HomeViestejäSandra Walter29.4.2021 - Kristallikaikkea ja johdonmukaisuutta toukokuussa

29.4.2021 - Kristallikaikkea ja johdonmukaisuutta toukokuussa

KRISTALLIKAIKKEA JA JOHDONMUKAISUUTTA TOUKOKUUSSA

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
29.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Oli voimakas porttikäytävä. Ennätyksellisiä kosmisia säteitä. Purkauksia. Geomagneettimyrskyjä. Järistyksiä. Voimakkaita Schumann-aaltoja. Nämä uudet kristalliplasmasisäänvirtaukset tarkistivat kehityskaariamme.

Astumme ainutlaatuiseen vaiheeseen toukokuussa. Portinvartijapäiväkirjassani on ainutlaatuinen merkintä ensi kuulle. Päivämäärien sijasta sinä sanotaan: johdonmukaisuus/jatkuvuus.

Siinä missä tiede on todennut viimeaikaiset kosmiset voimat "epätavallisiksi", valokoodit ja plasma paljastavat muutokset ykseystietoisuuteen. Tämä on vapauskoodien uusi taso. Ja vapauskoodit häiritsevät ja purkavat sitä, mikä ei palvele jumalaista kvanttitahtoa, kollektiivin korkeimpia intressejä.

Vapauskoodit paljastavat kosmisen Kristus-prinsiipin, ilmaisun yhdistyneen kristallipolun. Enemmän helppoutta, korkeimman harmonian ilmentäminen ja kristallielämäntyylin esiintuleminen. Ylläpidämme levollisen nollapisteen johdonmukaisesti – ylösnousemuskokemus tässä nyt-hetkessä.

Myös työstäessäni Kristallikonvergenssia, panin merkille vaikutuksen ulottuvuuksien yli. Pieni tehtävä pyytää enemmän kristalliharkintaa – miten se voi heijastaa sitä, mitä tapahtuu korkeammilla tasoilla, kosmisilla tasoilla? Tapahtumasuunnittelun jokainen askel virittää moniulotteisuuteen. Miltä kokoontumisemme näyttää ja tuntuu yläkerrassa korkeampana heijastuksena? Mitä tarvitaan eniten, mikä on tehokkainta ja sydäntä avaavinta? Miten jokainen hetki ilmaisee enemmän uutta kristalli-Maata nyt?

Tämä laajempi perspektiivi, yhtenäinen perspektiivi, on lahja tässä nyt-hetkessä. Kun sitä soveltaa kaikkeen – talon siivoamiseen, aamukävelyyn, haastaviin tehtäviin – suurempi operaatio paljastuu. Harjoita tällä hetkellä perspektiivin avaamista jokaisen luomuksen myötä. Muista vaikutuksesi ulottuvuuksien yli. Tunne, miten yksinkertainen ele, sana tai toiminta muuttaa yhtenäistä kenttää. Tämä on vastuullista luomista, joka kukoistaa elämässämme.

Ylösnousemus on aina tehnyt meidät tietoisemmaksi ajatuksistamme, tunteistamme ja toimistamme. Nyt korjaamme satoa noista harjoituksista ja viemme sen vielä pidemmälle. Johdonmukainen yhdistynyt perspektiivi. Kuten aina, se on prosessi. Harjoitus rakentaa henkistä voimaa.

Tarkastele päivittäistä virtaasi – miten ja miksi. Nämä uudet taajuudet stimuloivat kosmista muistia kristalliprosessista: tietoisuus kosmisesta Kristuksesta. Illuusio purkautuu, ja näemme, tunnemme ja aistimme Itsen fraktaalina: jonkin tekeminen näissä ulottuvuuksissa, heijastettuna itsen kaikkiin ilmaisumuotoihin moniulotteisessa maisemassa.

50 päivää Kristallikonvergenssiin

Voin tuntea jo päivänseisauksen ja Konvergenssin, energian toukokuun ja kesäkuun alkuosan pimennysten jälkeen. Valojoukkoja kerääntyy, korkeampi heijastus fyysisestä kokoontumisestamme. Miten hehkutaan-säteillään meitä juhlimaan kollektiivin kanssa henkilökohtaisesti.

Konvergenssiin osallistujat …

Nettikurssikuponki, opastusta näihin voimistuneisiin energioihin …

Sunnuntain ykseysmeditaatiot …

Ääretöntä RakkausValoa kaikille tämän syvällisen käytävän aikana. Näyttäkäämme ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >