HomeViestejäLee Carrol - Kryon25.8.2022 - Sinulla on kontrolli elämääsi, jumaluuteesi ja iloosi

25.8.2022 - Sinulla on kontrolli elämääsi, jumaluuteesi ja iloosi

SINULLA ON KONTROLLI ELÄMÄÄSI, JUMALUUTEESI JA ILOOSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
25.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minun on vaikea ilmaista teille, millaista on rakastaa ihmistä verhon toiselta puolelta. Emme näe teitä ihonne sisällä, rakkaat ystävät. Olemme sanoneet aiemmin, että näemme teidät kokonaan, suurenmoisena sieluna. Näemme kaikki elämänne.

Näemme ne tarkoitukset, joiden vuoksi olette tulleet, näemme, mitä olette käyneet läpi, ja näemme pyyntönne ja kamppailunne. Suuri osa kamppailusta jonka näemme, johtuu jostain, minkä olette luoneet – sitä kutsutaan verhoksi.

Jotkut ovat sanoneet: "Jos ei olisi verhoa, pärjäisimme paremmin. Näkisimme asioita, ja ymmärtäisimme jumaluutemme."

Teissä on joitain, jotka haluaisivat laittaa tuon verhon yllenne siinä määrin, että te ette tunne erillisyyttä.

On niitä, jotka ovat tehneet sen, ja sitä kutsutaan mestaruudeksi. Heille ei todellisuudessa ole verhoa, eivätkä he häviä välähdyksenä tai mene taivaaseen.

Heistä tulee vain ihmisiä, joiden kanssa haluaisitte olla, koska he ovat rakastavia ja myötätuntoisia. Heitä voisi kutsua myös uudeksi supersieluksi.

He olisivat niitä, jotka johtavat tietä ja todella ymmärtävät Hengen rakkauden ja Jumalan rakkauden kaikkia kohtaan, ilman niitä oppeja tai sääntöjä, joita ennen noudatitte. Niitä jotka seisoisivat edessänne ja kutsuisivat teidät olemaan kanssaan, jolloin he kuuntelevat teitä, kun vuodatatte vaikeutenne heille. He rakastavat teitä koko ajan, kun puhutte.

Tällaisia ihmisiä tapaatte, ja he ovat osa yhteiskuntaanne.

Se on taattua, koska rakkaat ystävät, tämä on tapahtunut aiemmin. En näe tätä ensimmäistä kertaa. Tästä syystä olen Maassa. Tästä syystä tulin 1989, kun saatoin nähdä tämän planeetan liikkuvan valoa kohti, ja juhlimme sitä.

Näimme sen potentiaalin, mitä oli tulossa.

Siunattuja ovat ne, jotka ovat tällä planeetalla nyt, erityisesti ne jotka ymmärtävät, että heillä on kontrolli omaan elämäänsä, jumaluuteensa ja iloonsa. Soluttautukoot he pimeyteen niin, että pimeys häviää, ja planeetalla tapahtuu rakkauden nopeutuminen.

Olen Kryon, ja rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

–Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma, jonka Lee Carroll kanavoi 23.2.2022 Healing Wednesdayn aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >