HomeViestejäSandra Walter2.12.2022 - Korkeamman ulottuvuuden tukea

2.12.2022 - Korkeamman ulottuvuuden tukea

KORKEAMMAN ULOTTUVUUDEN TUKEA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
2.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Joulukuu on täällä! Pyhän vuodenaikamme energiat alkavat virrata.

Kun vuosi on ollut nopeutuneita energioita ja jumalaisen läsnäolon laajamittaista aktivointia, pyhä vuodenaikamme antaa ennenkuulumatonta korkeamman ulottuvuuden tukea.

Energioita, harmonioita, mestareita, tähtiperheitä ja enkeleitä kokoontuu saattamaan meitä syvän transformaation läpi tämän jumalaisen käytävän aikana.

Olemme jo 12-12-12-tapahtuman 10. vuosipäivän ja päivänseisauksen (21.12.) virrassa. Gaia antaa selkeän pääsyn mestarikristalleihin ja tähtiporttikristalleihin, jotka sisältävät viisautta, menetelmiä ja tukea ylösnousemusenergioiden hyödyntämiseen tammikuun kolmen ensimmäisen viikon ajan.

Kuten aina, valmistelemme fyysistä, mentaali- ja tunnetasoa nopeutuneeseen henkiseen kokemiseen. Avaa sydämesi ja puhdista kenttäsi näitä pyhiä kokemuksia varten tässä nyt-hetkessä.

Jokaiselle joka on saanut läsnäoloaktivoinnin – suora, tietoinen jälleenyhdistyminen ”minä olen” -olemukseen/läsnäoloon – tämän voimallisen vuoden aikana, annetaan uusi kokemus kulkemisesta näissä ulottuvuuksissa puhtaana kanavana. Vankkumatonta, koskematonta jumalaista rakkausvaloa, myötätuntoa ja rauhaa.

Tämän yhtenäinen värähtelytaajuus opettaa meille, miten luodaan YHTENÄ yhdistyneenä Lähdevoimana. Se hävittää nopeasti vääristyneet tai negatiiviset lopputulokset – sekä henkilökohtaiset että kollektiiviset.

Saatat huomata nyt entisen Itsen purkautumista (loppuunsaattaminen) – luonnollinen sivuvaikutus vanhan Itsen kuolemasta. Kehityskaaret muuttuvat, vanhoja yhteyksiä putoaa pois ja uusia kehityskaaria paljastuu.

Kaikki tämän vuoden aktivoinnit ja uudet kokemukset ovat laittaneet meidät uudelle, todella jumalaiselle kehityskaarelle. Tietoinen irtipäästäminen on avain – pidä päiväkirjaa, meditoi, pohdiskele ja tee korkeampia valintoja, tämän tuen ollessa voimakkainta tason nostamiseen.

Video: tähtiolennot, kontakti ja ylösnousemus

Kiitos ihanista kommenteistanne viimeisimpään videoon. Se on yksi parhaimmista keskusteluista, joka minulla on ollut ajankohtaisesta prosessistamme, orgaanisesta kontaktista ja tulemisesta jumalaisen läsnäolon kanavaksi.

Jos tämä video resonoi kokemuksesi kanssa, jaa muiden kanssa, jotka voisivat hyötyä.

Seuraava Presence-tapahtuma sunnuntai 1.1.2023

Uuden vuoden Presence-tapahtumamme (=läsnäolo) on sunnuntaina! Meillä on kahden tunnin esitys, jota seuraa sunnuntain globaali ykseysmeditaatio livenä.

Kiitos kärsivällisyydestänne, kun siirrän materiaaleja, rekisteröintiä ja nettisivuja uuteen muotoon. Joulukuun tapahtumasta tulee luultavasti YouTube-suoratoisto yhdistämään meidät ennen päivänseisausta. Lisää seuraavassa LightLetterissä (=valokirje).

Kiitollisuuskoodi tuotteista …

Nähdään kentässä sunnuntaina

Meditaationne ovat viime aikoina olleet täynnä voimakasta, jumalaista kosmisen äidin virtausta. Monet kanavat ovat kertoneet tästä kouriintuntuvasta, sydäntä avaavasta ja pakahduttavan kauniista taajuudesta sessioidemme aikana.

Lisää valosi, läsnäolosi ja puhdas aikomuksesi sunnuntain globaaleihin ykseysmeditaatioihin klo 5, 8 ja 11 PST. Yksityiskohtia ja ilmainen ohjattu meditaatio täältä.  

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >