HomeViestejäCatherine Viel17.1.2023 - Johtotähdet

17.1.2023 - Johtotähdet

JOHTOTÄHDET

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
17.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lapsi joka heitti pois kerroksen toisensa jälkeen
monikerroksisesta sipulista,
päästäkseen makeaan ytimeen,
huomasi lopussa,

että hän oli heittänyt pois ytimen.
–Allen Upward, The Onion

Olen viime aikoina pohdiskellut sitä mahdollisuutta, ettei ainoastaan uskontoa ole esitelty ihmisille pimeiden verukkeiden kera, vaan myös "henkisyys".

Minulle ei anna iloa uskoa, että arvokkaat, vaikkakin epätäydellisesti ymmärretyt, henkiset ohjeet saattaisivat olla hölynpölyllä tahrattuja. Esimerkiksi, en enää usko, että reinkarnaatio, karma tai sielusopimukset ovat aivan niitä pyhiä käsitteitä, kuin ennen uskoin.

Viimeisin ohje joka on ryöminyt mikroskooppiini, on se, mikä kehottaa meitä kaivamaan psyykemme kaikki nurkat ja vetämään esiin jokaisen inhottavan rotan, jonka löydämme tuosta puuvajasta.

Lapsuustraumat? Hädin tuskin muistetut nöyryytykset koulussa tai töissä? Suhteet jotka menivät mönkään käsiteltyämme niitä epäkypsästi? Tuo ne ulos ja ala hiillostaa. Vasta sitten voimme vapautua niiden myrkyllisestä vaikutuksesta

*****

Muistan vuosien takaa yhden terapeutin – viisas nainen jolla oli läpitunkevat silmät ja ironinen ja käytännöllinen lähestymistapa – joka sivuutti kauhistukseni, kun jonkin todetun vamman uusi aspekti tuli taas pintaan. "Mutta olemme puhuneet tämän jo kuoliaaksi" huudahdin.

"Muista vain, että näiden ongelmien tutkiminen on kuin sipulin kuorimista", hän vastasi. "On kerroksia ja kerroksia, ennen kuin pääsemme keskustaan."

Alan ihmetellä, onko keskusta edes olemassa. Hyväksyn, että niiden asioiden myöntämisessä on arvoa, jotka vaivaavat meitä nyt, ja sen juurisyyn tunnistamisessa, joka laukaistaan nykyhetkessä. Se ei tunnu juuri eri asialta, kuin jos kolauttaa säärensä pöytään ja tunnistaa, että se aiheutti mustelman – se on vain maalaisjärkeä.

Mutta mitä tulee siihen, että sukeltaa sisään ja kaivaa tuon menneen trauman jokaisen murun – taas – onko sillä todella suurta arvoa? Onko pakko jatkaa sipulin kuorimista, kunnes saavutamme haisevan keskuksen?

*****

Henkisissä piireissä annetaan usein ymmärtää, että meillä on velvollisuus puhdistaa ja vapauttaa kaikki inhottavuus, joka ilmenee ulottuvuudessamme, koska muuten uusi Maa ei voi kehittyä. Tässä yleisessä henkisessä uskomuksessa on hienovarainen uhkaus, joka väistämättä tuo mieleeni katolisen viisauden: "Sinun on parasta olla hyvä, tai muuten et pääse taivaaseen."

Monet henkiset auktoriteetit odottavat meidän tekevän kuuliaisesti varjotyömme, riippumatta siitä heijastuvatko nuo varjot sisäisistä ulottuvuuksistamme vai horjahtavat ympäristöömme "esi-isälinjastamme" vai ulkoisesta maailmasta. Tuollaiset auktoriteetit viittaavat kunnianarvoisiin puhdistusmenetelmiin, jotka sisältävät pitkähköjä, monimutkaisia ja toistuvia askelia tai rituaaleja. Pelkkä sanominen: "Ai, siinä olet taas, sinä kirottu vanha trauma, heippa nyt", ei riitä tuon näkemyksen mukaan.

Epäilemättä suurin osa niistä, jotka vaativat meitä puhdistamaan pimeyttä uutterasti ja perinpohjaisesti, on hyvää tarkoittavia, ylevämielisiä ja henkisesti kehittyneitä yksilöjä. He uskovat, ettei maailma ole koskaan todella vapaa, ellemme jokainen tee omaa osaamme maatraumojen parantamisessa (haluamme tehdä sen tai emme).

Mutta ovatko he oikeassa? Ovatko he oikeassa väittäessään, että kaiken pimeyden puhdistaminen Maasta henkilökohtaisilla ponnisteluillamme on välttämätön askel, joka täytyy tapahtua tuomaan uuden Maan?

*****

Sisäinen opastus on aina avain. Se on yksi henkinen ohje, jonka uskon täysin. En usko, että mikään määrä todisteita, jotka kertovat minulle muuta, saisivat vakuutettua minut luopumaan siitä.

Mitä sydämesi sanoo? Minkä tunnet olevan oikein? Mikä sallii kehosi rentoutua ja huokaiset helpotuksesta, kun se tapahtuu sinulle?

Kehon viestit, sydämen tietäminen, intuitio ja Henkiyhteys ovat johtotähtiä, joiden mukaan haluan navigoida. Ja toiset voivat navigoida omien johtotähtiensä mukaan, mikä vapauttaa minut kaikesta salaisesta halusta "oikaista heitä". He ovat jo suorassa, oman uskomusjärjestelmänsä mukaan.

Hymyilen. Se on kehoni puhetta, joka sanoo: "Kyllä, kyllä. Tämä on totta sinulle."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >