HomeViestejäSandra Walter17.4.2021 - Tähtiporttierikoisuuksia, avoin portti ja 5-vuotismeditaatiojuhla

17.4.2021 - Tähtiporttierikoisuuksia, avoin portti ja 5-vuotismeditaatiojuhla

TÄHTIPORTTIERIKOISUUKSIA, AVOIN PORTTI JA 5-VUOTISMEDITAATIOJUHLA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
17.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Olemme syvällä ainutlaatuisessa tähtiporttiavautumisessa, joka alkoi tällä viikolla.

Olen juuri palannut kolmen päivän voimallisesta porttityöstä Zionista, Utahista.

Siitä on viisi vuotta, kun kävin tässä muinaisessa tähtiporttipaikassa. Sinne palaaminen tuntui surrealistiselta ja lämmitti sydäntä. Paluu tuntui UUDELTA, aidolta yhteydeltä kotiin ja ydinpalveluuni sekä laajentumiselta Ikiaikaisten kanssa. Vautsi, mikä viikko.

Näiden kolmen päivän porttityön aikana ilmaantui odottamattomia tapahtumia. Ilmestyi epätavallisia plasmavirtoja, magneettimuutoksia ja massiivisia pyöriviä kappaleita. Paljastui jättimäisiä kristalliobeliskeja. Annettiin uusia tapoja käyttää harmonioita, kristalleja ja taajuuksia. Kolme kondorikotkaa ilmestyi kolmantena päivänä kiertelemään harmonia-aktivoinnin aikana, sitten ne laskeutuivat aivan portin yläpuolelle siivet levitettynä. Ne pysyivät siinä koko aktivoinnin ajan ja lähtivät vasta seremonian loputtua. Miten syvällinen siunaus! Postaan videon ja kuvia sosiaaliseen mediaan tällä viikolla jakamaan niiden energiaa.

Zionissa ei ole kännykkäkenttää. Siellä ollaan kanjonissa, jota ympäröi 600 metriä korkeat kiviseinät. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan fokusoitua portteihin ilman ulkopuolista vaikutusta. Palattuni takaisin linjoille, lineaarisiin kaavioihin on putkahdellut tyhjästä joka päivä plasmaerikoisuuksia ja geomageneettimyrskyjä – ja se jatkuu, täydentämään tätä todellisuutta muuttavaa käytävää. Myös tiede pitää näitä kosmisia voimia epätavallisina.

Tämä käytävä jolloin täysin uusia taajuuksia virtaa tähtiporttien läpi, jatkuu 25.4. saakka.

Muutamia huomautuksia:

* Ahdistus jota monet teistä tuntevat, on sitä kristallivalokehon valtavaa laajentumista, jota nämä uudet harmoniat tuovat. Se muuttaa myös todellisuutta, joten kollektiivi tuntee lähestyvät muutokset riippumatta siitä, ollaanko hereillä tai tietoisia siitä. Herkät ihmiset saattavat aavistaa ennalta tulevat globaalit paljastukset.

* Muistutus: sydänkeskuksesi on tähtiportti. Kun meistä tulee YHTÄ orgaanisten tähtiporttijärjestelmien kanssa, meistä tulee kanava näille uusille energioille. Ole ahkerana sydämen hoivaamisen, nesteytyksen, meditoinnin, liikunnan ja meridiaanivirtausten osalta, koska geomagneettitoiminta, leimahdukset ja plasman sisäänvirtaukset vaikuttavat fyysiseen sydän- ja verisuonijärjestelmään sekä sydämeen.

* Aurinko- ja galaktisen tason plasmaerikoisuudet ovat heijastuksia tästä valosta, koodeista ja orgaanisista tähtiporttivirtauksista. Nämä muuttavat kirjaimellisesti todellisuutta ja nostavat verhoa – "kvanttisen" vapaan tahdon paljastuksia tapahtuu.

* Huomaatko, miten voimakas aurinko on nyt? Kristallirakenteet voivat tuntua kuin hiilihapotukselta tai voimakkaalta kihelmöinniltä suorassa auringonvalossa. Nämä ovat voimakaita koodeja ja kirjaimellista säteilyä. Älä altistu liikaa – äläkä myöskään piiloudu niiltä. Auringon välähtely on jatkuvaa, ja se voimistuu ja leviää alempiin rakenteisiin uudella tavalla.

* Kuten aina, pyydä kasveja, mineraaleja, kristallikerrostumia, eläimiä, akviferejä ja elementaaleja ilmaisemaan ylösnousseen kristallitilansa. Ne vapauttavat energioita, plasmaa ja koodeja, kun teemme tämän. Se muuttaa säämalleja – tämä on kuitenkin vääjäämätöntä. Pysähtyneet tai kontrolloidut kaavat/kuviot eivät kannata.

* Odota muutaman seuraavan viikon ravistelevan monia sieluja hereille kosmisten muutosten paljastumisen myötä. Koko fokus korkeimman todellisuutesi – ehdoton rakkaus ja ylösnousemus – vahvistamiseen.

* Pääfokus tässä porttiavautumisessa ovat kultaisen rodun DNA:n vapauskoodit, paljastuminen ja henkiinherääminen. Ilmenee kuitenkin myös uusi havaintotaso, selkeä jumalainen perspektiivi. TUNNE tämä havaintomuutos. Ota aikaa nähdä se.

* Purkautuminen voimistuu taas. Ikiaikaiset, paratiisiauringot ja jumalaiset tiimit vahvistavat viime webinaarimme opastuksen: tämä on hetki harmonisoitua täysin Luojaolemukseesi ja olla antamatta mitään energiatukea (tuomitseminen, huoli, negatiivisten lopputulosten korostaminen) ulkoisille kaaosloitsuille. Välitä, mutta älä kanna. Jumalainen neutraalius sallii parhaan valinnan hetkessä, perustuen rakkauteen ja (hyvin) laajaan perspektiiviin korkeimpien lopputulosten hyväksi. Jumalainen neutraalius on suunnattua toimintaa, ei reagointia.

* Tason nostaminen tukee fyysistä transformaatiota. Minua opastetaan taas pitkähköön vesipaastoon (vain vettä, ei ruokaa), sallimaan valokehoni ja kristallirakenteideni vastaanottaa uusia DNA-koodeja. Valmistautumista uuden taajuuden lähettämiseen kesäkuun päiväseisaukseen/kristallikonvergenssiin mennessä. Jos siihen opastetaan ja se on harmoniassa henkilökohtaisen terveydentilasi kanssa, kokeile tätä päivä tai kolme, antamaan kehollesi tilaisuus päästä ajan tasalle uusien valokoodien kanssa.

Sunnuntain ykseysmeditaatioiden 5-vuotispäivä

Ääretöntä rakkausvaloa kaikille, jotka osallistuvat globaaleihin meditaatioihimme joka viikko! Juhlimme sunnuntain viittä vuotta sanomalla KYLLÄ ykseydelle, rauhalle ja kollektiiviselle ylösnousemukselle. On kunnia jakaa tämä viikoittainen harjoitus, jotta voi nähdä, tuntea ja aktivoitua YHTENÄ. Nähdään kentässä sunnuntain globaaleissa ykseysmeditaatioissamme klo 5, 8 ja 11 PDT.

Kristallikonvergenssin ennakkotapahtumavideot

Valmistutumisvideot ja bonuslahjat ovat alkaneet! Konvergenssiin osallistujat, sekä live- että suoratoisto-osallistujat, olemme "kaksi kuukautta tapahtumaan" -vyöhykkeellä. Kirjaudu tilillesi päästäksesi katsomaan tapahtumaa edeltäviä esittelyjä ja valmistelua minulta ja kanssaluojiltamme.

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >