HomeViestejäSandra Walter2.2.2022 - 222-kehityskaarimuutoksiin ...

2.2.2022 - 222-kehityskaarimuutoksiin ...

222-KEHITYSKAARIMUUTOKSIIN …

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

222-portteihin tässä hehkutaan …

Mestarilukusarjat ovat tunnistettava osa ylösnousemusmatkaamme. Monet heräämiset alkavat klassisella 11.11-luvulla ja laajentuvat toistuvien numeroiden näkemiseen ja tuntemiseen, kun niitä putkahtelee hyvin usein esiin elämänvirrassamme.

Kollektiivimatkamme tässä kohtaa nämä numerot vaativat FOKUSTA yhtenä.

Ykseyden/yhtenäisyyden synkronoitu keskipiste, globaalilla tasolla.

Riippumatta siitä, minkä merkityksen annat näille numeroille, globaali fokus vahvistaa korkeampien ja alempien ulottuvuuksien yhtenäisyyttä, tähtiporttiavautumisia ja itse ykseystietoisuutta.

Tässä kuussa on 222-vihkimysenergiaa, joka kulminoituu helmikuun 22. päivä. 22-2-2022-portin 12-kristalliaktivointi.

Emännöin ilmaista nettitapahtumaa 22.2.2022. Yksityiskohtia seuraavassa uutiskirjeessä.

Myös energiavirtaus 3.–9.2. on jo täällä.

Kaikkia kutsutaan auttamaan helmikuun magneettimuutoksissa. Kehityskaarimuutoksia tulee nopeasti. Auta tekemällä se, mitä tarvitaan harmonisoituaksesi uuden Maan todellisuuksien kanssa.

Magnetismi pitää kollektiiviset todellisuudet paikoillaan. Magnetosfäärimme ollessa ohut, kosmisten energioiden ja tähtiporttien kanssa on PALJON helpompaa työskennellä – ja muutokset voivat olla äkillisiä

Jälleen yksi syy oppia olemaan läsnä, sopeutumaan tilanteisiin nopeasti ja pitämään itsemme mahdollisimman sydänkeskeisenä, kun henkilökohtaiset ja kollektiiviset narratiivit muuttuvat.

Tarkoituksella tehty harmonisoituminen auttaa. Käytä Itsearviointi-kysymyksiä usein nähdäksesi henkilökohtaiset muutoksesi. Lue lisää magnetismista viime viikon artikkelista.

Jumalaisen neutraaliuden soveltaminen auttaa meidät läpi tämän vuoden nopeista narratiivimuutoksista. Koulutamme itseämme luomaan harmonian orgaanisen "uusi Maa nyt" -virran kanssa.  

Videoita, tapahtumia …

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >