HomeViestejäSandra Walter30.8.2023 - Leijonarohtoa

30.8.2023 - Leijonarohtoa

LEIJONAROHTOA

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
30.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Your
                email images are turned off. Photo: Mountain Lion  Kuva: R. Thiemann

Siunausta rakkaat.

Tiistaiaamuna klo 4 mantrameditaationi aikana, ikkunoiden ja ovien ollessa auki yöilmaan, tuttu ääni ja olento tuli käymään.

Meillä on suuri ja kaunis vuorileijona/puuma naapurustossa tällä hetkellä, ja halusin kovasti nähdä sen, kuulla sen ja tuntea sen lähellä.

Kun aloitin hiljaa meditaationi, se maukui kahdesti tuolla surrealistisella vuorileijonan äänellä, hyppäsi puutarha-aitani yli ja pysyi ikkunani ulkopuolella, kunnes sain loppuun rukoukseni.

Sitten se lähti pehmeästi ja ääneti.

Vuorileijonia on ollut monta kertaa kanssani, erityisesti monina vuosinani erämaassa.

Shasta-muistoja virtasi lävitseni – yötaivas, kuunvalo, hiljaisuus, rauhallinen läheisyys Gaian ja luonnon valtakuntien kanssa.

Vuorileijonat symboloivat totuutta, ja niiden voimakkaat vierailut "sydämistävät" meidät uudelleen vahvistamaan korkeimman polkumme ja seuraamaan sitä fokuksen, selkeyden ja armon kera.

Kiitollisuutta tälle jumalaiselle olennolle kallisarvoisesta vierailustaan ja vahvistuksestaan. Jaan sen energian kanssanne tässä nyt-hetkessä.

Tuotteita, kursseja jne. ...

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >