HomeViestejäSandra Walter8.5.2021 - Toukokuun johdonmukaisuus - päivittäin toimintaa ja aktivointeja

8.5.2021 - Toukokuun johdonmukaisuus - päivittäin toimintaa ja aktivointeja

TOUKOKUUN JOHDONMUKAISUUS – PÄIVITTÄIN TOIMINTAA JA AKTIVOINTEJA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
8.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo LaineSiunausta rakkaat.

Onnellista jumalaisen äitienpäivän viikonloppua kaikille!

Tähtiporttiviesti toukokuulle on *JOHDONMUKAINEN/JATKUVA* toiminta ja kiihtyminen. Nämä portit ovat täysin auki ja toimittavat kaikkien aikojen voimakkaimpia kosmisia säteitä. Päivittäin Schumann-virrat, auringon lisääntyvä aktiivisuus ja uudet harmoniat laulavat uutta OLEMIStapaa muotoon.

Tähtiporttijärjestelmiin sisältyy oma sydänkeskuksesi. Ole tietoinen sydämen laajentumisesta (ahdistus, värinä, nopea syke), ja pysy tasapainossa ja nesteytettynä. Hyvä kuukausi itsehoitoon, erityisesti lähestyvien pimennysten myötä, jotka voimistavat kosmista aktiivisuutta fyysisyydessä.

HUOMAA taajuus, joka aktivoi kristallikokemuksen sisällä ja ulkopuolella. Kasvit ja elementaalit ilmaisevat kristalli-itseään – pyydä tätä kristallipaljastusta ja vastaanota! OLE niiden kanssa tässä jumalaisessa koodivaihdossa. Itse vietän monia hetkiä yhdistyen energioihin, koodeihin ja kristalliplasmaan, joita huokuu nyt kasveista. Täysin uusia taajuuksia!

Kristallirakenteet kehossamme saattavat tuntua säkenöiviltä ja sähköisiltä auringonvalossa. Kyllä, Solaris on voimakkaampi ja verho (magnetosfääri) on ohuempi. Kuitenkin nämä taajuudet ovat nyt vuorovaikutuksessa kristallikehosi kanssa uudella tavalla.

Saattaa olla Maan kohtaaman hiljaisuuden loppu. Sen jälkeen kun huhtikuun puolivälissä avautui tähtiportti Utahissa, orgaaniset tähtiportit ovat olleet täysin auki ja niistä on virrannut maailmaa muuttavia taajuuksia. Ja ne voimistuvat jatkuvasti.

Näiden taajuuksien kanavana oleminen voi tuntua pingottuneelta väsymykseltä, VAPAUSkoodit saavat kuitenkin olomme tuntumaan iloiselta ja autuaalta. Aktivoi nuo koodit ja luo tilaa sisäiselle opastukselle.

*Johdonmukaisuus" -havaintomuutosten integrointi on ylösnousemusprosessimme tässä vaiheessa. Ilmaise aikomus korkeimmasta kehityskaaresta ja ykseystietoisuuden korkeimmasta KOKEMISESTA. Kiinnitä huomiota siihen, mikä asettuu linjaan ja mikä putoaa pois. Nollatuomitseminen siinä, mikä purkautuu ja putoaa pois, sekä ulkoisesti että sisäisesti

Kuusi viikkoa Kristallikonvergenssiin …

Huomaavainen lahja heränneelle äidillesi …

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – aktivointien kääntäminen kovemmalle

Oletko saanut valtavia valoaaltoja meditaatioidemme aikana? Kvanttituki, DNA- ja valokehoaktivoinnit ovat päällä. Osallistu sunnuntaina Globaaleihin ykseysmeditaatioihimme klo 5, 8 ja 11 PDT.

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >