HomeViestejäKim SeppäläHelmikuu 2022 - Tullaanpa metafyysiseksi

Helmikuu 2022 - Tullaanpa metafyysiseksi

TULLAANPA METAFYYSISEKSI

Kirjoittanut Kim Seppälä (www.crimsoncircle.com)
Helmikuun 2022 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Kirjoittajan huomautus: tämä artikkeli kirjoitettiin alun perin ennen ProGnostia 2022, jossa puhuttiin monista näistä aiheista. Siksi lisäsin joitain kommentteja (kursivoituna) tuon tapahtuman jälkeen.)

Se tapahtuu viimeinkin! Nykyfysiikan suurin ongelma on ratkaistu, ja tieteellinen artikkeli tästä teoriasta julkaistaan helmikuussa 2022, noin kuukausi Adamuksen ProGnostin jälkeen.

"Teoria kaikesta", tunnetaan myös "yhtenäisenä kenttäteoriana", on termi, jota käytetään teoreettisista raameista, joissa onnistutaan yhdistämään kaikki universumin tunnetut fyysiset ilmiöt. Kuluneen vuosisadan aikana on tehty lukuisia epäonnistuneita yrityksiä keksiä teoria kaikesta. Tähän saakka tiedemiehet eivät ole onnistuneet sovittamaan yhteen kahta hyvin erilaista lähestymistapaa fysiikkaan: yleinen suhteellisuusteoria (joka selittää, miten asiat toimivat suuressa mittakaavassa, kuten gravitaatio ja kiertävät planeetat) ja kvanttimekaniikka (joka selittää, miten asiat toimivat aliatomitasolla). Vuosikymmeniä suurin kysymys fysiikassa on ollut, miten selitetään näiden kahden teorian ristiriitaisuus. Kumpikin näyttää olevan erikseen totta, kuitenkin tyhjiön energiamäärä vaihtelee suuresti näissä kahdessa teoriassa.

Hiljattain eräs ystävä esitteli minulle Nassim Harameinin tuotoksia – tiedemiehen joka on nyt muodostanut yhtenäisen kenttäteorian. Hän ei puhu ainoastaan filosofisesti, vaan on ilmeisesti todistanut matemaattisilla laskemilla ja kaikella, miten kaikki on sidottu yhteen, äärettömän suuresta äärettömän pieneen. (Tämä on myös se tiedemies, joka ennusti oikein protonin säteen, joka on nyt kokeellisesti vahvistettu, ja näin todisti, miten koko universumin informaatio on holografisesti yhdessä atomissa.)

Tässä on yhteenveto joistain hänen löydöksistään, minun ymmärtämälläni tavalla.

* Kaikki fyysisessä universumissa on yhteydessä kaikkeen muuhun informaatiokentän (palaute- ja syöttösilmukat) ja mikromadonreikien kautta. Periaatteessa Haramein sanoo, että "kaikki energia on yhtä" ja tuo energia on kommunikointia. Kuulostaako tutulta? Mikromadonreiät selittäisivät myös, miten energiahiukkaset/informaatio voi olla eri paikoissa välittömästi, "kulkematta" sinne, kuten Adamus kuvasi ProGnostissa.

* Ei ole todellista eroa fyysisen ja henkiulottuvuuden välillä, koska kaikki sisältää tietoisuuden. Tietoisuutta ei voi paikantaa, mutta se on kenttä, jossa kaikki on. Siinä missä tämä on selvää meille, niin se ajatus, että tietoisuutta ei voi paikantaa aivoihin, on edelleen melko vallankumouksellinen tiedeyhteisössä.

* Tilan ja aineen välillä ei ole paljon eroa. 99.9999999 % aineesta on tilaa. Atomi on suurimmaksi osaksi tilaa.

* Tila ei ole tyhjä, vaan täynnä energiaa ja informaatiovirtaa. Adamus vahvisti myös tämän ProGnostissa.

* Ratkaisu avaruusmatkailuun ei ole rakettiopissa vaan gravitaation kontrolloinnissa, jonka Haramein ennustaa saavutettavan 10 vuodessa (ajattele lentäviä autoja ja viikonloppureissuja kuuhun).

* Energia on käytännössä rajatonta Plankin (kvantti)tasolla. "Tyhjiöoskillaation" ymmärtäminen kvanttitasolla johtaa ymmärrykseen siitä, miten tätä rajatonta energiaa voidaan käyttää. Kuten Adamus on yrittänyt selittää monta kertaa, tässä universumissa ei ole puutetta energiasta.

* ProGnostissa Adamus viittasi myös siihen, että hiukkaset sujahtelevat edestakaisin, tähän ulottuvuuteen ja siitä pois. Se miten tämä tapahtuu, selitetään ilmeisesti Harameinin pian julkaistavassa artikkelissa.

Keahakissa Adamus on puhunut myös monista aiheeseen liittyvistä käsitteistä, esimerkiksi virta. Virta ei ole vain filosofinen käsite, vaan ilmeisesti virta (johon Haramein viittaa "nestemäisenä dynamiikkana") on myös avain energian lähteen ja avaruusajan ymmärtämiseen.

Viimeisimmässä Keahakissa Adamus puhui myös valon ja pimeyden suhteesta ja siitä, mitä pimeys oikeasti on. Mielenkiintoisesti fyysikot ovat pääsemässä lähemmäs pimeän aineen, pimeän energian ja sen ymmärtämistä, mikä mustan aukon funktio on.

Siis jos joku edelleen epäilee, onko Adamus totta, niin sen että hän on puhunut näistä käsitteistä vuosia, pitäisi todistaa, että joko Geoffrey on salaa fysiikan nero tai viisaan ylösnousseen mestarin taitava kanavoija.

Tällaisen artikkelin julkaisemisen seuraamukset ovat valtavia. Ensinnäkin tämä voisi johtaa vapaaseen energiaan, eli fyysiseen todellisuuteen ilman energiapulaa. Kuvittele, mitä ihmiset tekisivät, jos kaikilla olisi rajattomasti energiaa. (En oikein osaa päättää, olisiko se upeaa vai pelottavaa …)

Toinen seuraamus on, että fysiikan ja metafysiikan välille rakennetaan silta. Nykyajan tiede perustuu materialistiseen, pirstoutuneeseen maailmankatsomukseen. Jännittävä uutinen on, että se maailmankatsomus jolle tieteelliset teoriat rakentuvat, alkaa muuttua – uusi esiintuleva maailmankatsomus on perspektiivi, jossa fyysinen maailma nähdään yhteenliittyneenä, elävänä ja tietoisena, ei kokoelmana sattumanvaraisista ja irrallisista osista. Tämä merkitsee, että itse tiede on heräämässä. Tiede alkaa integroida pirstoutuneita aspektejaan yhtenäiseksi ja itsetietoiseksi ykseydeksi. Ja tieteen herätessä, sen hyperaktiivinen pikkuveli, teknologia, seuraa varmasti perässä. Vaikka tekoälystä ei koskaan tule täysin tietoinen ja valaistunut, ihmisistä jotka toimivat tällä alalla, voisi tulla – ja sillä on vaikutusta.

Kun tällainen artikkeli julkaistaan, myös valtavirtafyysikot pääsevät toivottavasti yli T-sanan pelostaan (= tietoisuus) ja alkavat esittää sellaisia kysymyksiä kuin: Mitä tietoisuus on? Keitä me olemme? Ja mikä tietoisuuden ja energian suhde on?

Tämä tuo meidät metafysiikkaan. Mikä meidän roolimme metafyysikkoina tarkkaan ottaen on? Tämä oli Adamuksen viestin ydin ProGnostissa. Suuret tiedemiehet ovat kuin kanavoijia, jotka yhdistyvät tietoisuuteen (tässä kohtaa me tulemme mukaan!) ja sitten käyttävät taitojaan noiden ideoiden tulkitsemiseen matemaattisiksi yhtälöiksi tai tieteellisiksi teorioiksi. Tehtävämme metafyysikkoina on valasta eri mahdollisuuksia ja ideoita. Teemme tämän pelkästään olemalla itsemme ja säteilemällä valoamme. Jos huomaat koskaan kyseenalaistavasi, mitä itua on jäädä tänne ja säteillä tietoisuuttasi, tässä on sinulle vastaus. Katso vain kaikkia niitä uskomattomia muutoksia, joita tapahtuu tällä hetkellä tiedekentässä – muutoksia joilla on merkittäviä ja konkreettisia vaikutuksia siihen, miten ihmiset elävät tällä planeetalla.

Kenties tehtävämme on myös kokeilla energiaa omassa elämässämme ja ruumiillistuneen kokemisen avulla saada ymmärrystä, miten energia liittyy tietoisuuteen.

Huomaan, että päiväkirjan kirjoittaminen on erittäin huvittavaa ja palkitsevaa toimintaa, jonka avulla voin muistaa jotkut omat metafyysiset löydökseni. Jaan niistä muutaman tässä.

1. Tietoisuus tarttuu (valitettavasti on joitain ihmisiä, jotka näyttävät olevan täysin rokotettuja tietoisuutta vastaan ja heillä on täydellinen immuniteetti sille).

2. Mitä enemmän hyväksyn, että kaikki energia on minun, sitä enemmän armoa koen. (Ei kovin omaperäistä, tiedän.)

3. Mitä enemmän näen energian itseäni palvelevana, sitä enemmän koen sen palvelevan minua. Tai kuten Adamus sanoi ProGnostissa, läsnäolomme luo todellisuuden. Kun tietoinen olento havaitsee ja on läsnä, energiasta muodostuu ainetta.

4. Asioita tulee elämääni odottamattomilla tavoilla. Luonnolliseen virtaan luottaminen johtaa ratkaisuihin ja lopputuloksiin, joita mieleni ei olisi pystynyt suunnittelemaan, mutta jotka ovat täysin harmoniassa sen kanssa, mitä tarvitsen juuri nyt.

5. Fyysinen ulottuvuus on relaatio/suhdepaikka, mikä merkitsee, että se on mahtava paikka ymmärtää oma suhteeni energiaan.

6. Aika ei ole vankila, vaan keino kokea kaksinaisuus ja ymmärtää energiaa. Siirtyminen pois kaksinaisuudesta avaa ovet Æternaan.

7. Suurin osa fyysisen ulottuvuuden energiasta perustuu polariteettiin, negatiiviseen ja positiiviseen varauksen, voimaan ja vastukseen jne. Olen utelias näkemään, miten valokehon integroiminen vaikuttaa energiasuhteeseeni. Miltä tuntuu sisältää energiaa, joka ei perustu polariteettiin? Esimerkiksi tunnen, miten tunteet muuttuvat puhtaiksi aistimuksiksi ilman kaksinaisuusvarausta. Adamus selitti, että energia on itsessään neutraalia. Se kuitenkin voi vaikuttaa kaksinaiselta tai varautuneelta.

8. Olen monissa todellisuuksissa, ulottuvuuksissa ja monilla aikajanoilla samanaikaisesti. Alan vasta tuntea näitä eri todellisuusaspekteja, mutta se on jo hyvin hauskaa! Kuka tarvitsee Netflixiä, kun voi vakoilla omien vaihtoehtoisten todellisuuksiensa itsejä?

9. Itsen rakkaus on koko tämän tietoisuus- ja energiamysteerin ytimessä. Kun sallin energiani tanssia kanssani, voin kuulla sieluni laulun.

Siis, mitä metafyysisiä löytöjä sinä olet tehnyt omassa elämässäsi?

*****

Kim on psykologi, kirjoittaja ja tietoisuuden tutkimusmatkailija. Maisterin väitöskirjaansa varten hän tutki, miten draamatekniikkoja voidaan soveltaa integrointiprosessin helpottamiseen trauman jälkeen (ajattele aspektologiaa ja tietoisuusnäytöstä yhdistettynä). Kimiin saa yhteyden hänen nettisivujensa kautta www.kimseppala.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >