HomeViestejäLee Carrol - Kryon4.5.2022 - Valon ja pimeyden taistelu

4.5.2022 - Valon ja pimeyden taistelu

VALON JA PIMEYDEN TAISTELU

Kirjoittanut Lee Carroll (www.kryon.com)
4.5.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valon ja pimeyden taistelu

Tässä videossa Lee kertoo, mitä Kryon sanoo meille ajankohtaisesta valon ja pimeyden taistelusta, jota käydään nyt maan päällä. Tässä on puhtaaksikirjoitus videosta, jos haluat lukea samalla.

Kryonin Suuri Egyptin kiertue

Hei kaikki, tässä on Lee Carroll. Puhun teille studiostamme ja halusin vain mainita pari asiaa. Ihmiset ovat kysyneet ja itse maininneet joitain asioita.

Monica ja minä olimme Egyptissä koko maaliskuun. Se oli 30 päivän tapahtuma. Tuona aikana teimme 19 hauskaa, lyhyttä videota teille – useimmat teistä tietävät sen, koska näitte ne, ja jos ette nähneet, teidän pitäisi – mutta siitä täytyi maksaa hinta. Meidän täytyi nauhoittaa etukäteen kaikki maaliskuun Healing Wednesday -ohjelmat, minkä teimme.

Yllätyksenä useimmille meistä, sota joka meillä nyt on tällä planeetalla, alkoi melkein heti, kun olimme tehneet nuo nauhoitukset ja olimme menossa Egyptiin. Se on minusta yksi kiinnostavista asioista.

Odottamaton tilanne

Jos kuuntelette maaliskuun nauhoitukset – te jotka olette jäseniä, voitte kuunnella – huomaatte, että mielenkiintoista kyllä, Kryon melkein kuin tiesi, mitä oli tapahtumassa. Jotkut kanavoinnit olivat kirjaimellisesti juuri tuosta mahdollisuudesta. En halua puhua kuitenkaan siitä. Haluan puhua siitä, että tämä on järkyttänyt ja yllättänyt meidät kaikki.

Vaikka Kryon oli puhunut näiden asioiden tapahtumisesta, emme odottaneet sen tapahtuvan tällä tavalla. Halusin vain mainita tämän ja puhua siitä. Haluan puhua siitä tavalla, joka ei loukkaa ketään poliittisesti, tai ei ole oikeita tai vääriä, tai "tee" tai "älä tee", tai maita, mutta minun täytyy sanoa tämä.

Olen ollut Venäjällä kahdeksan kertaa. Olen ollut Ukrainassa kahdesti. Olen seissyt paikoissa, jossa räjähdyksiä tapahtuu nyt. Näin, että kummassakin maassa ihmiset olivat aivan meidän kaltaisiamme. Venäjällä he rakastavat perheitään ja haluavat rauhaa yhtä paljon kuin me, ihan totta. Näimme onnellisuutta, hyviä aikoja ja ihmisiä, jotka haluavat samaa lapsilleen. Ollessani Ukrainassa toista kertaa, he juhlivat itsenäisyyttään Neuvostoblokista.

Näemme kaikkia noita asioita, mutta yleisesti näemme ihmisiä, jotka haluavat samaa, mitä me haluamme. Mielestäni kumpikaan maa ei halua sitä, mitä tänä päivänä tapahtuu, ja kuitenkin se tapahtuu. Se on synkkää, se on suoraan edessämme, se on kamalaa. Välittömästi minuun iski se, miten vanhaa se oli. Jotkut ihmiset ovat sanoneet: "Tervetuloa vuoteen 1943", siltä se näyttää.

Muutos oli tulossa

Se on kamalaa. Asiat joita näemme, iskevät kohtuuttomina. Ne iskevät asioina, jotka eivät ole enää tästä maailmasta. Se on kuin vanha uutiskatsaus. Haluan puhua siitä, ja haluan sanoa, mitä Kryon on sanonut erityisesti siitä, jotta tiedätte. Emme odottaneet tätä.

Kuitenkin jos kuuntelet, mitä Kryon on sanonut viime vuosina, niin on kaksi askelta eteenpäin ja yksi askel taaksepäin. Isoin hänen sanomansa asia oli: "Muutos on tulossa. Muutos on tulossa." Hän sanoi sitä monta vuotta, ennen kuin tajusimme sen. Sitten kun se alkoi, se alkoi vähitellen.

Aloimme nähdä Maya-kalenterin 2012-kokemuksen myötä, päiväntasausten prekession myötä, asteittaista muutosta siinä, mitä halusimme ja mitä planeetta halusi – kaikkia noita asioita joista alkuperäiskansat puhuivat. Se näkyi kulttuurissamme ja monissa paikoissa, ja se alkoi lisääntyä ja alettiin välittää toisistaan vähän enemmän. Likaa alkoi näkyä enemmän.

Mitä tarkoitan tällä? Asiat olivat aina olleet – ennakkoluulot, eriarvoisuus ja lasten pahoinpitely. Se alkoi näkyä, ja aloimme katsoa sitä ja sanoa: "Tämä ei ole hyväksyttävää. Mitä voimme tehdä sille?" Olemme vasta hädin tuskin tuolla polulla.

Nuorukaisten potentiaali

Mutta se on uutta, ja on ensimmäistä kertaa tapahtunut satoihin vuosiin, että se todella näkyi. Aloimme yrittää parhaamme mukaan omassa kulttuurissamme ja yhteiskunnassamme olla ystävällisempiä toisillemme, olla myötätuntoisempia, ja organisaatiot samalla tavalla. Odotamme enemmän poliitikoilta, emmekä kenties saa sitä vielä, mutta se tulee. Kuten Kryon sanoi: "Odotamme nuorempien ihmisten tulevan" – nuorempien kuin minä.

Uskon sen, koska tiedän hyvin paljon siitä, miten nuoret ihmiset ajattelevat – sosiaalinen media on erilainen minulle vanhempana ihmisenä. Reaktiot joita olen nähnyt alle 40-vuotiailta – nuorukaisilta, kuten kutsun heitä – on ilmiömäisiä. Näen viisautta, jota en ole nähnyt aiemmin. Näe ideoita, joita emme uskoneet koskaan tulevan. Saamme noilta nuorilta ihmisiltä ideoita, joita pitäisi tulla vasta vanhempana. Kun Kryon sanoo: "Hyvin paljon planeetalla odottaa sitä, että nuoret ihmiset pääsevät tärkeisiin asemiin, opettajat ja kaikki", todella uskon sen.

Ja onnittelen kaikkia teitä korkeasta ajattelusta, tietoisuudesta, myötätunnosta ja rukouksista, joita lähtee tällä hetkellä kaikkien niiden puolesta, jotka ovat vaikeuksissa tämän sodan aikana. Sisällyttäisin mukaan venäläiset ihmiset, koska siitä mitä tiedän ja olen nähnyt – he eivät ole täysin tietoisia – he eivät halua tätä.

Valon ja pimeyden taistelu

Ukrainalaiset ovat tietysti suuren paineen alla. Sitä kuolemaa ja kauhua jota he näkevät, emme ole nähneet 75 vuoteen. Emme tällaista, emme tällaisessa maailman mittakaavassa. Tästä haluan puhua. Kryon kertoi meille, että vanha energia – se on tätä – viuhtoisi ja toimisi kuin lapsi, jolla on kiukkupuuska, estääkseen tätä planeettaa kasvamasta aikuiseksi.

Kryon sanoi sen uudestaan ja uudestaan. En osaa sanoa, miten monessa kanavoinnissa hän sanoi: "Tarkkailkaa pimeää puolta, se ei lähde helposti." Valo tällä planeetalla alkaa näkyä. Ja on niitä, jotka ovat panostaneet vanhaan energiaan, koska se on heille kannattavaa, ja he ovat kiinnostuneita vain korruptiosta. He ovat kiinnostuneita vain kontrollista.

Tulemme näkemään sitä kaikkialla. Ei vain sodassa, vaan tulemme näkemään sitä yritysasioissa ja muussa politiikassa. Tulemme näkemään sitä omassa maassamme, muissa maissa. Kenties näemme sitä jo, mutta pointti on, että haluan sanoa nyt, että kaikki tämä on hätkähdyttänyt kaikkia. Katsokaa reaktioita valoon ja pimeyteen tällä hetkellä.

Yllätyksen ja järkytyksen mukana – vaikka se oli suurta – tuli jotain muuta, ja siitä halusin oikeasti puhua. Sen mukana tuli planeetta, joka sanoi: "Ei." Se sanoo edelleen "ei". Emme tiedä, mihin tämä on menossa. Mutta nyt jopa Sveitsi joka on ollut puolueeton ikuisesti, valitsee puolen.

Nyt jotkut niistä maista jotka tekisivät yhtä, mutta eivät toista, katsovat sitä ja sanovat: "No, katsotaanpa." Se näytti hyvin sopimattomalta, ja tiedämme, että se on sopimatonta. Se on outoa, se on kummallista, ja se on pimeyttä. Ne jotka ovat panostaneet vanhaan energiaan, yrittävät pitää valon loitolla, he eivät halua sitä. He näkevät sen tulevan ja sanovat: "Ei käy, ei minun vahtivuorollani, enkä anna sen tapahtua."

Näkeminen myötätunnon läpi

Tämä luultavasti jatkuu, koska on paljon vanhan energian pimeyttä. Se yrittää hyökätä kimppuumme, sanoa, että olemme hulluja, ja se yrittää tehdä kaikenlaisia asioita. Kaiken sen aikana, tarkkaile sitä. Haluatko tietää, miten se tuomitaan? Jos haluat tuomita, mikä on oikein ja mikä on väärin, etsi myötätuntoa, etsi rakkautta, etsi ystävällisyyttä, ymmärrystä, tuomitsemattomuutta ja ennakkoluulottomuutta.

Se kertoo, missä valo on, eikä välttämättä se, mitä he sanovat. Haluan teidän katsovan sitä, mitä tehdään, ja se kertoo teille kaiken. Onko siinä rakkautta, myötätuntoa ja ystävällisyyttä? Emme usein puhu siitä. Minä olen kanavoinut 33 vuotta, ja se on asia, josta minä puhun. Kyse ei ole kultista.

Jos joku sanoo: "Seuraat Kryonia, ja se on kultti." Kehota häntä menemään nettisivuilleni – KryonMaster.com tai Kryon.com – ja etsimään paikkaa, jossa lahjoitetaan rahaa. Sitä ei ole. Uskomme energiavaihtoon, tuotteisiin jotka maksavat kohtuullisesti, ja sillä tavalla ansaitsemme elantomme. Emme ole "lahjoitusystävällisiä".

On kyse ajasta, jolloin kokoonnumme yhteen kaikkien kanssa, jotka haluavat kuunnella. Puhumme rakkaudesta ja itsensä parantamisesta rakkauden, ystävällisyyden ja myötätunnon avulla. Siinä on kaikki, mitä olemme koskaan tehneet. Sen tekemistä jatkamme edelleen. Ne jotka näkevät meidät eivätkä pidä siitä, löytävät syitä: olemme ennakkoluuloisia, olemme tätä ja olemme tuota.

Valo voittaa

Haluamme kertoa vain jokaiselle, joka katsoo, että tässä elämässä on parempia tapoja käsitellä asioita, joita ei ole koskaan ennen ajateltu. Voimme olla ystävällisiä toisillemme. Voimme rakastaa toisiamme. Siinä on energiaa, joka tarttuu kentässä, ja muut saavat sen. Se on kuin nauru tai ilo, joka tarttuu.

Se on kuin hymysi, ja muut hymyilevät – kuin naurusi, ja muut nauravat. Tiedän, että yksinkertaistan liikaa, mutta kulttuurit ovat sellaisia. Kun olemme ystävällisempiä toisillemme, politiikasta tulee lopulta sellaista. Oivallamme: "Meidän on parempi olla ystävällisiä toisillemme. Ihmiset eivät pidä meistä." Lika näkyy planeetalla, kun valo syttyy. Sitä tapahtuu.

Sinnitelkää mukana, ihmiset, tilanne paranee. Sydämeni toivoo kaikkea noille kärsiville ympäri planeettaa tällä hetkellä. Mutta erityisesti tällä sodan repimällä alueella, jolla seisoin – tunnen sen todella. On vaikea olla ajattelematta sitä, mutta lähetän kaikille teille rakkautta, jotka kuulette tämän ja olette vaikeuksissa.

Se menee niille, joilla on terveysongelmia ja yltäkylläisyysongelmia. Haluan vain sanoa, erityisesti siitä, mitä uutisissa on – joita en edelleenkään katsele, vaan luen – että se on kohtuutonta. Siis, jatketaanpa valon lähettämistä sinne, jotta se on pian ohi, ja nähdään se kentässä. Minä näen sen kentässä, eikä se ole ehkä sellaista, kuin luulette. Kryon on maininnut myös sen.

Kiitos, että olitte kanssani. Kiitos, että kuuntelitte. Kiitos, että rakastatte toisianne. Lopetan nyt sanoen, mitä Kryon aina sanoo. Hän sanoo: "Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan." Niin minäkin, kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >