HomeViestejäSandra Walter28.1.2022 - Magnetismi muuttaa todellisuuksia, tunteita ja narratiiveja

28.1.2022 - Magnetismi muuttaa todellisuuksia, tunteita ja narratiiveja

MAGNETISMI MUUTTAA TODELLISUUKSIA, TUNTEITA JA NARRATIIVEJA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
28.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Energiamuutoksia on odotettavissa ensi viikolla, voimakkaiden magneettivaihtelujen myötä.

Tähtiportinvartijat ja kristalliverkonvartijat, autamme magneettimuutoksissa helmikuussa.

Pitäkää mielessä, että magnetismi pitää kollektiivitodellisuuksia paikoillaan. Ohuen magnetosfäärin myötä kosmisten energioiden ja tähtiporttien kanssa on PALJON helpompi työskennellä – ja muutokset voivat olla äkillisiä.

Taas yksi syy oppia olemaan läsnä, sopeutumaan tilanteisiin nopeasti ja pitää itsemme mahdollisimman sydänkeskeisenä, kun henkilökohtaiset ja kollektiiviset narratiivit muuttuvat.

Serapis Beyllä oli hyvä pointti Mastery Intensivessä: dissosiaatiotuntemukset ja nopeat narratiivimuutokset kouluttavat meitä päästämään irti lineaarisista aikarajoituksista.

Maailmojen jakautuminen – magnetismivaihtelut

Globaalit ja galaktiset magnetismivaihtelut avaavat tähtiportteja, purkavat lineaarisia todellisuuksia ja vapauttavat DNA:mme ilmaisemaan enemmän henki-itseämme kehon kautta.

Heikentyneiden magneettikenttien ja magneettinapavaihteluiden (polariteetit) vaikutuksia:

* Aikavaihtelut. (Mikä päivä on? Mikä ulottuvuus/maailma tämä on?) Vanha todellisuus on poissa, eikä sitä voi luoda uudelleen ilman epämukavuutta.

* Enemmän kosmisia säteitä pääsee sisään. Tämä on orgaanista informaatiota, joka laskeutuu kristallisydämiin ja DNA:han ja saa aikaan uuden kokemuksen, joka sisältää enemmän valoa, totuuden ykseystietoisuudesta.

* Magneettivaihtelut vaikuttuvat tunteisiimme, aikahavaintoomme, gravitaatioon, kenttäpolariteettiin (huimaus tai tunne napojen vaihtumisesta), ajatuksiin ja hermostoon.

Opettele, miten aistitaan magnetismi ja sopeudutaan hetkessä. Usein pelkkä yhdistyminen Gaiaan tai Lähteeseen sisällä tasapainottaa kentät.

Tarkoituksellinen harmonisointi auttaa. Käytä itsearviointikysymyksiä usein nähdäksesi henkilökohtaiset muutoksesi.  

* Video: Creating Positive Outcomes

* Crystalline Convergence: varaa paikkasi …

* Sunnuntain ykseysmeditaatiot: nähdään jumalaisen rakkauden kentässä …

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >