HomeViestejäSandra Walter9.4.2021 - Aktivointeja, tähtiperhe ja bonuslahjoja

9.4.2021 - Aktivointeja, tähtiperhe ja bonuslahjoja

AKTIVOINTEJA, TÄHTIPERHE JA BONUSLAHJOJA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Lyhyt päivitys tällä viikolla. Monet ovat integroineet voimakkaita energioita ja vierailuja viime viikonlopun henkiinheräämisportista saakka.

Korkeammat taajuudet "sytyttävät" kenttämme, hermostomme, korvamme ja aivomme. Tunnet ja kuulet nämä monimutkaiset äänet, jotka liittyvät kosmisen tason magneettimuutoksiin.

"Tähtiportin avautuminen, plasman sisäänvirtaaminen, geomagneettimyrsky ja Schumannin resonanssipiikki" -kuvio toistui taas tällä viikolla. Ole varautunut sen voimistumiseen koko vuoden.

Vierailut/kontaktit ovat olleet voimakkaita ja jatkuvia portin avautumisen jälkeen. Muutoksia valokehoon ja DNA:han sekä ainutlaatuista kultaisen rodun koodiaktivointia on ollut koko viikon. Yhdessä kohtaa kultaisen rodun DNA-aktivoinnin aikana kristallirakenteeni, kenttäni ja ihoni hohti kultaista valoa. Aktivointini arcturuslaisten kanssa ovat vaatineet paljon odotettua enemmän lepoa ja integrointia.

Seuraava tähtiporttisisäänvirtauksemme alkaa 16.4. Käytä tämä viikko muutoksen tarkkailemiseen henkilökohtaisessa moniulotteisessa havaintokyvyssäsi ja tietoisuutta muuttavien koodien integroimiseen.

"Kristallikonvergenssi" -tapahtuman ennakkolahjat

Bonusmateriaali alkaa tiistaina Konvergenssiin osallistujille (sekä live- ja suoratoisto-osallistujille). Kirjaudu sivustollani tilillesi saadaksesi tapahtumaesittelyt ja lahjoja minulta ja kanssaluojiltamme!

Nähdään kentässä sunnuntaina globaaleissa ykseysmeditaatioissamme klo 5, 8 ja 11 PDT.

Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >