HomeViestejäSandra Walter28.6.2023 - Mestaruusviikko, 777 ja valovoimakkuus

28.6.2023 - Mestaruusviikko, 777 ja valovoimakkuus

MESTARUUSVIIKKO, 777 JA VALOVOIMAKKUUS

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
28.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Joka vuosi heinäkuun ensimmäisen viikon aikana tulvii tukea ja paljastuksia mestareiden, tähtiperheiden ja kosmisen kolminaisuuden korkeammista ulottuvuuksista.

Mestaruusviikko, lauantai 1.7. – perjantai 7.7., antaa tilaisuuden oivalluksiin, aktivointeihin ja ylösnousemuskehityskaaremme vahvistamiseen.

Etsijöille, vihittäville ja adepteille tämä verhottoman vuorovaikutuksen viikko tarjoaa merkittävää sydämen avautumista, vierailuja ja selkeyttä orgaaniseen ylösnousemuspolkuumme.

Tänä vuonna mestaruusviikko kulminoituu ainutlaatuiseen 777-porttiin perjantaina 7.7. Voimakas yhdistelmä – korkeamman tason fokus ja merkittävä muutos tähtiporttijärjestelmässä.

Aurinkomuutokset, Gaia-muutokset, me muutumme

Oletko huomannut lisäystä elävän valon voimakkuudessa, jota on tullut auringon kautta päivänseisauksesta saakka? Ilma ja kentät ovat täynnä kristalliplasmaa, ja tuo virta kiihtyy pian.

Astumme mestaruusviikon aikana kosmiseen muutoskohtaan, jossa energiat saavat uusia laatuja tukemaan laajentumista ja transformaatiota.

Siinä on hyvin kosminen tuntu; kuin palaaminen tähtipölyyn.

Solaris (aurinko) reagoi sen kristalliplasman vauhtiin, voimakkuuteen ja harmonioihin, jota tulee multiversumin suuresta keskusauringosta.

Se aiheuttaa muutoksen auringon prismailmiössä (katso artikkeli "Prismailmiön muuttaminen" 2.3.2017, auringon prismaluonteesta ja miten se vaikuttaa todellisuuksiimme).

Tämä on sen tavan jalostamista, jolla aurinkomme heijastaa valoinformaatiota näihin ulottuvuuksiin, mikä vaikuttaa siihen, mitä voimme kokea. Lyhyesti sanottuna, uusi projektori joka pyörittää (hyvin) erilaisia elokuvia.

Gaian aktivoitunut aurinko-timanttiydin, kristallimagnetismi ja orgaaniset äärettömät kristallitähtiportit ovat nyt kykeneviä harmonisoitumaan tämän uuden valon kanssa. Se voi nyt säteillä uusia ulottuvuuksiaan selkeästi.

Tätä uutta suurtehovaloa säteilee auringon jalostuneen prisman kautta, aktivoiden Gaian esiintulevat tähtimäiset kyvyt. Sen sijaan että tiheys vääristää tai rajoittaa valoa, Gaian korkeammat ulottuvuudet säteilevät kirkkaampana ja avaavat kristallisiltoja uusiin kokemuksiin.

Koska Gaia on luonut seitsemän ulottuvuutta ylösnousemuskokemustamme varten, tämä puhtaan rakkaus-valoälykkyyden Lähdeharmonia voi läpäistä todellisuutemme ja saada aikaan ulottuvuutta muuttavia kokemuksia.

Kun tähän prismaattiseen tapahtumaketjuun lisätään aurinko-timanttisydämemme ja kristalli-DNA:mme, meillä on ylimaallinen kokemus, joka tapahtuu ulottuvuuksien yli 777-portin myötä.

Vaikka olemme tunteneet tämän kosmisen tapahtuman kentässä koko vuoden, todellinen muutos tapahtuu tietoisuudessamme. Tilaisuus tulkita valoa ilman vääristymiä ja kulkea jumalaisena läsnäolona näissä ulottuvuuksissa.

Linjassa olevat sydämet tuntevat tämän kosmisen muutoskohdan sydäntähtiportin ja DNA:n kautta. Meistä tuntuu kevyemmältä, laajentuneemmalta, vähän kosmiselta tai psykedeeliseltä, ja tunnemme olevamme irti vanhoista todellisuuksista. Jalostuneempi kokemus uusista ulottuvuuksista tulee esiin kauttamme, ja ykseystietoisuuden voimistuminen.

Miten saamme yhteyden mestaruusviikkoon

Käytä tämä globaali fokus. Yhteydessä korkeampiin ulottuvuuksiin palvelussa, valmistaudumme sopimaan yhteen niiden mestarien ja tähtioppaiden värähtelyn kanssa, jotka voivat avustaa. Pidä se puhtaana, levollisena ja maadoittuneena kristallisydämeesi. Värähtely = värähtely.

Ylösnousemusharjoituksia harmoniaan:

* Puhdistu, paastoa, nesteytä, avaa keho, rauhoita hermosto ja ilmaise aikomus vastaanottaa ja yhdistyä.
* Ole luonnossa 1–2 tuntia joka päivä. Sulje puhelin tunteaksesi orgaaniset virrat ja ollaksesi yhteydessä Gaiaan.
* Mene luonnonvesiin, meditoi puiden kanssa.
* Tuijota auringonlaskua, lyhyesti – valvo voimakkuutta kehoosi.
* Minimoi ruutuaika orgaanisen kontaktin ja yhteyden vuoksi.
* Meditoi kahdesti päivässä avaamaan kenttäsi, mielesi, sydämesi ja DNA:si.
* Yhdisty usein nollapisteen hiljaisuuteen. Hetki on ikuinen puhtaassa jumalaisessa läsnäolossa.
* Fokusoidu Lähteen jumalaiseen rakkaus-valoon sisälläsi.
* Käytä määräyksiä ja invokaatioita kutsumaan haluamaasi todellisuutta.
* Luo, luo, luo. Luovuus on silta. Luova toiminta, suuri tai pieni, avaa meidät Lähteeseen ja mestaruusulottuvuuksiin.
* Käytä mestaruusharjoituksiasi – kiitollisuus, anteeksianto, armo, myötätunto, kvanttilaajentuminen, ehdoton rakkaus jne.

Yhdistymme ankkuroimaan näitä energioita koko viikon. Pidä tilaa uudelle valolle mestarina ja ylösnousemuksen puhtaana kanavana.

Tapahtumia, tuotteita jne. ...

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >