HomeViestejäLee Carrol - Kryon11.9.2022 - Sinua rakastetaan syvästi

11.9.2022 - Sinua rakastetaan syvästi

SINUA RAKASTETAAN SYVÄSTI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä tiedätte siitä rakkaudesta ja myötätunnosta, josta teille on kerrottu esoteerisesti monta vuotta?

Rakkaus ja myötätunto asuu Kentässä, ja sitä voidaan välittää pitkiä matkoja ympäri maailmaa. Voitte rakastaa jotakuta kovasti ja kuvitella, että hän saa sen, ja hän saa. Se on esoteriaa parhaimmillaan.

Olemme kertoneet teille aiemmin asioista, jotka ovat piilossa näkyvillä. Olemme antaneet teille joitain sielun ominaisuuksia. Mutta mikään niistä, mikään mitä olen kertonut teille, ei ole yhtä voimallista kuin tämä.

Puhutaanpa hetki DNA:stanne. DNA:nne on valtava. Teillä ei ole aavistustakaan, ellette tutki sitä. Siinä on miljardeja osia, ja se on enemmän kuin pelkkä kehon piirustus/suunnitelma. Valtavuudessaan tuo DNA sisältää entisen elämänne ominaisuuksia.

Nämä asiat eivät sisälly esimerkiksi aivoihin, kuten ehkä ajattelitte sisältyvän. Siis jos DNA:nne sisältää entisen elämänne ominaisuuksia, mitä muuta se voisi sisältää? Se sisältää sukujuurenne. Se sisältää merkin, joka kertoo, miten monta kertaa olette olleet maan päällä.

DNA:nne moniulotteinen osa on suurin osa.

Biologiassanne on joitain asioita, joiden sanotaan aiheuttavan ketjureaktion – kun yksi asia tapahtuu, se laukaisee seuraavan ja sitä seuraavan. Keho tasapainottuu, ja se haluaa pysyä tasapainossa.

Nämä ketjureaktiot ovat usein negatiivisia asioita, joista kuulette, ja ne liittyvät huonoon terveyteen. Sillä ketjureaktiolla josta kerron teille, on positiivisempi vaikutus, kuin olette koskaan kuulleet, ja se alkaa suoraan DNA:stanne.

Voitaisiin sanoa, että teillä on DNA:ssa reseptoreja rakkaudelle, sekä vastaanottavia että lähettäviä. Ihminen on upea myötätunnon ja rakkauden lähettäjä/välittäjä, koska se moniulotteinen antenni, joka teillä on, on suurenmoinen, rakkaat ystävät.

Sitten kun jonotatte siihen ja tiedätte, että se toimii ja miten vastaanotetaan ja välitetään, jotain tapahtuu. Kerron teille.

Kun alatte vastaanottaa tuota rakkautta Hengeltä, rentoudutte ja ymmärrätte, että olette osa kaikkea luomista. Rentoudutte siitä uskomattomasta rakkaudesta, jota virtaa teihin, ja otatte itsetietoisuutenne pois tieltä (riippumatta siitä, mitä teille on kerrottu), ja sitä alkaa virrata suurimman lähteen kautta, mikä on koskaan ollut. Se sallii teidän sitten virrattaa sitä eteenpäin, alkaa välittää sitä.

Kun nämä kaksi asiaa tapahtuu – tämän rakkaudeksi kutsun voiman vastaanotto ja lähetys … Ei tuon tunteen, vaan Luojan ydinolemuksen. Kun se alkaa kulkea lävitsenne, se aiheuttaa ketjureaktion, joka laukaisee jotain DNA:ssa, ja minäpä kerron, mitä se tekee.

Se alkaa parantaa teitä. Kaikki mitä olette pyytäneet – liittyen ongelmiin, pelkoon, ahdistukseen, biologisiin vaivoihin – alkaa loksahtaa paikoilleen.

Mitä jos kertoisin teille, että tätä ketjureaktiota kutsutaan "terveydeksi ja tasapainoksi"? Jos haluatte terveyttä ja tasapainoa nyt tällä planeetalla, alkakaa lähettää rakkautta ja vastaanottaa rakkautta. Tuloksena on terveyttä ja tasapainoa. Se on katalyytti kaikkeen, mitä olette pyytäneet.

Ja niin se on.

–Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma Lee Carrollin kanavoinnista 2.2.2022.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >