HomeViestejäLee Carrol - Kryon28.7.2022 - Tarinassa on enemmän kuin näette

28.7.2022 - Tarinassa on enemmän kuin näette

TARINASSA ON ENEMMMÄN KUIN NÄETTE

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
28.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tätä koko aikaa vuodesta 2012 tähän saakka, ovat muokanneet muutokset magneettiverkossa siitä lähtien, kun saavuin 1989. Se on liikkunut niin, että tietoisuus voisi alkaa myös muuttua ja liikkua.

Tietoisuuden ja magnetismin suhde on osoitettu ja todistettu tieteessä. Siksi tietoisuus on energiaa, ja nyt tiedätte, että tietoisuus voi esittää tärkeää osaa fysiikassa. Ja se tullaan löytämään.

He alkavat jo työskennellä sen kanssa, joka on yhtenäisyys/koherenssi. Ja sen yksi ihminen voi tehdä toisen ja ryhmien kanssa. Kaikki nämä asiat alkavat kirjoittaa uudelleen sitä, mitä luulette voivanne tehdä.

Ja nyt jotkut niistä jotka alkavat tulla tähän ohjelmaan vieraina, alkavat käyttää samoja sanoja, joita olen käyttänyt kaikki nämä vuodet. Etsikää noita sanoja – suurenmoinen. Sitä te olette.

On vaikea kirjoittaa uudelleen tarina, narratiivi, joka teillä on ollut kenties syntymästä saakka ja joka sanoisi teille, että te ette pysty tekemään tiettyjä asioita, että te ette ole arvokas/(jonkin) arvoinen. Ja ihmiset korkealle arvostetuissa paikoissa – kenties myös ne joita rakastatte – katsovat teitä silmiin ja sanovat: "Etkö tiedä, ettet ole sen arvoinen."

Ja uskotte heitä. Ei ole salaliitto tehdä teistä arvottomia. Se on paras, mitä heillä on, rakkaat ystävät. Se on heidän uskomuksensa, rakkaat ystävät.

Mutta mitä jos – ainoastaan mitä jos – se muuttuisi? Nyt teille voi paljastua suurempi totuus, kaunis totuus.

Mitä jos aurinko on tullut esiin henkisesti ja antanut teille kyvyn katsella ympärillenne ja sanoa: "No, kenties he ymmärsivät sen väärin, eikä ole heidän vikansa, että he ymmärsivät sen väärin. Ja he ymmärtävät sen edelleen väärin. Se ei ole heidän vikansa, koska se on heidän narratiivinsa, heidän tarinansa ja se, mitä heille on kerrottu ja minkä he uskovat, mutta mitä jos?"

Se on paljon suurempaa, ja siinä ette kenties tarvitse lainkaan järjestelmää. Kenties tarvitsette vain rakkautta ja myötätuntoa ottaa Henkeä kädestä ja sanoa: "Kyllä, ymmärrän nyt, että olen osa suunnitelmaa." Se on Jumala.

"Olen täällä syystä, joka on paljon, paljon suurempi kuin mikään, mitä kukaan on koskaan kertonut minulle. Ja tuo syy on auttaa planeettaa myötätunnolla ja rakkaudella.

"Voin tehdä sen, aivan kuten mestarit tekivät, ja voin koota yhteen ihmisiä, jotka haluavat tietää siitä, koska rakastan heitä niin paljon, että he näkevät sen – he ovat jalkojeni juuressa, ja voin kertoa heille rakkaudesta." Ja jotkut teistä tekevät sen.

Siitä syytä jotkut teistä ovat täällä, matkimassa tämän planeetan mestareita, jotka tulivat tänne yhdestä syystä – kertomaan teille Jumalan rakkaudesta ja näyttämään teille, mitä voitte tehdä.

Näkyviin piilotettuna on suurenmoisuus, jota ette odottaneet – mestaruus, ylösnousemus, tietoisuus ja alku tämän planeetan energian loppuosalle. Siksi olette täällä.

Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan. Rakastunut ihmiskuntaan sen vuoksi, mitä teillä on edessänne ja mitä teette.

Ja niin se on.

–Kryon Magneettipalvelusta

Katkelma, jonka Lee Carroll kanavoi 5.1.2022 Healing Wednesdayn aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >