HomeViestejäSandra Walter17.8.2023 - Kuolema, muuttuvat sydämet ja tuki Mauille

17.8.2023 - Kuolema, muuttuvat sydämet ja tuki Mauille

KUOLEMA, MUUTTUVAT SYDÄMET JA TUKI MAUILLE

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
17.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Todistamme edelleen tätä jatkuvaa kuolemateemaa. Lähtöjä on ollut tasaisesti, joskus sieluryhmissämme.

Vanhan itsen kuolema on selvää ylösnousevassa kollektiivissa. Aiheuttaa surrealistisia aistimuksia, kun kuljemme monissa ulottuvuuksissa.

Muista pysähtyä, tuntea, käsitellä murheesi, surra ja tasapainottaa tunteesi, kun näitä kuolematapahtumia ilmenee sisällä ja ulkona. On elintärkeää säilyttää mielen, fyysinen, tunnepuolen ja henkinen terveys tämän nopean muutosvaiheena aikana.

Päiväntasausportti avautuu ensi viikolla

Odotettu portti 21.–26.8. tuo meille uuden valotulvan, joka valmistelee meitä transformoivaan päiväntasaukseen.

Tyypillinen avautumiskaava – kolme päivää ennen energian sisäänvirtausta – on ohi, merkillepantavasti näissä orgaanisissa asetelmissa päivänseisaus-, päiväntasaus- ja pimennyskäytävissä. Tässä sitä hehkutaan, avautuen kokonainen kuukausi ennen päiväntasausta ja virraten näissä tietoisuutta laajentavissa aalloissa seuraavat seitsemän viikkoa.

Lahainan pitäminen sydämissämme

Olen antanut neuvoja viiden eri mantereen ylösnouseville sydämille parin viime viikon aikana. Kaikki kokevat intensiivisiä energioita, laajentumista, paljastuksia sekä ykseyden ja korkeampien kehityskaarien valintakohtia. Joskus se vaikuttaa maahan, yhteisöihin ja pyhiin paikkoihin, joiden tilanhoitajia olemme. Ja tunnemme sen monilla tasoilla.

Maui tuli esiin niin voimakkaasti elokuun ensimmäisellä viikolla, että olin varaamassa matkaa. Gaia sanoi "ei nyt" ja pyysi korkeampaa olemustani pitämään kristalliykseyskenttää.

Vaikka tuon viikon energiat tuntuivat siltä, että voisin luiskahtaa toiseen maailmaan/ulottuvuuteen, vaikutus sydämeeni sai minut miettimään, mitä tapahtui. (En osallistu enää Leijonaporttiin. Ei tuomitsemista.) Suru on tuttua, kun lähdemme vanhoista tiloistamme, vanhoista maailmoistamme ja vanhasta itsestämme. Tässä energiassa oli transformaatiolaatua – surua, irtipäästämistä ja esiintulemista.

Kun uutiset Lahainan paloista saavutti minut, menin syvälle hiljaisuuteen pitämään rakasta Mauia sydämessäni. Olin murheellinen, kunnioitin suruani ja tunsin tähtiporttien transformaatiota muutamana seuraavana päivänä.  

Monien teidän tapaan, minua on kutsuttu Mauille monta kertaa. Sielumonadillani on historiaa siellä.

Lahainan vanha kaupunki, lähellä rakasta Banyan metsäaluetta, sijaitsee maan sisäosan muinaisen portaalin päällä. Monet meistä ovat rukoilleet siellä, laittaneet kristalleja ja olleet vuorovaikutuksessa alla olevien rakenteiden ja olentojen kanssa.

Myös laajan maanalaisen sotilaallisen toiminnan kera, joka on tyypillistä vulkaanisille maisemille, kuten Mount Shasta ja Havaiji, muinaiset portit esi-Lemuriasta ovat edelleen aktiivisia. Muista, että kaikki tapahtumat kaikkialla – orgaaniset tai vaikutetut – voimistavat paljastumista, ykseyttä ja ylösnousemusta tällä hetkellä.

Haleakala on pääfokukseni tähtiportin vartijana. Se on palvellut sydänchakrana kristallitähtiporttijärjestelmässä vuodesta 2012 – samasta vuodesta jolloin Mount Shasta alkoi olla kristalliverkkojärjestelmien kruunuchakra.

Monet portinvartijat tunsivat energian, jota virtasi Haleakalan sydämestä palon aikana. Paljon korkeamman kaliiberin puhdasta jumalaista rakkaus-valoa. Odota koko kristallikäytävän, verkkojen ja orgaanisten tähtiporttien säteilevän uusia harmonioita, kun kuljemme päiväntasauskäytävää seuraavien seitsemän viikon ajan.

Muista, että orgaaninen tähtiporttijärjestelmä ja kristalliverkot ovat helposti reagoivia/vastaanottavaisia – ne eivät ole lukittuja paikkoihin tai ulottuvuusrakenteisiin. Ne ovat nestemäisiä, äärettömiä ja korjaavat itse vääristymiä ... aivan kuten kristussydämesi.

Maadoittunutta tukea kun energiat lisääntyvät

Useimmat meistä todistavat voimakkaita myrskyjä, järistyksiä tai muita tapahtumia, jotka yhdistävät yhteisöjämme.

Koin viisi kuukautta Kalifornian voimakkaita ja tuhoisia maastopaloja 2018.

Joitain huomioita yhteisöjen tukemisesta katastrofin aikana:

* Ihmiset yhdistyvät kriisissä – se on todellinen luontomme. Ihmiset lähtevät nopeasti liikkeelle ja auttavat toinen toisiaan. Olin vapaaehtoisena tilapäismajoituksissa ja jakelukeskuksissa noiden palojen aikana. Anteliaisuuden ja tuen alkuvirtausta on hämmentävää ja kaunista katsoa.

* Nämä tapahtumat voimistavat tarvetta yhtenäisyyteen. Pettymys vanhoja järjestelmiä kohtaan tulee pintaan ja paljastaa muutostarpeen. Fokusoidutaan ratkaisujen luomiseen hetkessä.

* Alkudraaman ja tunnetukahtumisen jälkeen sosiaalinen media siirtyy eteenpäin, uutiset siirtyvät eteenpäin, ja hätätilanne unohtuu. Muista tämä, kun näet syytöksiä ja mielipiteitä netissä. Paras neuvo: älä ruumiillista tai energisoi negatiivisia tarinoita. Se ei oikeasti palvele. Kaikella mitä näet näissä maailmoissa, on moniulotteisia funktioita. Ole rauhassa ei-tietämisen kanssa – se on tarpeellinen taito tässä käytävässä.

* Lähetä yltäkylläisyyttä tai tukea, pysy poissa vaikutetuilta alueilta, ja anna yhteisöjen parantua ja tehdä korkeampia valintoja. Tarkista tilanne muutaman viikon päästä, jos alue on edelleen sydämelläsi, ja katso, mitä he tarvitsevat.

* Tietäen, että nopeutuminen tuo kuolemaa, säämuutoksia, järistyksiä, energioita ja tapahtumia, meitä muistutetaan olemaan levollinen, keskittynyt ja puolueeton, jotta voimme palvella hetkessä.

* Vastusta tarvetta rynnätä näppäimistölle tai puhelimeen lietsomaan draamoja, ilmaisemaan omaa hyveellisyyttä tai tuomitsemaan. Silloin kun tunteita stimuloidaan, tietoisuutemme on alttiimpi vaikuttamaan. Ota hetki. Yhdisty Gaiaan. Yhdisty Lähteeseen. Tunne oma sydämesi, ja kunnioita ja käsittele ainutlaatuisia tunteitasi.

* Pidä kristalliykseyskenttää luovilla tavoilla. Tee kristalliverkko, maalaa, laula, kirjoita tai tanssi se ulos. Muista, että avoimen sydämen korkeammalla taajuudella on enemmän voimaa näissä maailmoissa. Voimme parantaa jokaisen parantamalla itsemme. Ole rauhallinen läsnäolo näinä hetkinä.

* Kunnioita jokaisen oikeutta surra, murehtia, tuntea ja ilmaista sydäntään omalla tavallaan. Anna ihmisille tilaa käsitellä tunteensa. Ole silminnäkijä ja kuuntele, reagoinnin sijasta.

* Harjoita jumalaista puolueettomuutta, kun tarinoita, olettamuksia ja mielipiteitä energisoidaan. Tiedän, että voi olla haastavaa katsoa, kun tuomitsemisia kiertää. Silloin kun ihmiset ovat peloissaan tai traumatisoituneita, kärjistyminen tarttuu tilaisuuteen. Mikään virasto, ihminen tai organisaatio ei voi tehdä kaikkea oikein näissä tilanteissa. Eikä se ole heidän tehtävänsä enää, kun vaihdamme hierarkian vastuulliseen kanssaluomiseen.

* Alhaisin vaihtoehto näissä tilanteissa on kaksinaisuus, puolen valitseminen. Tuomitseminen pitää sydämen erillään Lähteestä. Harjoittele näissä tilanteissa. Rakasta ihmisiä parhaansa tekemisestä, ja anna heille anteeksi erilaisten valintojen tekeminen.

Muista, että olemme yhtä, myös ne aspektit jotka haastavat meidät negatiivisuusilluusiolla. Ylösnousemuksen kehityskaari on vääjäämätön. Voimme valita olla vastuullisia luojia, kun ilmenee näitä tilaisuuksia, jotka haastavat sydämemme.

Rakkaus-valon lähettäminen Mauille

Voimme käyttää kristallisydämiämme ja läsnäoloamme pitämään yhtenäisen rakkaus-valon korkeampia kenttiä parannukselle ja tuelle.

Perusaskeleet rakkaus-valon lähettämiseksi jollekin alueelle, joka tarvitsee tukea, ihmiskunnalle tai koko luomakunnalle:

* Ennen kuin aloitat, valmistaudu. Neutralisoi pelot tai negatiiviset lopputulokset tietoisuudestasi, energiakentistäsi tai sydämestäsi. Käytä määräyksiä tai mantroja noiden energioiden hajottamiseen.

* Ilmaise aikomus avautua Lähteen, korkeimman rakkaus-valoälykkyyden, puhtaaksi kanavaksi. Älä tarkoita lähettää korjaavaa energiaa. Ei vastakkaisuutta tai tuomitsemista. Ole läsnäolo.

* Fokusoidu rakkauteen, ykseyteen, rauhaan, ylösnousemukseen ja korkeimpiin lopputuloksiin.

* Tunne tämän virtaavan sydämesi läpi. Yhdisty kristalliykseyskenttään.

* Ylläpidä fokus, tunne ja aikomus. Vahvista rakkaus-valoa, ja anna äärettömien kristus-kristallivirtojen tehdä työ.

* Mauia varten, yhdisty Haleakalaan ja tunne jumalaisen rakkauden virta Gaian korkeammista maailmoista ja kristalliytimestä. Pidä tätä myötätunnon, armon ja äärettömän rauhan kenttää.

* Voimista valoa ja anna sen virrata koko Mauille, laajentua planeettatasolle, siunaten kaiken sen elämän, ja laajentua koko luomakuntaan.

* Pidä tätä kristalliykseyskenttää. Säteile äärettömän kristusrakkaus-valon aaltoja tuomaan tasapainoa, parannusta ja korkeimpia kehityskaaria helposti ja armollisesti.

* Päätä rukouksella, määräyksellä tai mantralla. Niin se on.

Osallistu sunnuntain ykseysmeditaatioihin harjoittamaan ja kokemaan kristalliykseyskenttä.

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >