HomeViestejäSandra Walter27.7.2023 - Hermoston tasapaino

27.7.2023 - Hermoston tasapaino

HERMOSTON TASAPAINO

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
27.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Oletteko huomanneet timanttivalon lisääntymisen tällä viikolla? Kaikki meditaationi, näkyni ja sessioni ovat olleet täynnä näitä kirkkaita valoräjähdyksiä. Kirkkaampia kuin koskaan ennen, ja täynnä puhtautta, jonka voi tuntea uudelleenkalibroidussa sydämessämme.

Hermoston tasapaino

Hermosto on toimitusjärjestelmä, kosmisen valon rekisteröitymiseksi fyysiseen muotoomme. Kun fotonivalon, plasman sisäänvirtaukset ja nopeutuminen lisääntyy, tunnemme näiden uusien energioiden syöksyvän hermostomme läpi.

Meitä varoitettiin monta vuotta sitten, että hermostoa stimuloitaisiin kovasti ja mahdollisesti se ylikuormittuisi, kun valotasot lisääntyvät. Monet tuntevat tämän seuraavan tason stimuloinnin ... ja näkevät, miten heidän kehonsa käsittelee tämän korkeamman valon.

Tämä aihe on osa Tähtiperintö-esitystä Convergence-tapahtumassa. Tässä on muutama vinkki tukemaan levollista, vastaanottavaista hermostoa:

* meditointi
* lempeä liikkuminen
* kävely
* aika luonnossa (ilman puhelinta)
* nesteytyksestä huolehtiminen
* luonnonvesissä oleminen
* tunnepuhdistus ja mielen tasapainoharjoitukset uuden valon optimivirtaan ja -vastaanottoon
* jumalainen neutraalius ja ehdoton rakkaus
* fokus sisäiseen rauhaan ja positiivisiin ratkaisuihin
* jooga ja vagushermovenytykset
* magnesiumkylvyt (epsom-suolat)
* tunnistaa, milloin hermosto ei ole tasapainossa, ja ryhtyä toimeen tasapainon palauttamiseksi

...

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >