HomeViestejäLee Carrol - Kryon27.10.2021 - Luontaisen kätketyt ominaisuudet

27.10.2021 - Luontaisen kätketyt ominaisuudet

LUONTAISEN KÄTKETYT OMINAISUUDET

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.10.2021 Healing Wednesday -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä on Luontainen? Onko mahdollista olla "kehoälykkyys", joka on osa omien aivojemme älykkyyttä? Jos on, miten pääsemme siihen käsiksi? Kryon osoittaa, että se on käytettävissä, ja se on suurempi, kuin luulet.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tämä on viimeinen neljästä oppitunnista, koskien tätä uskomatonta asiaa nimeltään Luontainen (tai synnynnäinen). Kannustamme teitä kuuntelemaan nuo kolme muuta kanavointia, jotka antavat informaatiota järjestyksessä, joka saa tolkkua tähän opetukseen. Mikä Luontainen on? Missä se on? Miten siihen pääsee käsiksi? Ja lopuksi, mitä ovat jotkut ominaisuudet, jotka saattavat olla mysteeri? (www.kryon.com/freeaudio)

Luontainen on tuo uskomaton fiksu keho, ominaisuus sisällänne, joka tietää teistä, mitä te ette tiedä. Luontaista käytetään lihastestaukseen. Se on vastuussa plasebovaikutuksesta ja spontaanista remissiosta. On vielä monta mysteeriä ratkaistavana siinä, miten se toimii.

Ensimmäinen mysteeri on, että se on ylipäätään olemassa, koska se ei ole ihan ymmärrettävä, ja usein se nähdään ihmeenä. Kehossanne on prosesseja (kutsun niitä alkusysäykseksi/laukaisijaksi), jotka aloittavat parantavan energia(vesi)putouksen. Kun teillä on jokin sairaus, joka menee spontaaniin remissioon niin nopeasti, että pitäisitte sitä ihmeenä, kehossanne täytyy olla jonkinlainen prosessi, jonka Luontainen laukaisi. Se on todella uskomatonta. Mitä jos Luontainen tietää kehostanne asioita, jotka voivat saada aikaan tehostetun, taianomaisen parannusenergiaputouksen? Nämä ovat asioita, joita kumppanini on nähnyt tällä planeetalla omin silmin. Sen näkeminen salpaa hengityksenne!

Äkillistä parantumista pidetään aina jonkin korkeamman voiman tai jonkinlaisen ihmeen aikaansaamana. Näin on, koska ei tunnusteta sitä tosiasiaa, että tällainen "asia" voisi olla sisäisesti omassa kehossanne. Totuus on suurempi, kuin uskotte: tällaisilla parantumisilla on oman kehonne kemiallinen alkusysäys. Tätä ei ole koskaan nähty suorana tuloksena lääkkeestä, siksi on tuo epäusko. Sitä on kuitenkin nähty jatkuvasti satoja vuosia, erityisesti henkisissä piireissä. Kerron teille, että nämä ovat asioita, jotka ansaitsee analysoida – monet uskovat, etteivät ne ole selitettävissä. Nämä ovat kuitenkin asioita, joita Luontainen on tehnyt ihmisissä hyvin kauan, koska olette pyytäneet sitä tai koska tarvitsitte sitä. Nämä ovat hengen pelastavia mysteereitä vielä tänäkin päivänä.

Luontainen on hyvin epätavallinen, ja "paljastimme" sen Circle of Twelven (= kahdentoista piiri) viime sessiossa. Jos kuitenkin kuuntelette tai luette tämän kanavoinnin ettekä ole tuon piirin jäsen, kerron teille nyt: Luontainen on osa sieluanne. Ajatelkaa sitä. Se ei ole eristetty kemiaanne. Sen täytyy olla osa "suurempaa sinua", jotta tällaiset ihmeenkaltaiset toimet ja erityisesti seuraava ominaisuus voidaan selittää.

On niitä, jotka sanoisivat: "Nyt olet mennyt liian pitkälle, Kryon, koska Luontainen on selvästi osa solurakennetta. Se kertoo kaikki asiat, joita tarvitaan kehoa varten. Siis miksi se olisi osa sielua?"

Vastaus on sama, jonka annan monista asioista, joita pidätte "vain kehona". Kemianne ja solurakenteenne eivät ole ihon vankilassa, kuten usein näette tilanteen. Kehonne on valtava, ja sillä on kenttä, joka laajenee 3D:n yli. Luuletteko oikeasti, että tietoisuutenne tulee aivoista? Yksikään eläin maan päällä ei pohdi olemassaoloaan. Vain ihmiset tekevät niin. Olette osa paljon suurempaa järjestelmää, kuin ajattelette.

Edetäänpä hitaasti. Osa syvällistä parantumista on päästä niiden tukosten yli, joita teillä on entisistä elämistä. Sanotaanpa se uudestaan. Osa syvällistä parantumista on käsitellä ne tukokset, jotka ovat tulleet mukananne entisistä elämistä. On alitajuinen "muistimekanismi", joka tulee joskus nykyelämäänne entisen elämän kokemuksesta. Useimmat teistä tietävät tämän. Ne jotka kuuntelevat tätä Circle of 12 -ohjelmaa, tietäisivät sen, koska hyvin monet ohjelman vieraat ovat puhuneet siitä. He kutsuvat sitä "koodien uudelleenkirjoittamiseksi". Mistä nuo koodit tulivat? Monet niistä ovat mukananne syntymästä saakka – akaasinen muisto entisistä elämistänne.

Paljon puhdistusta täytyy tehdä näiden tukosten parantumiseksi. Hyvin usein nämä ovat tukoksia – plus muita nykyisestä kasvatuksestanne – jotka estävät parantumista tapahtumasta nopeasti. Siis ajatelkaa tätä: täytyy olla energia, joka tuntee teidät ja työskentelee alitajuntanne kanssa, saamaan jotain tapahtumaan. Sen täytyy olla energia, joka tietää, mitä nämä tukokset ovat, energia joka on ehkä ollut kanssanne, silloin kun nämä tukkeutumiset tapahtuivat jossain entisessä elämässä. Tervetuloa Luontaisen hämmästyttävään mysteeriin. Luontaisen täytyy olla osa sieluanne, koska se tietää noista tukoksista, rakkaat ystävät. Luontainen on siksi moniulotteinen.

Jos alatte ajatella, että Luontainen voisi olla jotain paljon suurempaa ja voimakkaampaa kuin pelkkä kehoälykkyys, olette polulla suurempaan totuuteen. Tosiaankin Luontainen voisi olla sielukumppani: se tulee sisään kanssanne, mukanaan hyvin, hyvin mielenkiintoista "tietoa henkilökohtaisista ominaisuuksistanne". Luontainen osana jotain suurempaa selittää, miten se voisi toimia.

Minäpä annan teille jotain muuta ajateltavaa.On muutamia naisia, jotka kuuntelevat tai lukevat tätä nyt ja joilla on jokin "genomitilanne", ja kun he kuulevat siitä, se on pelottavaa. He saavat selville, että heillä saattaa olla jokin peritty sairaus, joka näyttää tulleen jotenkin syntymässä geenien mukana. He sanovat: "Äitini kuoli siihen, sisareni kuoli siihen, ja pelkään sitä." Siunausta, jos olet yksi heistä (naisista), sillä tämä on jotain, mikä istuu tietoisuudessasi, kenties se istuu sisimmissä ajatuksissasi. Nämä ovat asioita, joille heräätte, ja mietitte, kohtaatteko tämän tilanteen.

Parannuksia suoritetaan monta, monta kertaa, mikä poistaa tuon esi-isiltä perityn DNA- tai genomiominaisuuden, joka aiheuttaisi tuon sairauden. Tajusitteko tämän? Sen toimimiseksi teillä ja sen poistumiseksi genomistanne ikuisiksi ajoiksi, tuon prosessin täytyy tulla ulos menneisyydestänne niin täysin, että se vaikuttaa myös siihen sukulinjaan, joka teillä. Tämä on paljon enemmän, kuin kemiallinen parantuminen. Se on melkein kuin sukulinjanne osan uudelleenkirjoitamista – kuitenkin Luontainen voi tehdä sen ja se tekee sen usein. Teissä on joitain, jotka myös kuuntelette tai luette tätä ja jotka tiedätte minun olevan oikeassa, koska teiltä on poistettu kaikki tuo toimimaton genomikemia syvällisillä parannuksilla, joita olette tehneet itse – tietoisuutenne kautta ja tuntemalla soluillenne puhumisen prosessin.

Siis eräs nainen sanoo: "Rakas Luontainen, katkaise ketjuni esi-isiltä perittyyn sairauteen, jotten saa tuota sairautta", ja alkaa työskennellä niiden tukosten kanssa, jotka tulevat entisen elämän geeneistä. Jos hän voi tietää tämän ja onnistuu – oletteko valmiita tähän? – tuo ketju katkeaa myös hänen olemassaolevilta ja tulevilta lapsiltaan. Ajatelkaa sitä. Perityt negatiiviset geenit loppuvat tähän!

Ja kysymys kuuluu: voiko Luontainen todella tehdä sen? Kyllä. Kerroin teille aiemmissa viesteissä, että olette vastuussa kaikista biologisista asioista. Se on käsky Luontaiselle, koska Luontainen on sielukumppanina tekemässä näitä asioita, joille heräätte ja joita alatte ymmärtää. Ymmärrätte, miten voitte puhua Luontaiselle. Onko se liikaa ymmärrettäväksi?

Planeetan uusi energia alkaa tehostaa heräämisprosessia monilla, ja he alkavat nähdä, miten paljon enemmän heidän sisäisessä rakenteessaan on, ja nähdä henkisen itsensä vuorovaikutuksessa biologisen itsensä kanssa.

Voitaisiin sanoa, että olette heräämässä voimaanne kontrolloida omaa kehoanne. Ja osa tätä on, että on toimimattomia esi-isiltä perittyjä ketjuja, jotka voitte pysäyttää nyt. Voi, rakas ystävä, täällä on joku, jonka täytyi kuulla se. Voimmeko juhlia sitä yhdessä? Sinun täytyi kuulla se. Se on täysin tehtävissä.

Siis miten suuri ajattelette Luontaisen olevan nyt? Se tuntee biologisen syntyperänne. Se tuntee myös akaasiset tiedostonne. Se on sielukumppani, joka tulee tänne mukananne.

Kaksi muuta asia, jotka teidän pitäisi tietää. Luontaisella on muutama ominaisuus, jotka liitätte normaalisti Henkeen. Numero yksi: Luontainen on hiljainen. Ette koskaan tiedä, että se on olemassa, ennen kuin heräätte sen läsnäoloon ja alatte työskennellä sen kanssa. Eikö ole mielenkiintoista, että se tulisi mukananne ja olisi kuitenkin hiljaa? Luulisi, että Luontainen tulisi valmiina auttamaan ja alkamaan työskennellä kanssanne välittömästi. Mutta jos ette sano mitään, mitään ei tapahdu.

Jos istutte ravintolassa ettekä tilaa koskaan ruokaa, sitä ei koskaan tule. Eikö ole kummallista mennä ravintolaan uudestaan ja uudestaan ja vain istua pöydässä ja sitten lähteä myöhemmin pois? Tervetuloa ihmisyyteen, koska sitä te olette tehneet. Olette tulleet tuohon paikkaan, toivoen saavanne parannuksen, ymmärtämättä koskaan, että edessänne on ruokalista nimeltään Luontainen.

Luontainen ei paranna, ennen kuin heräätte siihen paikkaan, jossa tiedätte voivanne työskennellä yhdessä ja saada sen tapahtumaan. Ajatelkaa sitä hetki. Se selittää hyvin paljon. Se selittää, miksi ihminen voi mennä epätoivoon, tai pelkoon, tai tunteeseen, että hän on elämän uhri – eikä koskaan tiedä tuosta Luontaisen ruokalistasta. Jos tämä olet sinä, niin nyt tiedät. Taas kerran, pyytäisin sinua katsomaan kolme ensimmäistä sessiota.

Numero kaksi: tässä on viimeinen ominaisuus, vakavaksi tekevä ominaisuus, jota tapahtuu koko ajan. Tilaatte väärän asian ravintolan ruokalistalta! Luontainen tottelee intohimoisia ohjeitanne. Monet käyttävät tuota "ruokalistaa" koko ajan, eivätkä tiedä sitä. Jos sanotte: "Luontainen, haluan olla sairas huomenna", olette sairas huomenna. Luontaisella ei ole arvostelukykyä, rakkaat ystävät. Sillä ei ole suodattimia. Se on täällä palvelemassa teitä.

"Hetkinen, Kryon, kuka sanoisi niin?" Tuhannet sanovat, kun he pelkäävät sairautta ja sanovat: "Saan sen. Tiedän sen!" tai "Mietin, onko minulla tuo sairaus, jonka näin eilen illalla televisiomainoksessa? Luulen, että on!" Tämä on energia, joka annetaan Luontaisen ruokalistalle. Siis kun pelkäätte elämässä saavanne jokaisen sairauden, joka voi olla, Luontainen varmistaa, että saatte. Kuulitteko? Tämä on se sielukumppani, joka tekee, mitä pyydätte, rakkaat ystävät. Se tekee sen, mistä se näkee teidän olevan kiinnostunut! Luulosairaat keskittyvät suurimmalta osin olemiseen huolissaan sairauksista – jotka he tietämättään tilaavat tuolta ruokalistalta.

Ajatelkaa sanojanne, kun olette kotona yksin. Mitä ohjeita annatte Luontaiselle niillä asioilla, joita sanotte? Kun sanotte: "Voi, tiesin, että se tapahtuisi. Minulle tapahtuu vain huonoja asioita. Mietin, mitä huomenna tapahtuu … lisää huonoja asioita, kenties?" Luontainen järjestää sen teille ja varmistaa, että saatte, mitä verbalisoitte.

Te jotka sanoisitte: "Kaikenlaisia huonoja asioita tapahtuu minulle koko ajan. Siis ajattelenko vain näin, vai onko se oikeasti totta?" Kerron teille, rakkaat ystävät, että kyllä, se on oikeasti totta. Niin on, koska olette tuoneet sen itsellenne sanoillanne ja odotuksillanne. Oletteko koskaan ajatelleet sitä?

Kenties on aika mennä tuohon ravintolaan, ottaa tuo suurenmoinen parantumisruokalista ja tehdä upea, tarkoituksella sanoitettu tilaus. Se olisi tilaus, jota ette koskaan unohda – ette koskaan. Se tehdään myönteisillä odotuksillanne ja verbalisoinneillanne muille.

Yksi asia tuolla ruokalistalla on tämä, ylhäällä suurin kirjaimin: olen suurenmoinen. Tässä on noita suurenmoisia asioita. Numero yksi: en ole uhri. Numero kaksi: synnyin suurenmoisena. Numero kolme: minulla on sielukumppani nimeltään Luontainen, joka rakennettiin parantamaan ja auttamaan tuomaan minut sen suurenmoisuuteen, kuka olen. Numero neljä: se odottaa tilaustani.

Mikä ajatus.

Mystinen, todellakin. Käytäntöön pantava? Kyllä. Mahdollinen? Kyllä. Se on edessänne, rakkaat ystävät. Ja kymmenettuhannet ovat löytäneet tämän ja tietävät Luontaisesta ja siitä taikuudesta, joka voi olla teidän.

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kirjasuositus: Genevieve Davis – Magic Words and How to Use Them (= taianomaiset sanat ja miten niitä käytään)

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >