HomeViestejäLee Carrol - Kryon30.9.2022 - Kuvittele tietoinen tulevaisuus

30.9.2022 - Kuvittele tietoinen tulevaisuus

KUVITTELE TIETOINEN TULEVAISUUS

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
30.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kohtaatte ällistyttävän kaunista energiaa, ja kuitenkaan ette ehkä oivalla sitä.

Jotta päästään pimeydestä valoon, tapahtuu syvällisiä siirtymiä. Tiedätte elettyänne tällä planeetalla, että siirtymä voi olla vaikea, erityisesti silloin kun mennään pimeämmästä energiasta valoisampaan.

Pimeässä on niitä, jotka taistelevat kuolemaan saakka estääkseen muuttumisen. Se on heille elämäntapa ja kontrollointitapa.

Rakkaat ystävät, tämä Maan siirtymä on tosiaankin tapahtumassa. Se kestää vain niin pitkään, kuin päätätte kestävän.

Vapaa valinta tällä planeetalla määrittää aikataulun. Olette merkittävässä muutosajassa nyt, ja olette vasta alkaneet nähdä sen.

Tulee aika, kirjaimellisesti, jolloin voitte sanoa: "Aurinko on tullut esiin, valo on voittanut."

Tämä ei merkitse, että koko planeetta on valaistunut. Sen sijaan teillä on planeetta, joka ajattelee eri tavalla. On ajattelumalli olemassaolosta, joka perustuu enemmän siihen perustotuuteen, minkä vanha sielu tietäisi, toisin kuin aloittelija tällä planeetalla.

Se on uusi ajattelumalli, joka perustuu käsitykseen muuttuvasta ihmisluonnosta, tietoisuuden kypsymisestä ja uudelleentasapainottumisesta, ja se näyttää hyvin erilaiselta.

Mitä luulette, miltä vanhan sielun käytännön elämä tulevaisuudessa saattaisi näyttää? Miten se eroaisi siitä, mitä teette nyt?

Ja niin se on.

–Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma Lee Carrollin livekanavoinnista 27.1.2018 Anchoragessa Alaskassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >