HomeViestejäLee Carrol - Kryon20.4.2022 - Miten ajoitus toimii elämässä

20.4.2022 - Miten ajoitus toimii elämässä

MITEN AJOITUS TOIMII ELÄMÄSSÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
20.4.2022, Healing Wednesday -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on kolmas oppitunti, jonka Kryon on antanut "ajoituksesta". Tämä auttaa sinua ymmärtämään "pyhän ajoituksen" elämässäsi. Sinä olet lineaarinen, ja Henki on nyt. Luuletko, että tämä saattaisi vaikuttaa tapaasi ajatella siitä, milloin asiat tulevat? Mikä on ennakkoasenteemme, ja miten voimme nähdä sen kaiken suotuisammalla tavalla? Milloin on "oikea aika"?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

_______

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Maailman tilannetta katsottaessa monet vääntelisivät käsiään ja sanoisivat: "Näen pahuutta kaikkialla ympärilläni, ja epäinhimillisyyttä. Miten voin taistella pimeyttä vastaan?"

Vastaus jonka olen aina antanut teille, rakkaat ystävät, on, ettei teidän tarvitse koskaan taistella pimeyttä vastaan. Teidän täytyy vain luoda valoa. Siinä kaikki. Pimeyttä ei voi olla, silloin kun on valoa. Ei yksinkertaisesti voi. Tämä on se lähtökohta, jonka olemme esittäneet teille vuosikymmeniä. Tämä toteaa, että se valo ympärillänne, jota itse luotte, on paljon, paljon tehokkaampaa, kuin luulette. Sen sijaan, että yritätte taistella pimeyttä vastaan, valon luominen ympärillenne myötätunnon, ymmärryksen ja ystävällisyyden avulla, menee suoraan kenttään ja pimeys alkaa vähentyä sen vuoksi ... itsestään.

Tässä kuussa teemme neljän kanavoinnin sarjan, jossa puhutaan ajoituksesta. Lopulta ne ovat kaikki saatavillanne ilmaiseksi kumppanini nettisivuilla.

Tähän mennessä olemme antaneet teille kaksi ajoituksen piirrettä kahdessa kategoriassa, ja tämä on kolmas sessio. Ja tämä on henkilökohtaisesti teille, juuri nyt. Siinä on kyse pyhästä ajoituksesta omassa elämässänne, mikä on kriittistä ja tärkeää teille.

Kumppanini on opettanut tätä viestiä vuosia. Hän kuitenkin tietää, että viestejä joita hän on opettanut, eivät ole joskus nähneet ne, jotka alkavat nyt tulla "linjoille" ja herätä suurempiin totuuksiin, ja jotka kenties katselevat tätä viestiä tänään. Niinpä annamme teille tämän käsitteen jälleen, ja haluan varmistaa, että todella ymmärrätte sen, koska se on hyvin epätavallinen ja erilainen, kuin odotatte.

Hengeltä saatujen viestien ajoitus

Tämän päivän aihe koskee niiden henkisten viestien ajoitusta, joita saatte jollain tavalla. Monet teistä jotka kuuntelevat ääntäni nyt, tai katselevat ohjelmaa, tai lukevat tätä, ovat saaneet aavistuksia, intuitioita ja myös suoria viestejä Hengeltä omasta elämästään. Nämä ovat viestejä siitä, mitä pystytte tekemään tulevaisuudessa, tai mitä voitte luoda ympärillenne.

Joskus teillä on vastakaikua näihin viesteihin ja tunnette, että juuri tämän vuoksi tulitte! Esimerkiksi, kenties on aika kirjoittaa tuo kirja, tai kenties on aika avata jonkinlainen henkinen keskus tai parannuspraktiikka? Kenties tässä uudessa energiassa voitte tarjota mahtavampaa kommunikointia tai jonkin uuden parannusmenetelmän? Tarkoitan "kaikuvalla viestillä", että teillä on voinut olla koko ajan intuitio, joka sanoo: "Kyllä, olen aina halunnut tehdä tämän! Tiesin sen! Kyllä, tiedän, että tätä varten olen täällä." Kun se tuli, tiesitte, että nämä ideat olivat suora viesti Hengeltä. Ajattelette: "Kyllä, tätä olen täällä tekemässä. Kiitos, Jumala."

Joskus on upea helpotuksentunne tietää, että olit oikeassa unelmistasi. Siis jos olet saanut onnekkaasti tämän vahvistuksen ja tunnet ehdottomasti, että olet saanut hyvän ja vankan signaalin, joka vahvistaa omat ajatuksesi, ja vastaat: "Kyllä, tätä minun on määrä tehdä", mitä sinulla on seuraavaksi?

No, vastaus on sinulle ilmiselvä: teet sen!

Ihmisyyden ennakkoasenne

Sanotaanpa, että teillä oli aina jokin idea, tai uneksitte jonkinlaisen parannuskeskuksen perustamisesta, tai ohjelmien tekemisestä nettiin. Teistä tuntuu nyt hyvältä edetä, joten aloitatte. Kenties se on taloudellisesti kunnianhimoista, ja vuokraatte tilan tai ostatte monia tavaroita – mitä ikinä tarvitaan. Teette suunnitelmia, lainaatte rahaa ja aloitatte. Ja ... se ei toimi. Se itse asiassa epäonnistuu, ja nopeasti.

Siis mitä tapahtui?

Monilla teistä tämä on jo tapahtunut vanhemmassa energiassa, joten tiedätte, miltä se tuntuu. Olitte varma, että se oli teitä varten, mutta mikään ei "kilkannut". Teillä oli energiatukos/este, jolloin ihmiset eivät olleet oikeita teille, tai rahoitus ei ollut oikea teille, tai olitte yrittäneet rahoittaa sen itse eikä se toiminut. Kaikki tämä on hyvin tavallista sen ennakkoasenteen vuoksi, joka teillä kaikilla on ja josta puhun hetken kuluttua. Sellainen epäonnistuminen henkisessä toiminnassa on kuin arpi. Se on arpi siinä, minkä luulitte olevan henkinen tavoitteenne: yrititte sitä, eikä se toiminut, vaikka saitte viestin, että niin oli määrä olla.

Siis mitä tapahtuu seuraavaksi? Monta kertaa on syyllisyyttä tai tunne "ei enää koskaan" tai "Henki huijasi minua". Nämä ovat kaikki ilmentymiä omasta omanarvontunnonpuutteestanne ja tulos omasta ymmärtämättömyydestänne, miten Henki toimii. On täyden selityksen aika siitä, mitä on saattanut tapahtua.

Sanotaanpa, että tämä skenaario osuu joihinkin teistä, jotka kuuntelette ja luette nyt. Saitte menneisyydessä ison viestin tehdä jotain, ja yrititte sitä, eikä se toiminut. Minulla on viesti teille kaikille, ja tämä viesti osoittaa sen ennakkoasenteen, joka teillä kaikilla on. Oletteko valmiita tähän viestiin?

Kuka sanoi, että se oli määrä tehdä nyt?

Vastaus jonka antaisitte, on looginen: "No, tietysti minun on määrä tehdä se nyt! Viesti annettiin nyt." Kuunnelkaa: tässä kohtaa homma tulee hauskaksi, koska lineaarisuutenne ja ihmisyytenne menee upeiden henkisten viestien ja suunnitelmien tielle.

Rakkaat ystävät, elämässänne auktoriteettihahmon signaalit, tapahtui se koulussa tai kotona, muokkasivat käyttäytymistänne ja ajatuksianne. Jos pomo töissä käskisi teitä tekemään jotain, milloin luulette, että teidän pitäisi tehdä se? Ilmeinen vastaus on "nyt". Pomo olisi odottanut myöhempään ajankohtaan, jos tuo auktoriteettihahmo haluaisi sen myöhemmin.

Kun isänne käski teitä "siivoamaan huoneenne", milloin hän tarkoitti teidän tekevän sen? Teidät on koulutettu lineaarisella tavalla reagoimaan tietyllä tavalla siihen, minkä tunnette auktoriteetiksi. Kuitenkin silloin kun Henki näyttää teille jotain, se ei ole tuollaista. Tässä on viesti, jonka haluan todella saada tänään teille perille näiden asioiden ajoituksesta. Tässä on tuo viesti.

Kun saatte tällaisia viestejä Hengeltä, ensimmäinen askel on: olkaa informoitu. Saatte pelkästään vahvistuksen omille intuitiivisille ajatuksillenne tai niille, jotka välitettiin teille akaasiastanne todelliseen työhönne liittyen planeetan hyväksi. Sitten alatte saada ideoita, mitä täytyy olla projektissanne ja mitä tarvitaan sen aikaansaamiseen. Sitten pysähtykää.

Kun ostatte lentolipun matkalle kahden kuukauden päästä, juoksetteko lentokentälle ja yritätte nousta johonkin koneeseen? Vastauksenne: "En tietenkään, Kryon. Se on kehno logiikkaesimerkki." En ole vielä valmis, rakas ystävä. Sanotaanpa, että ostatte lentolipun tietystä lentoyhtiöstä, joka informoi teille, kun kone on valmis. Lentoyhtiö lupaa, että teillä on runsaasti aikaa päästä lentokentälle. Mutta lentoyhtiö voisi odottaa oikeaa säätä, tai (valmiina?) lentokonetta ei ole vielä rakennettu. Mutta ... teillä on kuitenkin lippunne, ja kassinne on nyt jo pakattuna. Siis, valmistautukaa.

Koko lähtökohta on, että ajoituksen täytyy olla oikea siihen toimeen, johon ryhdytte, ja sitten kun se on oikea, olette valmis. Teille jotka yrititte jotain, kun luulitte ajoituksen olevan oikea entisessä energiassa, eikä se toiminut, on vaikeampaa tehdä se uudestaan, koska tunnette epäonnistuneenne. Miten lineaarista teiltä. (Kryon hymyilee) Se tapahtui vain väärään aikaan!

Miten voi tietää, milloin on oikea aika?

Seuraava kysymys on: "Miten tiedän oikean ajan?" Tässä on mahtava, rakastava ja intuitiivinen vastaus: se näytetään sinulle! Ja ... ei ole siitä epäilystäkään, kun se tapahtuu.

Kun aika on oikea, synkronismi huutaa sinulle ... mene!

Oletetaanpa, että halusitte rakentaa parannuskeskuksen. Saitte kaiken valmiiksi lähtöön, eikä mikään loksahtanut paikoilleen. Nyt istutte siinä sanoen: "Epäonnistuin!" Sitten vuoden päästä joku tulee luoksenne ja sanoo: "Haluaisin rakentaa parannuskeskuksen kanssasi, ja minulla on kaikki resurssit. Voitko antaa asiantuntemusta?" Näin se toimii.

Sitten alatte saada suuremman kuvan, ja oivallatte, että teidän olisi pitänyt odottaa. Intuitio ja synkronismi ovat viestin väittäjiä. Useimmiten "se pamahtaa päähänne", että nyt on oikea aika.

Haluamme teidän ymmärtävän, että ihmistietoisuudella on vapaa valinta. Vaikka teidän on määrä rakentaa parannuskeskus, on muita, joilla saattaa olla vastauksia, eivätkä he ole vielä valmiita. Kenties on asioita, joiden täytyy loksahtaa paikoilleen ja jotka eivät olleet valmiita vielä. On monia, monia tekijöitä, joita liittyy niihin kauniisiin vastauksiin, joita Hengellä on valmiina teille.

Esitämme teille monia tällaisia asioita, hitaasti. Hitaasti, koska ne ovat vastoin elämäkoulutustanne ja vaikeita ottaa käyttöön 4D-olemassaolossa. Henki rakastaa teitä niin paljon, ettei se anna teidän istua rypemässä ja ihmettelemässä. Jos tekisitte sen joka tapauksessa, antaisitte periksi ja sulkisitte meiltä oven. Silloin kun teillä on jotain todella hyvää levittämään valoa tälle planeetalle – ohjelmia jotka toimivat, opetettavia kursseja, laulettavia lauluja, kirjoitettavia kirjoja tai rakennettavia parannuskeskuksia – teille annetaan intuitio ja synkronismia niitä kaikkia varten. Tästä syystä olet täällä, rakas ystävä.

Odota oikeiden asioiden tulemista mukaan, ja ne tulevat. Ne tulevat, koska taitosi ja intuitiosi annettiin sinulle siitä syystä – ei siksi, että voisit istua siinä miettimässä, epäonnistuitko.

Nyt kun tiedät ...

Nyt tulee iso juttu: Henki rakastaa teitä tarpeeksi mennäkseen toiselle kierrokselle kanssanne ja näyttääkseen teille, mitä voi tapahtua, kun olette virittyneet suurempaan totuuteen ja suurempaan tarkoitukseen. Toisin sanoen, yrittäkää sitä uudestaan, vaikkei se tuntunut toimivan ensimmäisellä kerralla, ja soveltakaa näitä uusia ajatuksia, joita olen juuri antanut teille.

Henki rakastaa teitä tarpeeksi antaakseen teille informaatiota etukäteen – tarkastellaksenne ja pohtiaksenne sitä ja antaaksenne sen kypsyä ja kasvaa. Sitten kun ajoitus on oikea sen aktivoimiseen, mitä varten tiesitte tulleenne, olette täysin valmis.

Onko siinä tolkkua teistä, rakkaat ystävät, että olisi niin paljon rakkautta? Näiden elämän suunnitelmien ja ilmentymien ei tarvitse tapahtua kaikkien heti, jotta ne nähdään menestyksenä. Älkää antako kenenkään lineaarisen ajattelijan astua unelmanne päälle! Seuraavan kerran kun teillä on jokin upea idea, tai kenties teille näytetään jotain, mitä olette todella täällä tekemässä, pysähtykää ja sanokaa: "Kiitos, Henki, että näytit minulle tämän hienon tulevaisuuteni. Purista minua kädestä, että tunnistan, milloin on aika ryhtyä toimeen. Olen rauhallinen kaiken tämän osalta."

Tietäkää tämä: Hengen kanssa ei ole kiirettä. Mikään ei vahingoitu, kun odotetaan oikeita asioita oikeaan aikaan. Ajoitus on avain, rakkaat ystävät, ja olemme kanssanne tuossa ajoituksessa – täysin. Järjestämme teille, mitä tarvitsette toteuttaaksenne ne asiat, joita varten tulitte.

On lisää, mutta tällä erää, olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >