HomeViestejäLee Carrol - Kryon8.4.2022 - Posiiivinen energia uusien työkalujen kera

8.4.2022 - Posiiivinen energia uusien työkalujen kera

POSITIIVINEN ENERGIA UUSIEN TYÖKALUJEN KERA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
8.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin monet asiat ovat eri tavalla. On hyvin paljon opittavaa, mitä nyt kenties vasta opimme.

Energia josta puhumme nyt, on energiaa vuodesta 2012 lähtien. Se on energiaa, josta monet ovat ennustaneet tällä planeetalla.

Kun pääsin tänne, rakkaat ystävät, kerroin teille 1989, että jotain oli tulossa, eikä se olisi kolmas maailmansota. Tuo jokin oli tulossa, eikä se olisi Harmageddon, jota te kaikki odotitte, koska pyhät kirjoitukset sanoivat sen tapahtuvan.

Sen sijaan teillä on jotain, mitä kukaan ei ennustanut. Kenties uutta energiaa, mutta se on erilaista. Tämän pitäisi kertoa teille, että monet asiat ovat muuttuneet ja tuossa muutoksessa on ollut positiivisia asioita.

Ette kenties näe kaikkia noita muutoksia vielä. Jotkut teistä oivaltavat, että jos pääsette tästä läpi, ja tästä ajasta, asiat joita teille esitellään nyt, ovat positiivisia.

Jotkut teistä alkavat tuntea, että teillä on uusia työkaluja. On asioita, joita valotyöntekijät voivat tehdä ja joita ette ole voineet tehdä vanhemmassa energiassa.

Puhuin jokin aika sitten parantajista, jotka alkavat kokea uusia asioita. He alkavat nähdä asioita tapahtuvan, erityisesti prosesseissaan ja työssään. Heidän menettelytapansa ja energiatyönsä muuttuvat tavoilla, joita he eivät odottaneet.

Valotyöntekijät näkevät lisää tuloksia. He näkevät niitä, jotka eivät vain parannu, vaan heistä tulee parantajia pelkästään parantumalla.

Jokin on eri tavalla.

On niitä, jotka ovat tehneet tulkintoja – voitaisiin sanoa – niitä jotka tuntevat energian kehossaan.

Jos haastattelisitte yhtä vierastamme, lyön vetoa, että hän kertoisi teille, että hän näkee nyt paremmin kuin koskaan ennen. Voitaisiin sanoa, että hän alkaa suoriutua erittäin hyvin.

Sitä opetamme.

Ja niin se on.

–Kryon Magneettipalvelusta

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >