HomeViestejäSandra Walter5.5.2021 - 555-taajuudet - ylösnousemus tässä nyt-hetkessä

5.5.2021 - 555-taajuudet - ylösnousemus tässä nyt-hetkessä

555-TAAJUUDET – YLÖSNOUSEMUS TÄSSÄ NYT-HETKESSÄ

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
5.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Siunausta kaikille tässä otollisessa 5-5-5-nyt-hetkessä! Oletteko tunteneet nämä maailmaa muuttavat taajuudet?

Tähtiporttiviesti toukokuulle oli *JOHDONMUKAISUUS* (suom. huom. merkitsee myös jatkuvuus, yhdenmukaisuus), ja sitä on todella ollut. Nämä portit ovat täysin auki ja toimittavat kaikkien aikojen voimakkaimpia kosmisia säteitä. Päivittäisiä Schumann-virtoja ja uusia harmonioita, jotka laulavat uutta olemistapaa muotoon.

Kristallivalokeho laajenee, kristalli-DNA jälleenyhdistyy ja kristalliharmoniaa huokuu kristallisydän-tähtiportistamme.

Kehomme kristallirakenteet saattavat tuntua säkenöiviltä, sähköisiltä auringonvalossa. Kyllä, Solaris on voimakkaampi ja verhot (magnetosfääri) ovat ohuita. Joka tapauksessa nämä taajuudet ovat nyt vuorovaikutuksessa kristallikehosi kanssa uudella tavalla.

Kanavana oleminen näille todellisuutta muuttaville taajuuksille voi aiheuttaa äkillistä uupumusta. Lepää, kun voit, ja pysy nesteytettynä, kun auringon aktiivisuus voimistuu tässä kuussa.

*Johdonmukaisuus" -havaintomuutosten integrointi on ylösnousemusprosessimme tässä vaiheessa. Ilmaise aikomus korkeimmasta kehityskaaresta ja ykseystietoisuuden korkeimmasta KOKEMISESTA. Kiinnitä huomiota siihen, mikä asettuu linjaan ja mikä putoaa pois. Nollatuomitsemista siinä, mikä purkautuu ja putoaa pois, sekä ulkoisesti että sisäisesti

Kuusi viikkoa Kristallikonvergenssiin

Voin tuntea jo päivänseisauksen ja Konvergenssin, energian toukokuun ja kesäkuun alkuosan pimennysten jälkeen. Valojoukkoja kerääntyy, korkeampi heijastus fyysisestä kokoontumisestamme. Miten meitä hehkutaan-säteillään juhlimaan kollektiivin kanssa henkilökohtaisesti.

Nettikurssikuponki, opastusta näihin voimistuneisiin energioihin …

Sunnuntain ykseysmeditaatiot …

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >