaaliulottuvuuksiin, mikä merkitsee, että osallistumisemme luomiseen muuttuu merkittävästi. 2) Koemme myös verhon nousemisen jollain tavalla, joka antaa suurempaa ymmärrystä elämästä ja omasta roolistamme siinä. 3) Karistamme täysin alemman ihmisidentiteetin, jota pidimme ensimmäisessä elämässämme, jotta voimme toivottaa tervetulleeksi jumalaisen identiteettimme, rakentaaksemme elämämme uudelleen harmoniassa jumalaisen suunnitelman kanssa.

Siinä päivänseisausportti on … muun muassa … ”sisäänkäynti Kotiimme maan päällä” siinä mielessä, että olemme nyt harmoniassa todellisen tähtiluontomme kanssa (ollessamme ihmismuodossa), mikä merkitsee, että nyt meillä on kyky tuntea olevamme Kotona, missä ikinä olemme ja minne ikinä menemme -> lahjana paluustamme elämän kosmiseen munaan/kohtuun. Tämä ympäröivä Kodin tunne on uusi perustamme, jolle rakentaa, ja syy, miksi olemme tehneet niin väsymättä töitä karmaelämämme (valheellisen) perustan ja epävakaiden rakenteiden purkamiseksi.

Siirryttäessä uuteen vuoteen meidän ei enää tarvitse kuluttaa kallisarvoista elämävoimaamme kyseisten valheellisten rakenteiden purkamiseen, ja voimme ohjata sen sijaan kaiken tuon energian uuden elämän luomiseen. Tulkinta -> elämänvoimamme on nyt omaamme, ja sitä voi käyttää todellisuutemme elävöittämiseen, henkiinherättämiseen ja palauttamiseen, niin kuin alun perin oli tarkoitus olla. Sitten kun olemme nollanneet karmamenneisyytemme vastakohtaisuuden, emme työskentele niin väsymättä luodaksemme (rakkautena) ja samaan aikaan tuhotaksemme (pelko-ohjelmia), vaan olemme fokusoitunut täysin eteenpäin … pelkästään luomiseen … mikä nopeuttaa asioita huomattavasti.

Tässä kuussa viimeistelemme uuden Maan aikajanan 12-vuotisen ilmentämissyklin, mikä on kosminen ihme itse ansaitusti. Kaikki rakkaus- ja valotyöntekijät ympäri planeettaa ovat saavuttaneet tämän merkittävän virstanpylvään monien sukupolvien aikana, ja se on tässä nyt, jotta uuden Maan ensimmäiset asukaat, kosmiset uudisraivaajat, astuvat fyysisesti tähän ”taivaalliseen savimajaan”. Taivaat riemuitsevat tätä Kotiinpaluuta, koska emme ole enää erossa siitä, mikä elättää/ylläpitää meidät (ikuisesti).

Kaiken (salaisen) informaation myötä, mitä on tullut muutamana viime kuukautena, näyttää tosiaankin siltä, että päivänseisausportti avaa meidät täyteen 5D-kokemukseen, läpimurtojen ja uusien tilaisuuksien räjähtäessä. Kuten aina, katsotaan, miten käy, mutta oikeasti todellakin tuntuu siltä, kuin kaikki toteutuisi, tulisi takaisin yhteen niin, kuin oli (alun perin) tarkoitus olla.

[Suojattu osuus. Lukeaksesi koko raportin ja kommentit katso jäsenyysvaihtoehdot ja hinnat]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >