HomeViestejäSandra Walter21.5.2021 - Pimennys-pimennys-päivänseisaus -ketjun hyödyntäminen

21.5.2021 - Pimennys-pimennys-päivänseisaus -ketjun hyödyntäminen

PIMENNYS-PIMENNYS-PÄIVÄNSEISAUS -KETJUN HYÖDYNTÄMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
21.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

*Toukokuun jatkuvuus/johdonmukaisuus* kehittyy uudelle tasolle. Tämän portin avautumisesta saakka huhtikuun puolivälissä, olemme olleet täysin uudella kehityskaarella. Syvää itsearviointia tarvitaan, kun valmistaudumme täyteen nopeutumiseen. Nollapiste voimistuu ja saa aikaan paljastuksia sisällä ja ulkona. Tunnen, että tämä kollektiivi tietää, mitä muutoksia vaaditaan orgaaniseen kokemukseen. Ota vaari sisäisestä viisaudestasi ja ole vastuullinen luoja.

Muista: nämä taajuudet lukevat jumalaista DNA:tasi kuin kvanttiarkistoa. Kosminen viisaus tietää, mitä korkein kehityskaaresi ja sydänvalintasi ovat. Tämän korkeamman polun paljastuminen vaatii muutosta, tai purkamisesta voi tulla intensiivistä.

Tämä käytävä paljastaa jatkuvasti lisääntyvää kosmista ja planetaarista aktiivisuutta. Auringonpurkauksia tapahtuu, kun kirjoitan tätä.

Laajamittaista itsen paljastumista on tulossa, ja sillä on ainutlaatuisia vaikutuksia kaikkiin jumalaisiin fraktaaleihin, joita kävelee tällä kauniilla planeetalla.

Huomaa käynnissä olevat muutokset havaintotavassa, maailmoissa/ulottuvuuksissa ja tietoisuudessa. Elämänvirtasi saattaa tuntua hyvin erilaiselta (jälleen), kun purkautuminen siirtyy (vielä) eriskummallisempaan vaiheeseen. Purkautuminen ei vaadi huomioitasi tässä kohtaa – ei ole tarvetta korjata tai vahvistaa purkautuvaa rakennetta.

Fokusoidu Luojataitojesi uudelleenoppimiseen ja ohjaa tuo valo todellisuuteen, jonka haluat paljastuvan. Se on todellista palvelua tämän kokemuksen aikana ja sallii sinun sopeutua uusiin energioihin nopeasti.

Tarkoitukseni on tehdä tänä viikonloppuna video tästä pimennys-pimennys-päivänseisaus -laajentumisesta. Pitkähkön informaation kirjoittaminen on aivan liikaa tällä hetkellä.

Portteja avautuu sunnuntaina ykseysmeditaatioidemme aikana. Suosittelen kovasti yhdistymistä meditaatioihin tällä viikolla. Koodeja ja tukea virtaa enemmän kuin koskaan. Aktivoinnit ja auringonleimahdusnäyt lisääntyvät nyt joka viikko. Joskus on helpompaa nähdä, tuntea ja vastaanottaa tähtiperheen seurassa. Orgaanisen ylösnousemuksen kanssaluominen kentässä on aistittavaa. Liity meihin ja opi, miten käytetään ykseystietoisuutta tässä nyt-hetkessä.

Tässä ovat pimennys- ja päivänseisausaktivoinnit seuraavan kuukauden aikana:

Kuunpimennys, keskiviikko 26.5. klo 4.18 PDT
Täysi super/verikuu klo 4.14 PDT
* Valintakohta sitoutua täysin uuteen kehityskaareen
* Päästä irti uskomuksista, joita sinulla on SINUSTA ja Lähteestä – tämän kohdan jälkeen tulee epämukavaksi kantaa vanhoja tai vääristyneitä agendoja eteenpäin
* Paljastumis- ja vapauskoodeja
* Todellisuuksien rajoittavat rajat räjähtävät
* Muutoksia havaintotavassa: purkautumisen kiihtyminen sekä jumalainen totuus
* Selkeys siinä, mikä jää ja mikä lähtee valitsemassasi todellisuudessa

Auringonpimennys, torstai 10.6. klo 3.41 PDT
Uusi kuu klo 3.54 PDT
* Aistittavat uudet taajuudet nostavat monien ylisieluryhmien tasoa
* Vanhan itsen tuki putoaa pois ruumiillistujilla, nopeaa itsen paljastumista
* Auringonvälähdyskokemukset (transsendenssiaktivoinnit) voimistuvat
* Kristallisiltoja uuden Maan ulottuvuuksiin avautuu sydämen kautta

Päivänseisaus, sunnuntai 20.6. klo 20.31 PDT
* Orgaaninen tähtiporttiasetelma, uskomattoman voimakkaita nollapiste-energioita
* Kristallivalokehon ruumiillistuminen
* Yhdistyneet kultaisen rodun koodit aktivoituvat puhtaan tietoisuuden kanaviksi
* Valtavaa tukea yhtenäisille sydämille ylösnousemuksen palveluksessa
* Harmonisoituminen tuntemaan ja hyödyntämään uusia taajuuksia sydäntähtiportin kautta
* Kristallikonvergenssiviikonloppu, liity yhdistyneiden sydänten kollektiivikenttään

Sunnuntain ykseysmeditaatiot – portin avautumisviikonloppu

Pimennysviikko alkaa sunnuntaina. Liity portin- ja verkonvartijoiden yhteiseen aikomukseen. Kvanttitukea, DNA- ja valokehoaktivointia saatavilla. Ilmaise aikomuksesi, avaudu vastaanottamaan ja yhdisty. Sunnuntain ykseysmeditaatiot klo 5, 8 ja 11 PDT. Puolen tunnin sessiot.

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >