HomeViestejäCatherine Viel20.1.2023 - Kärsimättömyyshyve

20.1.2023 - Kärsimättömyyshyve

KÄRSIMÄTTÖMYYSHYVE

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
20.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kiinnostuin hiljattain taas homeopatiasta. Tutkin sitä 10–15 vuotta sitten, mutten ole kiinnittänyt siihen juurikaan huomiota sen jälkeen.

Mutta erään ystävän puhuessa siitä parina viime kuukautena, innostuin ottamaan esiin ohuen johdantokirjan, jonka ostin homeopaatti-eläinlääkäriltäni ehkä kymmenisen vuotta sitten. Valitettavasti hän jäi eläkkeelle, mutta onneksi kirjat eivät koskaan jää eläkkeelle.

Muistan, että olin hämmentynyt lukiessani tuota kirjaa kymmenisen vuotta sitten. Tuolloin olin vasta hieman tutustunut vaihtoehtoterapioihin ja energiatyöhön, kuten Reiki. Olen nyt paremmin perehtynyt siihen, minkä mielelläni kuvittelen tavaksi, jolla universumi oikeasti toimii. Tällä kertaa kirjassa on enemmän tolkkua ... myös sen vastuuvapauslausekkeessa, että pitkäaikaisten sairauksien tai tautien parantaminen homeopatialla voi viedä (nielaisu) vuosia.

Ihmiset jotka ovat minua vakavammassa ahdingossa, varmaan raivoavat suu vaahdossa (ei kirjaimellisesti, toivottavasti). Miten moni meistä on kieltäytynyt olemassaolevista hoitomenetelmistä, koska olemme varmoja, että "medipeti (med bed) on aivan kulman takana"?

En ole immuuni toiveajattelulle. Järjenjuoksuni menee niin, että miksi käyttää aikaa ja energiaa kalliisiin tavanomaisiin tai vaihtoehtoisiin terapioihin, jotka eivät ehkä edes toimi, kun meiltä parannetaan täydellisesti kaikki käytännössä hetkessä, hyvin, hyvin pian?

*****

Joka kerta kun jonkinlaista epämiellyttävyyttä ilmenee elämässäni,  "sievistelevä" pikku muistutus putkahtaa mieleeni: vedä henkeä, mene sydämeen ja muista, että kaikki on hyvin.

Koska kärsivällisyyteni on melkein loppu, minun täytyy vastustaa halua näyttää tuolle sievistelevälle pikku äänelle hävytöntä käsimerkkiä.

Tuollainen tyytymättömyys on ehkä vain ego tai sisäinen lapsi, jolla on pieni kohtaus. Yksi ehdotus voisi olla myöntää tuo kohtaus, mutta palata mahdollisimman nopeasti rauhalliseen varmuuteen, että kaikki on oikeasti hyvin siitä huolimatta, miten pahalta näyttää.

Loppujen lopuksi, jos annamme periksi egon tai sisäisen lapsen raivareille, kuka tekee sen oleellisen työn, että ankkuroi valoa ja levittää energeettisesti rakkautta? Puhumattakaan siitä, että jatkuva kärsimättömyys ja turhautuminen heikentävät/uuvuttavat.

*****

Suoraan sanottuna, se kaikki on vain ohimenevä mieliala. Kärsimättömyys ja turhautuminen eivät ole pysyviä. Eivät ole myöskään vapauden ja tyytyväisyyden tunteet (vaikka uskallan toivoa, että uudessa Maassa vapaus, tyytyväisyys ja kaikki hyvät asiat ovat pysyvä normi).

Koska annan turhautumisen virrata sfääriini ja siitä ulos, niin sitten kun epämiellyttävyyden tai jonkin perhetilanteen alkupuuska menee ohi, voin löytää lohtua tarttumalla luonnoslehtiööni ja muutamaan kirkkaan- ja iloisenväriseen kynään. Silloin kun en ole tarpeeksi vihainen raivotakseni universumille, olen valmis tarjoamaan kärsivällisyyttä maksuksi ja hokemaan uskoa ja luottamusta, täyttämään/kyllästämään psyykeni.

Voi olla liikaa ilmaista kiitollisuutta, tuota tähtihyvettä, kärsimättömyydestä. Myöntämisen täytyy ehkä riittää. Voin toivoa, että universumi sallii tuntea ja ilmaista – ja jopa julkaista! – kaikki kokemani ylä- ja alamäet. Myös silloin kun se heijastaa luissa asti tuntuvaa tyytymättömyyttä siihen, miten asiat ovat, ja patologista kärsimättömyyttä siinä, että maailman ikivanha inhottavuus on täysin ja pysyvästi ajettu pois. Ja uusi kauneus täysin "asennettu".

Sanotaan, että kärsivällisyys on hyve. Minä sanon, että niin on kärsimättömyyskin, kun se tunnustetaan kunnioittavasti ja sille annetaan sen ääni ja osa. Kuka tietää? Kenties vähän oikeamielistä kärsimättömyyttä maailman jatkuviin epäoikeudenmukaisuuksiin, patistaa uuden Maan kehittymistä tavalla, johon mikään määrä hyväksymistä, luottamusta ja uskoa ei pysty.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >