HomeViestejäLee Carrol - Kryon18.11.2021 - Linssi jonka läpi katsotte, muuttuu nyt

18.11.2021 - Linssi jonka läpi katsotte, muuttuu nyt

LINSSI JONKA LÄPI KATSOTTE, MUUTTUU NYT

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
18.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joillekin teistä tulee kummallinen tunne, että muututte, koska alatte ymmärtää enemmän asioita, jotka ennen tekivät teidät hulluksi.

Ihmiset joilla on tiettyjä tapoja, tai tilanteet ympärillänne, tilanteet joita olette oikeastaan aina vastustaneet, tilanteet jotka tekivät teidät hulluksi tai saivat teidät suuttumaan – katsotte niitä ensimäistä kertaa sanoen: "Ai, ymmärrän sen. En pidä siitä, mutta näen, miksi se tapahtuu nyt."

Itse asiassa teillä on myös ideoita, miten voitte työskennellä itsenne kanssa siirtyäksenne rauhaan asioissa, jotka tekivät teidät hulluksi. Se on uutta.

Kun ennen näitte asioita, jotka tekivät teidät hulluksi, se sai teidät todella suuttumaan. Joskus se kehittyi ahdistukseksi ja peloksi, ja yhtäkkiä katsotte sitä toisessa valossa. Sitä alkaa tapahtua monille teistä.

Siitä tulee ns. rauhallista ymmärrystä, "ymmärrettävä ilme". On mielenkiintoista nähdä, miten se käännetään (Kryon-huumoria).

On asioita, joiden ei pitäisi tapahtua niin, kuin näette asioita ja käsittelette asioita, joita tapahtuu nyt elämässänne. Miten selitätte sen? Tilanteet jotka tekivät olonne epämukavaksi ja huolestuneeksi, alkavat yhtäkkiä kohdata tietoisuutenne, mielenne, paremmassa valossa.

Kaikista asioista juuri tämän, rakkaat ystävät, pitäisi kertoa, mitä teille tapahtuu, koska nuo ovat mestaruuden piirteitä.

Tässä on yksi, jota ette odottaneet. Tunnette yhteydettömyyttä joihinkin ystäviin, joita teillä on ollut ennen. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä tällä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä. Sillä ei ole mitään tekemistä joidenkin niiden asioiden kanssa, joita on uutisissa, tai joidenkin asioiden jotka erottaisivat teidät.

Puhun yhteydettömyydentunteesta ystäviin. Ystävät ovat niitä, joiden kanssa olitte, joiden kanssa nautitte olla ja tehdä asioita, ja nyt katsotte noita asioita ja sanotte: "En ole varma."'

Saatatte alkaa analysoida sitä, ja sanomme: "Miksi? Miksi? Miksi? Miksi irrottaudutte tästä elämänaikaisesta ystävästä?" Ja sanoisitte: "No, koska hän valittaa paljon."

Voisimme sanoa: "No, mitä sitten?" Ja sanoisitte: "Alan kuulla sen eri valossa. Hänen valituksensa alkavat tulla minulle jotenkin vasten kasvoja. Minun on epämukavaa olla hänen lähellään, ja se on uutta. Ajattelin aina, että se oli ok, mutta nyt se ei ole." Tunnette yhteydettömyyttä.

Voi, mutta jollakin teistä, tällä seuraavalla tyypillä (ei kaikilla teillä), on kenties kaikkein vaikeinta. Oletteko valmiita? Alatte tuntea, että perheenne ei ole oikeasti perheenne. Verisukulaisenne – sisaret, veljet, äiti, isä – eivät ole oikeasti, mikä on määritelmänne perheestä.

Eikä kyse ole siitä, että eroatte heistä. Sanotte vain: "Mitä jos he eivät ole, keitä luulen heidän olevan?" Se tuntuu hyvin mystiseltä ja oudolta.

Jotkut teistä jotka kokevat tuota, tuntevat syyllisyyttä siitä, ymmärtämättä, että mestari alkaa nähdä perheen hyvin eri tavalla, ja osa sitä on Äiti Maan (Gaia) näkeminen eri valossa, kenties "todellisen perheen" lähteenä.

Nämä ovat joitain outoja asioita, joita alkaa tapahtua heräämisessä. On enemmän – on psyykkisiä ongelmia, ja on fyysisiä ongelmia, todella kummallisia.

Siunattuja ovat tällä hetkellä ne, jotka menevät tähän valoon tässä huoneessa, vertauskuvallisesti, ja jotka eivät pelkää, sillä he löytävät itsensä, suurenmoisuuden omassa solurakenteessaan ja miksi he ovat täällä, ja he tuntevat olevansa mittaamattoman rakastettuja.

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >