HomeViestejäSandra Walter20.1.2022 - Narratiivimuutoksia ja positiivisia kehityskaaria

20.1.2022 - Narratiivimuutoksia ja positiivisia kehityskaaria

NARRATIIVIMUUTOKSIA JA POSITIIVISIA KEHITYSKAARIA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
20.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Hyvin intensiivisen viikon jälkeen, kun on ollut magneettivaihtelua ja sisäänvirtausta auringosta, olemme päässeet läpi vuoden 2022 aloituskäytävästä. Kaikki kiihtyy nyt, pitäen kollektiivin korkeimmat vaihtoehdot sydämessä.

Narratiivimuutosten ja kollektiivitodellisuuksien ennustettu kiihtyminen on "fyysistymässä". Vedä henkeä ja tunne tuota sydänkompassia.

Vanhojen todellisuuksien romahtaminen vaikuttaa tunne-, mentaali- ja fyysiseen tilaan. Paljon korkeammat taajuudet, paljastusten kiintyminen, magnetismin muuttuminen ja nopea muutos saattaa olla haastavaa.

Tämä uusi valotaso käskee fyysistä muotoamme ruumiillistamaan enemmän henkeä, enemmän UUSIA taajuuksia, mikä muuttaa meidät uusiksi aaltomuodoiksi. Vähemmän tiheitä hiukkasia, enemmän valokehoa virtaavina valoaaltoina.

Täysin uusi ilmaisumuoto astuu esiin: kosminen Itse voi virrata sisään, verhojen ohentumisen (magnetosfäärin "tyhjentymisen") tukemana.

Puhtaita kristallitaajuuksia vastaanotetaan ja lähetetään kristallien kautta. Kristallirakenteemme ja kristalli-DNA:mme sallii näiden uusien taajuusaaltojen transformoida enemmän alempia tasoja, niiden tuhoamisen sijasta. Näiden kristallirakenteiden ollessa paikoillaan, uusi valo voi aikaansaada syvää uudelleenkalibrointia.

Kristallitransformaatio kirjoittaa uudelleen tietoisuutta, sitä tapaa jolla ilmaisemme näissä ulottuvuuksissa. Joskus vauhdilla jonka pystymme käsittelemään, joskus vauhdilla joka voi olla ylivoimaista.

Pakahtuminen on yleistä, kun nopeutuminen voimistuu.

Narratiivimuutokset voivat pyöräyttää hetkessä ympäri henkilökohtaiset ja kollektiiviset kehityskaaret.

On ok levätä, pohdiskella, yksinkertaistaa ja olla tietämättä, mitä on seuraavaksi.

Antautuminen tuntemattomalle kouluttaa meitä LÄSNÄOLOON, vapauteen lineaarisesta ajasta ja ylösnousemukseen. Vaikka se tuntuu oudolta ja vaikka aikajanahypyt jatkuvasti heittävät meidät pois lineaarisesta kalenteristamme.

Uudelleenkalibroi jatkuvasti aikomuksiasi ja valintojasi. Muotoile tämä tiukkojen rakenteiden hajoaminen uudelleen, positiiviseksi muutokseksi, ja luota, että nopeutuminen poistaa kaikki 3D/4D-rajat siltä, miten luomme ja ilmaisemme näissä ulottuvuuksissa.

Korkeampien ja alempien tasojen jumalainen liitto säätelee transformaatiota, kunnes mukaan tulee tällaisia taajuuksia vaatimaan ulottuvuusmuutosta. Nopea muutos, haastavat ulkoiset olosuhteet ja monet häiriötekijät pakottavat meidät tekemään valinnan: ykseys Lähteen kanssa äärettömässä laajentumisessa, vai kokemus rajallisen todellisuuden tuhoutumisesta. Saamme kaikki terveellisen annoksen kumpaakin, kunnes polarisoidumme positiivisesti äärettömäksi ylösnousemusenergiaksi.

Intensiiviset paljastusenergiat voivat aiheuttaa hämmennystä tai epätarkoituksenmukaista ilmaisua (ajatteleminen, tunteminen ja puhuminen haavoittuneisuudesta/puhdistumisesta käsin, sydämen sijasta).

On voimakasta opastusta valmistella ihmisiä siihen, miten käsitellään muuttuvia narratiiveja, valintoja ja todellisuuksia. Jumalainen neutraalius tulee jatkuvasti esiin menetelmänä kulkea näiden muutosten läpi helpommin ja armollisemmin.

Tarjoan avuksi opetuksen Mastery Intensivestä. Tämä videojulkaisu selkeyttää tätä menetelmää, korkeampien valintojen tekemistä ja apatian tai asioiden välttelemisen voittamista, kun siirrymme eteenpäin ykseystietoisuuden seuraavalle tasolle. Suhtaudu siihen, kuin olisit tuolla mestaruuskurssilla, ja saat enemmän omaa matkaasi varten. Ota tunti aikaa keskittyä, tee muistiinpanoja, ja pidä tauko, kun paljastuksia tai soveltuvia viestejä ja aktivointeja tulee läpi. Katso video täältä.

Viestejä tästä teemasta Instagramistani tältä viikolta:

Nopeutumista tulee.
Se vaatii syvää myötätuntoa ja kärsivällisyyttä, mikä saattaa haastaa monet.
Tiedä, että olet ääretön todellinen Itsesi, joka näkee laajentumisen, kauneuden, rakkauden, ykseyden ja rauhan.
Kieltäydy armollisesti tuomitsemasta, näyttäen tietä esimerkkinä ehdottomasta rakkaudesta näissä ulottuvuuksissa.

Jotkut oppitunnit selvitetään nopeasti, jotkut vaativat monia inkarnaatioita.
Tiedosta, milloin puhut haavoittumisesta, väsymyksestä tai pettymyksestä käsin.
Ei ole tarvetta pienentää toisen kokemusta tai valintoja oikeuttamaan oman palvelusi, omat valintasi tai oman polkusi.
Henkisen tutkimisen polut ovat ainutlaatuisia kullakin sieluyksilöllä.

Kunnioita vapaata tahtoa ja yksilöllistä valintaa; se antaa muille tilaisuuden kunnioittaa omaasi.
Erityisesti paljastusvaiheessa, jolloin vääristymistä tulee näkyviä.
Pyri ymmärrykseen, joka synnyttää positiivisia ratkaisuja kollektiivipöytään.
Opi olemaan korkeimpien lopputulosten luotettava yhteistyökumppani.

Uusia taajuuksia virtaa sisään, ja se voimistaa todellisuusvalintaa/vaihtoehtoa.
Luota ihmiskunnan sinnikkyyteen, kun värähtelyvaihtoehtoja erotellaan.

Luota ihmiskunnan kykyyn yhdistyä ja luoda ratkaisuja, jotka hyödyttävät kokonaisuutta.
Luota Lähteeseen vähän enemmän tässä nyt-hetkessä.

Koemme hyvin erilaista energiaa tänä vuonna. Se on jännittävää, haastavaa, kosmista ja nopeaa.

Kiitollisuutta kaikille, jotka ovat olleet aktiivisia kulissien takaisessa galaktisessa toiminnassa kuluneen viikon, korkeimpien lopputulosten takaamiseksi. Syvä kumarrus.

January Presence -tapahtuman nauhoitus, vuoden 2022 yleiskatsauksen kera.

Itsearviointikehotuksia vuodelle 2022.

Nähdään kentässä arvokkaita globaaleja sunnuntain ykseysmeditaatioitamme varten.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >