HomeViestejäSandra Walter8.12.2022 - Pyhän vuodenajan energiat ja tapahtumat

8.12.2022 - Pyhän vuodenajan energiat ja tapahtumat

PYHÄN VUODENAJAN ENERGIAT JA TAPAHTUMAT

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
8.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Pyhän vuodenajan energiat virtaavat. Päivänseisaus astuu esiin transformoivana porttina, joka antaa meille perspektiiviä siihen massiiviseen irtipäästämiseen vanhasta Itsestä, vanhoista rakenteista ja olemistavoista, mitä tapahtui monille tänä vuonna.

Samaan aikaan olen jumalaisessa, syvän kiitollisuuden tilassa, kun 12.12. lähestyy.

Korkeammat ulottuvuudet jotka ovat kokoontuneet tänä vuodenaikana, lähettävät ääretöntä rakkaus-valoa kaikille, jotka osallistuivat alkuperäisiin 12.12.12-porttiaktivointeihin uuden Maan synnyttämistä varten. On päivä kunnioittaa omistautumistamme, ja rakasta Gaiaa uusien ulottuvuuksien paljastamisesta asuttavaksemme.

Mikä kokemus 12.12.12 olikaan – katsella Gaiaa, kun se loi täysin uuden alustan ylösnousemuksellemme!

Katsella sen paljastavan uuden Maan verhojen takaa tuona päivänä, tuntea sen upeaa saavutusta ja saada sen vahvistus, että kaikki halukkaat sydämet tosiaankin ylösnousisivat tuohon uuteen timantti-kristalli-aurinkotietoisuuden ilmaisuun – se oli tapahtuma, joka muutti meidät ikuisiksi ajoiksi, ulottuvuuksien läpi.

Tänä vuonna on tuon 12.12.12-tapahtuman 10. vuosipäivä – ja se merkitsee rohkean, yhteisen tehtävän loppuunsaattamista. Tuo sarja yhteisiä toimia, alkaen 1.1.1 (1.1.2001), 2.2.2, 3.3.3 … ja huipentuen 12 vuotta myöhemmin 12.12.12-tapahtumalla, oli suurin yhteinen saavutus vuoden 1987 Harmonisen yhtymisen/konvergenssin jälkeen.

Kehityskaaret osoittavat nyt vääjäämättä ylösnousemukseen – kiitos näiden halukkaiden sydänten, jotka palvelevat yhdessä. Syvä kumarrus kaikille, jotka olivat mukana.

12.12-ykseysmeditaatio – 10 vuotta uutta Gaiaa

Sää on muuttumassa Sedonassa, ja maanantaille on ennustettu vesi/lumisadetta. Kaikkien pitämiseksi turvassa ja lämpimänä (Red rock voi olla hyvin liukas) emme kokoonnu henkilökohtaisesti meditoimaan.

Yhdistymme jumalaisen rakkauden ja ykseystietoisuuden kentässä maanantaina klo 8 PST kunnioittamaan 12-12-12-tapahtuman 10. vuosipäivää.

Lisää valosi ja kiitollisuutesi, kun nämä tähtiportit avautuvat! Meditoi kanssamme, missä ikinä olet, 30 minuuttia fokusoituneena kiitollisuuteen Gaiaa ja kaikkea sitä kohtaan, mitä se on antanut ylösnousemukseemme.

Tarkoitukselliset kristalliristikot auttavat voimistamaan jumalaisen äidin taajuuksia tänä pyhänä vuodenaikana.

Ilmainen Youtube-live 17.12. "Sacred Season Guidance"

Ainutlaatuisia tähtiportteja avautuu pyhänä vuodenaikana.

Opi käyttämään näitä pyhän vuodenajan ylösnousemusenergioita. Liity seuraani ilmaiseen Youtube-liveen lauantaina 17.12. klo 9–10 PST. Jaan opastusta:

* päivänseisausvalmistautuminen
* yhteiskokemus kristallinollapistekentässä
* harmonisoituminen kerääntyneiden korkeampien ulottuvuuksien kanssa

Nauhoitus postataan kanavalleni sen jälkeen. Tilaa Youtube-kanavani saadaksesi muistutuksia ja pääsyn live-lähetykseen.

Sunnuntai 1.1. PRESENCE

Laita uusi vuosi liikkeelle PRESENCELLÄ sunnuntaina 1.1.2023 klo 9–11.30 PST. Live-webinaari ja sunnuntain ykseysmeditaatio. Rekisteröidy nettilähetykseen ja nauhoituksiin täällä.

Pyhä vuodenaika virtaa uutta valoälykkyyttä

Gaia antaa selkeän pääsyn mestarikristalleihin ja tähtiporttikristalleihin, jotka sisältävät viisautta, menetelmiä ja tukea ylösnousemusenergioiden hyödyntäiseen tammikuun kolmen ensimmäisen viikon ajan.

Lisää valosi, läsnäolosi ja puhdas aikomuksesi globaaleihin sunnuntain ykseysmeditaatioihin klo 5, 8 ja 11 PST.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >