HomeViestejäSandra Walter12.1.2023 - Vuoden 2023 teemoja - miten käyttää energioita ja kehityskaaria

12.1.2023 - Vuoden 2023 teemoja - miten käyttää energioita ja kehityskaaria

VUODEN 2023 TEEMOJA – MITEN KÄYTTÄÄ ENERGIOITA JA KEHITYSKAARIA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
12.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Olen huomannut, että vuoden 2023 teemat alkavat jo voimistua. Auringon aktiivisuus tuo tullessaan uusia taajuuksia sekä kirkastumisen odotettuja, epätavallisia oireita.

Tammikuun PRESENCE-tapahtuma käsitteli vuoden 2023 teemoja, energioita, kehityskaaria ja parhaita harjoituksia/käytäntöjä tälle paljastusvuodelle.

Ydinteemat ovat moniulotteisia. On tärkeää, että hyödynnämme laajentunutta tietoisuuttamme ja avaamme sydämemme havaitsemaan nämä tapahtumat, paljastukset ja aktivoinnit korkeammasta perspektiivistämme. Näet näiden toimien laajemman vaikutusalan ulottuvuuksien poikki.

Kaksinaisuudesta lähteminen vaatii jumalaista havaintotapaa: mikään ei ole koskaan yksisuuntaista, yksi asia, yksi tapahtuma. Ykseystietoisuus vaatii korkeampia taitojamme tänä vuonna. Uusi tapa havaita kokonaisuus, ulkoisesta tiheys- tai erillisyysheijastuksesta huolimatta. Kuten aina, voimme olla vakauttava voima estämättä globaalin ylösnousemuksen etenemistä.

Sisäänvirtaus joka tulee ensi viikolla, vaikuttaa positiiviesti näihin teemoihin. Muista, että kolme ensimmäistä kuukautta – tästä maaliskuun päiväntasaukseen – voi vaikuttaa suuresti kehityskaareesi. Ryhdy toimeen korkeimmissa valinnoissasi ja muutoksissasi haluamasi lopputuloksen suuntaan – nyt.

Tätä hetkeä varten, nämä ovat teemat, jotka annettiin PRESENCE-tapahtumassa tiedostamistamme ja ylösnousemusprosessiamme varten:

Käänteisyyden/inversion romahtaminen. Lyhyesti, suunnanvaihtojen (voimia jotka yrittivät estää ylösnousemuksen) energeettinen syy puretaan. Nämä ovat ikivanhoja vääristymiä, joten odota tämän vapautumisen vaikuttavan kaikkeen – magnetismi, maanmuutokset, järjestelmät. Niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Informaatiotiheys. Voi tuntua tiheämmältä, kun valotasot hyppäävät ja vääristymät purkautuvat. Paljon informaatiota paljastuu kentässä – positiivista ja negatiivista. Valitse fokuksesi ja sivuuta se, mikä ei palvele haluamaasi todellisuutta. Harjoita erottelukykyä, tuomitsemattomuutta ja jumalaista neutraaliutta.

Kuolema. Transformaatio eetterissä = transformaatio fyysisyydessä. Vanhan itsen, alemmalla värähtelevien mentaali-, ego- ja tunnerakenteiden, vanhojen uskomusten ja narratiivien kuolema (henkilökohtaisten ja kollektiivisten). Tavallista enemmän fyysisiä kuolemia on myös odotettavissa muutaman seuraavan vuoden aikana.

Paljastuminen. Paljastumisen ympärillä on paljon positiivista energiaa. Uusi valo tunkeutuu sinne, missä oli pimeyttä. Narratiivit, uskomukset ja vääristyneet rakenteet (kollektiiviset ja henkilökohtaiset) haastetaan. Monia narratiivikäännöksiä, paljastuksia ja odottamattomia käänteitä parempaan.

Huom. Se miten käsittelet henkilökohtaiset tai kollektiiviset paljastukset, indikoi henkistä kypsyyttäsi. Ole kiltti, ja näytä tietä ja kohtele kaikkea myötätuntoisesti ja ystävällisesti.

Kirkastuminen. Äärettömän kristallisydämen, kristalli-DNA:n ja valokehon aito ja selvä transformaatio, kollektiivisen henkiinheräämisen seuraavaan vaiheeseen. Viime vuoden jälleenyhdistyminen "minä olen" -olemukseen aktivoi uuden kehityskaaren monilla. Tämä on seuraava askeleemme.

Suhtaudu kaikkiin näihin teemoihin korkeammasta perspektiivistä. Näetkö, miten kaikki nämä ovat keskenään yhteydessä ja jumalaisesti synkronoitu antamaan uuden kokemuksen kaikille halukkaille sydämille?

Sukella vapaasti PRESENCE-nauhoitukseen tutkiaksesi yksityiskohtaisesti näitä teemoja ja miten niitä käsitellään tänä vuonna.

Tähtiportit ovat voimakkaimpia päiväntasauksissa ja päivänseisauksissa tänä vuonna; suuria yhdistyneitä aktivointeja Gaian ja kosmisten ulottuvuuksien kanssa. Suunnitelkaa olla pyhissä voimapaikoissanne tai porteissanne noiden käytävien aikana.

Yksityissessiot ovat palanneet

Kiitollisuutta kärsivällisyydestänne kahden vuoden tauossani yksityissessioista. Sessiot alkavat taas helmikuussa. Varaa täältä.

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – seitsemän ykseysvuotta kentässä

Juhlimme sunnuntain ykseysmeditaatioiden seitsemää vuotta 2023. Kiitollisuutta kaikille, jotka osallistuvat. On kunnia pitää ja vahvistaa kanssanne tätä ykseyden kristallikenttää joka viikko.

Meditoi 30 minuuttia rauhaa, jumalaista rakkaus-valoa ja ylösnousemusta synkronoitujen sunnuntain ykseysmeditaatioidemme aikana klo 5, 8 ja 11 PST.

Lähetän kaikille tämän pyhän vuodenajan jumalaisia siunauksia ja armoa.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >