HomeViestejäLee Carrol - Kryon3.11.2021 - Heräämisen piirteitä - osa 1

3.11.2021 - Heräämisen piirteitä - osa 1

HERÄÄMISEN PIIRTEITÄ – OSA 1

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
3.11.2021 Healing Wednesday -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten "herääminen" toimii? Tapahtuuko sellainen nyt? Miten tunnistamme sen? Voimmeko tuntea sen henkilökohtaisesti? Onko tunne olemisesta "irrallaan" kaikista … heräämisen piirre? Se kaikki on tässä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tiedän, kuka kuuntelee ja lukee, ja kenties myös, miksi olette täällä. Niistä jotka kuuntelevat, monet kokevat ns. heräämistä. Tämä viesti on yksi tämä kuukauden neljästä kanavoinnista, joissa puhumme heräämisen piirteistä, jotka ovat ehkä vähän outoja.

Määrittelemme heräämisen niin, että alatte oivaltaa, että saattaa olla jokin suurempi totuus, tai kenties avaatte henkisen laatikon, joka on suurempi, kuin teille kerrottiin. Useimmat eivät kuitenkaan odota, että elämäänne tulisi joitain outoja muutoksia tällaisista asioista. Menemme siihen hetken kuluttua.

Lähtökohta on tämä. Ihmiskunta on ollut vertauskuvallisesti tietoisuuslaatikossa. Jos tietoisuus voitaisiin arvioida korkeaksi tai matalaksi, ihmiskunnan tietoisuus on ollut matala, rajoittuneessa laatikossa, joka ei ole muuttunut ja näyttänyt tulevan koskaan yhtään korkeammaksi. Historia todistaa tämän siinä, etteivät ihmiset ole koskaan oppineet menneisyydestä.

Menneisyydestä saatu tieto ja ratkaisu parantaisivat normaalisti tulevaisuutta. Tämä on matalan tietoisuuden merkki: sukupolvi toisensa jälkeen jatkaisi samoja toimimattomia tapoja ja ideoita, ikään kuin ne loisivat jotain erilaista. Mutta ne saivat aikaan sotia, jotka olivat samaa, ja asiat jotka olivat toimimattomia, pysyivät sellaisena, ja niitä toistettiin uudestaan ja uudestaan. Tämä on tuo laatikko.

Tämä on oma, yhdessä luomanne laatikko, rakkaat ystävät, mutta se on laatikko silti. Vanha tietoisuus on ollut kanssanne aioneita, vuosituhansia, eikä se näytä yhtään parantuvan. Vain muutama vuosi sitten se oli sama, kuin 20 vuotta sitten, ja 20 vuotta ennen sitä, ja 20 vuotta ennen sitä.

Yksi kulttuurinne, tämän yhteiskunnan ja tämän planeetan piirre tällä hetkellä on, että tuo laatikko on alkanut halkeilla ja kohentua, ja siitä Suuressa muutoksessa on kyse.

Tässä on sääntö, jonka olemme antaneet aiemmin ja jonka Henki antaa teille: teillä on vapaa valinta omassa kohtalossanne. Se on Hengelle "näpit irti". Toisin sanoen, Jumala ei ilmesty antamaan teille ihmettä, jotta voitte pudota polvillenne ja oivaltaa, mitä on edessänne. Teidän täytyy nousta ylös ja etsiä itse.

Tietoisuuden pimeä huone

Verrataanpa tätä tietoisuuslaatikkoa hämärään huoneeseen. Ihmiskunta on elänyt aina tuossa hämärässä huoneessa. On pimeää, joten ette näe toisianne kovin hyvin, koska valo on hyvin himmeä. Siksi on paljon väärinymmärrystä ja luottamuksenpuutetta siinä, keitä on huoneen toisella puolella. Itse asiassa on niin hämärää ja niin pimeää, että ihmiset tavallaan yhdistyvät puolustautumaan. Tämä merkitsee, että luotte esteitä, jotka pitävät teidät turvassa muilta, joita ette voi nähdä. On paljon pelkoa siitä, mitä ympärillänne on, koska on pimeää. Se on vertauskuva, mutta sitä pimeä tietoisuus luo. Siksi on epäluottamusta, korruptiota ja sotaa, ja tilanne on pystynyt sellaisena aioneita.

Yhtäkkiä tässä vertauskuvassa uusi ovi alkaa avautua. Ovi on ehkä aina ollut siinä, mutta sitä ei koskaan oivallettu. Tuo ovi on nyt ilmiselvä, koska valtava määrä valoa on sen takana. Tuo valo alkaa näkyä, ja se on kirkasta – erittäin kirkasta. Voitaisiin sanoa, että tämä rako saa kaikkien huomion jollain tasolla. Sitten näette, mitä nykyinen ihmisluonto alkaa tehdä sillä.

Uusi ovi

Uusi ovi on siinä – mitä se merkitsee? On monia, jotka sanovat: "Tämä on pahuuden ovi. Siitä kerrottiin meille. Olemme odottaneet sitä. Siksi pysykää kaukana siitä hinnalla millä hyvänsä!" Tämä tulee vanhasta henkisestä ohjelmoinnista, joka kertoo teille, että Jumala on tuomitseva voima ja että pahuus tulee lopunaikoina ja vangitsee teidät. Tämä misinformaatio on yksi surullisimmista asioista, jonka teille voisi koskaan kertoa sen Luovan lähteen suurenmoisesta rakkaudesta teitä kohtaan, joka rakastaa teitä mittaamattomasti ja jolla on vain valoa teille, joka päivän joka hetki.

On siis monia, jotka eivät koskaan katso tai jotka tuomitsevat ne hölmöiksi, jotka katsovat. He jatkavat tuossa toimimattomassa laatikossa, peläten kaikkea, mitä he eivät ymmärrä.

Mutta sitten on niitä, jotka sanovat: "Se on valoa, se on valoa. Katsokaa!" Sitten nuo toiset sanovat: "Se on jokin temppu. Se on jokin temppu. Nimittäin pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että tulee olemaan jokin temppu." Näitä 3000 vuotta vanhoja kirjoituksia käytetään edelleen tänä päivänä henkisen ajattelun mallina, vaikka ne edustavat hyvin vanhoja ajatuksia ja mytologiaa, joka näkee Jumalan häiriintyneenä isänä taivaassa. Miljoonat on ohjelmoitu näihin uskomuksiin.

Muutama jotka ovat rohkeita

Mutta on joitain, jotka sanovat: "Haluan nähdä sen itse. Ja aion päättää itse, sen sijaan että uskon sokeasti, mitä minulle kerrottiin sen voivan olla." Ja jotkut menevät tuosta ovesta, vertauskuvallisesti, ja alkavat saada pilkahduksen suurimmasta ja mahtavimmasta valosta, joka on koskaan ollut. Sitten he alkavat oivaltaa, että tätä he ovat odottaneet. Sitä TE olette odottaneet. Kenties siksi olette tällä planeetalla tänä aikana, tai kuuntelette tai luette tätä.

Tuo ovi on repeämä verhossa, kuten sanotaan. Se on alku muutokselle, ja se on kutsu katsoa jotain korkeampaa ja parempaa tietoisuudessa, kuin olette koskaan tienneet. Siinä on jokin tuntematon tekijä, mutta se tuntuu erittäin hyvältä. Intuitiivisesti se tuntuu hyvältä. Se ei ole pelottavaa tai hirveää. Se näyttää rauhalliselta ja upealta, ja mitä lähemmäs pääsette sitä, sitä kirkkaammaksi se tulee teille. Tässä on monta vertauskuvaa. Voisimme jatkaa ja jatkaa.

Kun imette tuota valoa, te hehkutte. Tuo valo tietää nimenne ja tervehtii teitä. Kun kuljette tuossa pimeässä huoneessa, hehkutte pelkästä altistumisesta sille, ja tuossa hehkussa paljastatte lisää valoa monille muille. Ja ensimmäistä kertaa nuo muut saavat nähdä toisensa eri valossa – paremmassa valossa. Se on vertauskuva. Kutsumme sitä "heräämiseksi suurempaan totuuteen".

Herääminen suurempaan totuuteen

Siitä näissä tämän kuukauden neljässä kanavoinnissa on kyse. Tämä on osa yksi, mutta ne kaikki voi kuunnella ilmaiseksi.

Millaista teille on tällä hetkellä tämä metamorfoosi, kun mennään pimeästä valoon tietoisuudessa? Olette heräämässä suurempaan totuuteen, kuin teille koskaan kerrottiin olevan. Siitä syystä on niin paljon pelkoa. Kukaan ei kenties koskaan kertonut teille, että oli tällainen Jumala, Luova lähde. Teille kerrottiin, että oli tuomitseva Jumala, jota teidän pitäisi pelätä – ei sellainen, joka on olennaisesti osa kehoanne ja mieltänne ja joka odottaa teidän ojentavan kätenne ja menevän valoon.

Jotkut heräämisen piirteet joista puhumme tässä kanavoinnissa, ovat epätavallisia. Muut ominaisuudet joista puhumme muissa kanavoinneissa, ovat myös epätavallisia. Mutta puhutaanpa siitä, miksi niitä pitäisi ylipäätään olla.

Jos alatte herätä suurempaan henkiseen totuuteen, saatatte sitten ajatella: "No, näen oppaani paremmin. Koen Jumalan tyydyttävämmällä tavalla. Näen henkisten asioiden tulevan, ja olen tietoisempi, kohonneessa tietoisuudessa. Alan mennä mestaruuteen, ja tuo mestaruus sallii minun nähdä henkisiä asioita." Rakkaat ystävät, tämä on kiva fantasia – että yhtäkkiä enkeleitä ilmestyy teille – mutta ei homma toimi niin.

Se toimii niin, että te, tietoisuutenne, biologianne, ydinolemuksenne, alkaa muuttua. Ja miksi näin on? Näin on, koska Jumala on teissä – DNA:nne joka osassa ja joka solussa. Siellä heräämisenne tapahtuu. Teille kerrottiin, että Jumala oli taivaassa. Sen sijaan suurempi totuus on, että universumin Luova lähde on sisällänne.

Te muututte, ja tuossa muutoksessa alatte sitten kehittää korkeampaa tietoisuutta, ja alatte nähdä sen tuloksia. Alatte käyttää sitä intuitiivisesti, vaikkette oivalla sitä. Minäpä selitän tätä. Jos löydätte jotain uutta ja se toimii hyvin teillä, on intuitiivista, että käytätte sitä. Jos löydätte mahtavan uuden tien, jossa ei ole yhtään liikennettä tai kuoppia, menette sitä reittiä. On sanomattakin selvää, että te ette voi "olla tietämättä" sen olemassaoloa. Siis korkeampi tietoisuus on rauhallisempi ja viisaampi olotila, mutta se tuo mukanaan kummallisia elämänmuutoksia siihen, mitä teillä on ollut aiemmin.

Lopulta alatte oivaltaa, mitä tapahtuu, ja se on teille helppoa. Olette tosiaankin Maan majakoita, ja olette niitä, jotka alkavat vetää hyviä asioita puoleensa ja elää pidempään sen vuoksi. Olemme sanoneet tämän aiemmin. Muut tulevat luoksenne ja kysyvät: "Miten teen tämän – miten luon tämän rauhan? Mikä on vastaus?" Ja voitte kertoa heille, mitä tiedätte tuosta ovesta ja muutoksesta ja mahdollisuuksista löytää suurempi totuus.

Heräämisen piirteitä – numero yksi

Numero yksi. Joillakin teistä on kummallinen tunne, että muututte, koska alatte ymmärtää enemmän asioista, jotka tekivät ennen teidät hulluksi. Matalampi tietoisuus aiheuttaa kärsivällisyyden ja ymmärryksen puutetta. Yhtäkkiä teille ovat ok tietyt asiat, jotka tekivät teidät vihaiseksi tai ärsyttivät teitä aiemmin.

Oli ihmisiä, jolla oli tiettyjä tapoja, ihmisiä jotka tekivät kenties tiettyjä asioita, tai tilanteita ympärillänne, jotka olitte aina todella torjuneet, tilanteita jotka tekivät teidät hulluksi tai vihaiseksi. Ja katsotte niitä ensimmäistä kertaa sanoen: "Ai, ymmärrän tämän. En pidä siitä, mutta näen, miksi se tapahtuu nyt." Melkein kuin tuo ovesta tullut valo olisi näyttänyt kaiken sen teille, jotta voitte nähdä, mitä se oli ja miksi se oli. Tulos: se ymmärretään.

Itse asiassa, tämä piirre osoittaa, että voitte tehdä tätä myös isompien asioiden kanssa – olla rauhallisempi se kamalan toimimattomuuden osalta, jota saattaa tapahtua maailmassa ympärillänne tällä hetkellä. Se on uutta! Ennen nähdessänne asioita, jotka todella suututtivat teitä, olitte vihainen. Tämä kehitti usein ahdistusta ja pelkoa, mutta nyt yhtäkkiä katsotte sitä eri valossa. Muut saattavat vastustaa rauhallisuuttanne! "Mikset ole vihainen?" he saattavat kysyä. Kertokaa heille, että käännätte vihan ratkaisuksi, ja hymyilkää.

Tätä alkaa tapahtua monille teistä. Kutsumme tätä "rauhalliseksi, ymmärtäväksi ilmeeksi ei-ymmärrettävästä". Olisi mielenkiintoista nähdä, miten se käännetään muille kielille. [Kryon-huumoria]

Vaikka ette olisi työstäneet vihaongelmianne, ne selviävät. Miten selitätte sen? Tilanteet jotka tekivät olonne epämiellyttäväksi ja huolestuneeksi, aletaan yhtäkkiä kohdata korkeammalla ymmärrystietoisuudella, ja näette asiat paremmassa valossa.

Rakkaat ystävät, sen kaikista asioista pitäisi kertoa teille, mitä teille tapahtuu, koska nämä ovat mestaruuden piirteitä. Mestaruutta on rauhallinen ilme riippumatta siitä, mitä tapahtuu, viisauden ja ymmärryksen kera myllerryksen keskellä.

Heräämisen piirteitä – numero kaksi

Tunnette yhteydettömyyttä joihinkin ystäviin, jotka teillä on ollut kauan. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä. Sillä ei ole mitään tekemistä niiden asioiden kanssa, joita on uutisissa tai jotka erottaisivat teidät. Puhun yhteydettömyydentunteesta aiempiin ystäviin.

Ystävät ovat niitä, joiden kanssa nautitte olla ja tehdä asioita yhdessä. Mutta yhtäkkiä katsotte noita asioita ja ajattelette: "En ole varma, haluanko sitä." Saatatte myös alkaa analysoida ja ajatella: "Miksi? Miksi minulla ei ole yhteyttä tähän elinikäiseen ystävään ja muihin?" Sitten alatte nähdä asioita, joista ette koskaan ennen välittäneet. "No, näen nyt, että tämä ihminen on todella negatiivinen. Nämä ystävät valittavat paljon muista ja kaikesta." Mielenne jatkaa analysointia: "No, mitä sitten? Ei se minua koskaan ennen vaivannut." Mutta nyt vaivaa. Se on koko pointti. Nyt oivallatte: "Alan kuulla sen eri valossa, ja heidän valituksensa alkaa läpsiä minua jotenkin kasvoille, ja minulle on epämukavaa olla heidän lähellään, ja se on uutta. Ajattelin aina, että se oli ok, mutta nyt se ei ole." Tunnette todellista yhteydettömyyttä.

Mestaruus ympäröi itsensä valolla eikä päästä sisään toimimattoman tietoisuuden negatiivisuutta tai pimeyttä. Mestaruus torjuu halun osallistua toimiin, jotka heikentävät muita, tai sanoihin jotka heijastavat viisauden tai rakastavan olotilan puutetta.

Heräämisen piirteitä – numero kolme

Voi, muutamille teistä tämä seuraava piirre on kenties kaikkein oudoin. Oletteko valmiita? Teistä alkaa tuntua, ettei perheenne ole oikeasti perheenne. Verisukulaisenne – sisaret, veljet, äiti, isä – eivät ole todellisuudessa teidän oikea henkinen perheenne. Alatte nähdä sielutarkoituksenne ja alatte oivaltaa suuremman ja mahtavamman totuuden.

Perheen määritelmässä on useimmille kyse verisukulaisista. Yhtäkkiä alatte erota heistä, ikään kuin torjutte tuon suhteen! Kyse ei ole siitä, että eroatte heistä sen vuoksi, mitä he tekevät tai sanovat, vaan näette, etteivät he ole sukua!

Tämä tuntuu mystiseltä ja oudolta, ja jotkut teistä kokevat tätä ja tuntevat syyllisyyttä siitä – ymmärtämättä, että mestari alkaa nähdä perheen hyvin eri tavalla. Alatte nähdä kemiallisen suhteen sijasta henkisen suhteen ja etsitte "oikeaa perhettä", joka odottaa teidän tapaamistanne.

Osa tästä on myös nähdä Äiti Maa, Gaia, eri valossa, kenties planeetan todellisen perheen lähteenä.

Mestaruus on heräämistä totuuksiin, jotka ovat olleet pimeyden peitossa aioneita, mikä alkaa nyt olla ilmiselvää niille, jotka haluavat katsoa.

Nämä ovat jotain oudoista asioista, joita alkaa tapahtua niille, jotka kokevat muutoksen – heräämisen. Niitä on enemmän. On psyykkisiä ja fyysisiä asioita – todella outoja. Sitten kun pääsemme kanavointiin numero neljä, kerromme teille, miksi tämä tapahtuu niin, kuin tapahtuu.

Siunattuja ovat tällä hetkellä ne, jotka ovat menossa tähän valoon – rakoon tuossa ovessa – ja jotka eivät pelkää. Sillä he löytävät oman suurenmoisuutensa omasta solurakenteestaan ja sen, miksi ovat täällä. Ja tuossa prosessissa he tuntevat olevansa mittaamattoman rakastettuja.

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

 -----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >