HomeViestejäLee Carrol - Kryon1.12.2021 - Reinkarnaation piirteitä - osa 1

1.12.2021 - Reinkarnaation piirteitä - osa 1

REINKARNAATION PIIRTEITÄ – OSA 1

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
1.12.2021 Healing Wednesday -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on ensimmäinen neliosaisesta sarjasta, joka koskee reinkarnaatiota. Jos haluat kaikki neljä osaa, ne ovat saatavilla näiden nettisivujen FREE AUDIO -osiossa. Etsi DECEMBER 2021.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Rakkaat ystävät, yksi syvällisimmistä prosesseista tai järjestelmistä joka ihmisille on yhteinen ympäri planeettaa, on jotain, mitä kutsutaan reinkarnaatioksi. Tämä kanavointi aloittaa neliosaisen oppituntisarjan rekinkarnaatiosta, ja tämä on ensimmäinen noista neljästä. Muut kolme on kaikkien saatavilla kumppanini nettisivuilla, mistä voitte lopulta löytää ne kaikki yhdestä paikasta, postattuna kaikkien nähtäväksi.

Näissä neljässä oppitunnissa annamme teille joitain reinkarnaation piirteitä. Jotkut teistä ovat kuulleet joitain näistä piirteistä, ja jotkut teistä eivät ole. Jotkut näistä piirteistä ovat kiistanalaisia, koska uskotte tietävänne, miten se toimi, mutta te ette tiedä. Sanomme tämän taas kerran, ja myös muissa oppitunneissa olemme kertoneet sen: asiat muuttuvat, kun te muututte. Kun tämä planeetta ylösnousee monin tavoin ja kun on enemmän valoa monin tavoin, se antaa vanhalle sielulle uuden työkalusarjan. Tämä on uusi työkalu päästä käsiksi sielunne kauneuteen.

Rakas ystävä, sinulla on yksi sielu, ja sinulla on se ikuisesti. Tällä yhdellä sielulla on ilmaisumuotoja, jotka tulevat Maahan ja lähtevät pois, mitä kutsutaan entisiksi elämiksi tai reinkarnaatioprosessiksi. Sanomme sen jälleen, koska tarkastelemme aina uudelleen. Reinkarnaatioajatus oli planeetan ensimmäisessä ryhmäuskomusjärjestelmässä (uskonto), ja se oli intuitiivista niille, jotka osallistuivat. He näkivät sen selvästi: se on uskomus, jossa te tulette ja lähdette. Se on myös monissa alkuperäiskansoissa ja heidän uskomuksissaan. Jopa puolet planeetasta uskoo tähän järjestelmään tällä hetkellä – siltä varalta, jos mietitte sitä. Reinkarnaatio on intuitiivinen henkinen tietoisuus, ja se löytyy kaikkialta.

Se on kaunis järjestelmä, ja aion myös nimetä reinkarnaation uudestaan "perheen järjestelmäksi". Jos ette saa mitään muuta irti tästä keskustelusta, haluan teidän ymmärtävän, että se tehdään rakkaudessa. Tämä ei ole sattumanvarainen järjestelmä. On hyvin monia, jotka ihmettelisivät: "Mitä tapahtuu, kun menet toiselle puolelle ja on jokin suunnittelusessio ja palaat takaisin? Heittääkö joku siellä noppaa selvittämään, minne menet, vai onko siellä jonkinlainen järjestelmä, jonka mukaan sinun pitää kokea seuraavassa elämässä se, mitä et kokenut, tai sinun täytyy tulla takaisin opettelemaan uudestaan sitä, mitä et oppinut? Toisin sanoen, onko se rangaistus- ja palkkiojärjestelmä?"

Rakkaat ystävät, noiden kysymystenne rakenne on tulosta tämän päivän moderneista uskonnollisista järjestelmistä, missä teillä on Jumala, joka rankaisee ihmisiä, koska ette tehneet jotain oikein. Todellisuudessa se ei ole rangaistusjärjestelmä, rakkaat ystävät. Se on rakkausjärjestelmä.

Reinkarnaation lähtökohta

Tässä on koko lähtökohta, rakkaat ystävät: olette valon ja pimeyden energiakoulussa täällä Maassa. Tulitte tälle planeetalle parhaalla mahdollisella tavalla, rakastavimmalla ja mukavimmalla mahdollisella tavalla, voidaksenne jatkaa tuota koulua. Tällä planeetalla on reinkarnaatiojärjestelmä, joka kuuluu teille ja joka on ainutlaatuinen ihmisille maan päällä. Muilla planeetoilla on muita järjestelmiä, joihin olette osallistuneet, mutta se järjestelmä josta puhumme näissä neljässä sessiossa, on teidän kokemistanne varten tällä planeetalla. Puhumme teille myös Luomisenluolasta – se tulee myöhemmin. Kerromme teille, mihin kristallinne on tallennettu – se tulee myöhemmin. Kaikki mistä puhumme nyt, liittyy piirteisiin, jotka ovat ainutlaatuisia tälle planeetalle.

Entisen elämän energianne on osa Maata. Kun siirrytte toiselle puolelle, te ja muut ympärillänne suunnittelette seuraavan inkarnaationne, seuraavan ilmaisumuotonne, oppimistanne ja mukavuuttanne ajatellen. Joskus tulette myös takaisin jatkamaan samaa, mitä teitte viime elämässä. Kuunnelkaa, rakkaat ystävät, koko tulemisen ja lähtemisen tarkoitus on, että oppitunti oppitunnilta ja ilmaisumuoto ilmaisumuodolta kehitätte korkeamman tietoisuuden, elämien kokemusten kautta.

Ajatelkaa isoa koulua, jota käytte, ja siirrytte eri tietoisuustasoille, kun inkarnoidutte, joten palatessanne jatkatte siitä, mihin jäitte viime oppitunnilla. Jos se on koulu, olette oppineet monia asioita ensimmäisissä inkarnaatiossa tasolle, jolla olette monta luokkaa ylempänä kuin toinen ihminen, joka vasta saapui ja jolla ei ole vielä entisiä elämiä. Joskus menette kulttuuriin, joka on mukavampi teille, ja opitte heiltä. Sitten voitte mennä kulttuuriin, jossa tiedetään erittäin vähän, mutta opitte silti monia asioita heiltä.

Annan teille pari piirrettä, ja kumpikin niistä on kiistanalainen. Teen sen, koska nämä piirteet ovat sellaisia, jotka olen kertonut monille teistä vuosien saatossa, ja jotkut reagoivat ja sanovat: "Mitä?" "Oikeasti?" Jotkut sanovat: "En usko sitä." Siis siitä syystä aloitamme tästä.

Ensimmäinen piirre

Mikä olisi mukavin asia, jonka Henki voisi antaa teille, tai jonka suunnittelisitte, kun inkarnoidutte? Ajatelkaa: mikä on mukavin asia, jota voisitte pyytää, kun tulette takaisin tähän maailmaan? Vastaus useimmilla on: olla samaa sukupuolta. Ajatelkaa sitä vaikeutta, kun vaihtaa toiseen sukupuoleen seuraavalla kerralla. Mitä sukupuolta olettekin nyt, takaan, että sitten kun palaatte, ette halua olla muuta sukupuolta!

Rakkaat ystävät, ymmärrämme, että teillä on mukavaa omassa kehossanne, kun ajattelette niin, kuin ajattelette, ja teillä on se sukupuoli, joka teillä on. Olette tottuneet olemaan, kuka olette, erityisesti te jotka olette olleet täällä monta, monta kertaa.

Siis monen ajatus on, että reinkarnaatiotilanteessa on jokin sattumanvarainen sukupuolen muuttamisjärjestelmä. Niin ei ole. Muistakaa, että reinkarnaatio on suunniteltu perheelle ja annetaan teille rakkaudella.

Suunnitelma on, että tulette samaan sukupuoleen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes on aika vaihtaa. Toisin sanoen, ette vain siirry yhdestä toiseen. Tämä ei tee ainoastaan oloanne mukavammaksi omassa kehossanne, vaan se auttaa myös tietoisuusoppimisessanne. Ette ole täällä oppiaksenne toisesta sukupuolesta. Vanha sielu, olet ollut kumpaakin sukupuolta. Kuitenkin tavallisesti noiden elämiesi aikana olit useimmissa samaa sukupuolta monien elämien ajan, ennen kuin järjestelmä muutti sen.

Tässä on se informaatio, joka teidän pitäisi kuulla ja jota monet eivät halua kuulla kulttuurinne stigmojen vuoksi, tai misinformaation vuoksi josta tuli totuutenne, tai sen vuoksi, mitä teille on kerrottu.

Kun vaihdatte sukupuolesta toiseen, teillä on edelleen tuon toisen sukupuolen ominaisuuksia, jossa olette eläneet ehkä monta kertaa. Siis voitte käydä läpi 15 elämää yhtenä sukupuolena, ja sitten vaihdatte. Sitten teillä on kahdesta kolmeen elämää, joissa teillä on noiden kummankin sukupuolen ominaisuuksia. Eikö siinä ole tolkkua teistä? Näin on, koska kokemuksenne välittyvät elämästä toiseen, ja noissa kahdessa tai kolmessa elämässä, joissa vaihdoitte sukupuolta, on ilmaisumuoto, jota ihmisillä on: olette homo. Mitä pidätte tästä tähän mennessä?

Rakkaat ystävät, on täysin normaalia, että on näitä ominaisuuksia, ja jopa 10 % tästä planeetasta on aina tuossa sukupuolenvaihtotilassa. Se on kaunista, ja se on normaalia. Tämä merkitsee, että ehdottomasti jokaisella vanhalla sielulla, jolle puhun nyt ja jolla on ollut monta elämää täällä, on ollut tämä kokemus. Olette kaikki olleet homoja! On niitä, jotka pudistavat päätään, koska he ovat edelleen siinä vanhan energian käsityksessä, mitä heille on kerrottu, tai he eivät vain pidä siitä, mutta niin homma toimii.

Toinen piirre

Tämä seuraava piirre on positiivisin, jonka voisin koskaan antaa teille siitä, mitä tällä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä, ja joka liittyy kaikin tavoin seuraavaan ilmaisumuotoonne.

Minulla on kysymys erityisesti vanhoille sieluille, jotka käyvät läpi MUUTOSTA/SIIRTYMÄÄ – jotain mikä tapahtuu juuri nyt. Tässä on tuo kysymys: "Haluaisitko tulla takaisin?"

Useimmat teistä sanovat: "Ei. En tule takaisin. Olen tehnyt työni. En palaa takaisin." Haluaisin kertoa teille tämän: "Kyllä sinä tulet!"

Tässä on syy: energia on muuttunut kovasti tällä planeetalla vuodesta 2012 saakka. Vanhat sielut tällä planeetalla saavat tavallaan kosmisen työkalusarjan. Kanavoimme näistä työkaluista, mutta periaatteessa ne ovat työkaluja, jotka luovat enemmän valoa ja ymmärrystä tälle planeetalle. Asiat ovat eri tavalla, sitten kun palaatte, koska Maa on erilainen. Monien on hyvin vaikea ymmärtää tätä, koska he ovat jumissa vanhassa ajatuksessa siitä, mitä karma on ja mitä varten reinkarnaatio todellisuudessa on. Minulla on informaatiota, joka saattaa muuttaa mielenne takaisin tulemiseen liittyen.

Rakkaat ystävät, kun tässä uudessa energiassa palatte ja alatte kasvaa, tuotte mukananne sen, mitä olette oppineet tähän mennessä tällä planeetalla. Oletteko valmis siihen? Teidän ei tarvitse koskaan enää käydä läpi samoja ongelmia. Energia on hyvin paljon korkeampaa – uskokaa tai älkää – ja valo alkaa tulla esiin – uskokaa tai älkää – joten sitten kun palaatte, teidän ei tarvitse nuorena enää koskaan tehdä samoja virheitä. On kyse sitten rakkaudesta, suhteista, työpaikoista, mistä tahansa – teidän ei tarvitse enää opetella uudestaan mitään. Näin on, koska olette tietoinen ja tiedätte.

Voitteko kuvitella henkisen kasvunne kiihtymisen, kun ei tarvitse enää käydä läpi näitä samoja ongelmia? Se on lupaus. Muuttaako se vastaustanne halusta palata takaisin? Teistä tulee supersielu, jos haluatte kutsua sitä niin.

Olette sielu, joka panee töpinäksi. Toisin sanoen, teidän ei tarvitse opetella uudestaan mitään – se kaikki pysyy. Tämä on uutta. Teidän tarvitsi kuulla se tänään, ja rakkaat ystäväni, se on rakkauden ja perheen järjestelmä.

Annan teille lisää reinkarnaation piirteitä kolmena seuraavana viikkona. Tämä järjestelmä on täynnä rakkautta ja joitain asioita, joita ette odottaneet.

Siunattuja ovat ne ihmisolennot, jotka menevät tämän ilmaisumuotojärjestelmän läpi, auliisti ja tietoisesti, ja tulevat takaisin mukanaan hyvin paljon annettavaa tälle planeetalle.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >