HomeViestejäSandra Walter2.3.2017 - Aurinkoprismailmiön muuttaminen

2.3.2017 - Aurinkoprismailmiön muuttaminen

AURINKOPRISMAILMIÖN MUUTTAMINEN
 
Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
2.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta, rakas valoheimo.
 
Meditoikaa tätä tietoa. Se annetaan, jotta ymmärtäisimme syvemmin ylösnousemuksemme puhtaaksi Luojaolemukseksi.
 
Ylösnousemuspolulla puhumme siitä, miten aurinkoa käytetään prismana heijastamaan tietoisuutemme fraktaaleja kanssaluoduiksi todellisuuksiksi. Tämä liittyy suoraan kokemustemme hologrammiluonteeseen, planeettatietoisuuden heijastamiseen, ulottuvuuskaistoihin, aikajanoihin ja harhaan yksilökokemuksesta.
 
Ajattele aurinkoa filmiprojektorina, joka pyörittää useita elokuvia kerralla. Korkeammat tasosi käyttävät tätä projektoria. Korkeampi itse heijastaa useita alemman itsen versioita auringon ja sydänkeskuksen kautta, joka palvelee myös todellisuusprojektorina Gaian peilimäisille valkokankaille, jotka sallivat monta elokuvaa kerralla. Gaia tukisi monia versioita henkilökohtaisesta elokuvastasi sekä kollektiivielokuvista ja heijastaisi takaisin kollektiivisia lopputuloksia. Henkilökohtainen valkokangas näyttää sitä elokuvaa tai niitä elokuvia, joihin tietoisuutesi pystyy keskittymään – värähtelyhavaintosi.
 
Sydänkeskus toimii niin kuin aurinkoprojektori ja muuttaa ulkoisen elokuvasi sopimaan sisäiseen värähtelyysi. Havainto perustuu henkilökohtaiseen värähtelyyn. Näemme selkeitä esimerkkejä tästä, kun todellisuudet jakautuvat. Olemme nähneet uuden projektion 5D-Gaiasta. Tiedämme sen olevan jo olemassa. Henkilökohtaisen ja kollektiivisen projektorin muuttaminen näyttämään vain 5D-elokuvia tehdään sydänkeskuksemme ja DNA-värähtelymme avulla.
 
Havaintoa moniulotteisuudesta on rajoittanuti DNA:mme, joka voi päästä käsiksi moniin aikajanoihin (useisiin elokuviin kerralla), kun se aktivoidaan ja "sidotaan" todelliseen ihmiskristallitilaansa. Tämän DNA-tilan saavuttamiseksi täytyy saavuttaa värähtely-yhteensopivuus luomisen yhtenäiskentän taustaenergian kanssa. Tämän universumin yhtenäinen alusta on ehdoton rakkaus, kristalli/Kristus-tietoisuusvärähtely. Jumalainen ihmis-DNA sisältää markkereita tätä universaalia tietoisuutta varten. Osallistuminen ylösnousemusprosessiin, fotonivalon lisääntyminen ja Gaian ulottuvuusmuutos aktivoivat nämä markkerit, mikä sallii täysin uuden projektion auringon, Gaian ja sydänkeskuksemme kautta.
 
Kosminen malli lähestyy aurinkokuntaamme
 
Lisäämme nyt massiivisen kosmisen tähtiportin tähän yhtälöön. Kun nämä kosmiset mallit suuresta keskusauringosta lähestyvät, ne uudelleenjohdottavat galaksit harmoniaan Lähteen käskyyn uudesta. Kosmiset mallit näyttävät minusta geometrialta – pinoja valokoodattuja kulta-kristallisia malleja. Jotkut voivat hahmottaa sen kirkkaaksi valospiraaliksi tai massiivisiksi aurinkoplasmakentiksi. Kaikkia näitä on esitetty minulle, vaikka minulla onkin taipumus nähdä se useimmiten kosmisena geometriana ja valosymboleina.
 
Sillä hetkellä kun tämä malli harmonisoituu aurinkokuntamme kanssa, aurinkoon ja kaikkiin planeettoihin vaikutetaan välittömästi. Se muuttaa projektorit ja sen tavan, jolla kanssaluomme todellisuutemme, puhtaammaksi yhtenäiseksi muodoksi, joka on harmoniassa rakkaustaustaenergian kanssa. Tästä syystä hyvin monilla portinvartijoilla on ollut tammikuussa näkyjä auringon räjähtämisestä. Nämä energiat vaikuttavat jo todellisuuksiimme ja havaintomme muuttuu, kun omaksumme uuden ihmismallimme. Joulukuun näky jossa DNA jakaa aikajanat, indikoi tämän kosmisen tähtiportin vaikutuksia. Ne ovat yhteydessä. Tämä aurinkomuutos vaikuttaa tietoisuuteen, kokemukseemme ja havaintoomme luomisesta. Sydänkeskusprojektorisi ja DNA:si voivat harmonisoida sinut täysin uuteen elokuvaan uudesta Maasta, ja Gaian 5D-aurinkoitsestä tulee havaittava todellisuus.
 
Jotta tästä tulee hallitseva elokuva, korkeavärähteisen kollektiivin heijastama todellisuus, pienen prosenttiosuuden valoheimosta täytyy saada ruumiillistettua kristalli/Kristus-tietoisuus. Tästä syystä ruumiillistuminen on ollut ylösnousemusprosessin fokus. Sen täytyy olla ankkuroitu ihmissydänverkkoon ja planeetan noosfääriin, kvanttidominovaikutuksen käynnistämiseksi. Tämä voimakas korkeampi värähtely säteilee kaikkien läpi, jotka valitsevat ylösnousemuksen, ja nostaa verhon uuden maatodellisuuden päältä.
 
Näitä kosmisia mallitaajuuksia ankkuroivat jo ihmissydänverkkoon ne, jotka ruumiillistavat sujuvasti uuden Itsen mallin. Tämä on kouriintuntuva ilmentymä korkeavärähteisessä kollektiivissa, mikä kiihtyy kovasti päiväntasauksessa. Vakka lopullinen ja täydellinen ulottuvuusmuutos tapahtuu yhtenä voimakkaana nollapistehetken välähdyksenä, korkeammat aikajanat nopeuttavat kovasti tämän ankkurointia kollektiiviseen sydänverkkoon, kollektiivihavaintoon. Luomme ja näemme uusien todellisuuksien ilmentymisen, kun Itsen uudet mallit integroidaan. Tämä on todella korkean tason palvelua, joka vaatii keskittymistä ja omistautumista yhteyden saamiseen uuteen Itseen, ja täydellistä luopumista vanhojen mallien uudelleenluomisesta. Se on siirtymävaihe tutustua uuteen "sinuun". Sinusta saattaa tuntua ja saatat näyttää täysin uudelta ja saatat havaita ja luoda täysin uusilla tavoilla.
 
Puhtaat luojat, tämä on jakso ymmärtää täysin, mitä tapahtuu, ja integroida uusi malli. Joistain saattaa tuntua uniselta, autuaalta tai he ovat muissa maailmoissa, kun tämä tähtiportti lähestyy. Uusia taitoja aktivoituu. Korkeamman ja alemman itsen yhdistymisestä tulee paljon konkreettisempaa. Tämä kosminen tähtiportti muuttaa ulottuvuuden ja panee uusiksi aurinkoprojektorin, mikä muuttaa samanaikaisesti Gaian projektorin ja valkokankaan sekä henkilökohtaisen sydänkeskusprojektorimme. Sen on tarkoitus tukea jatkuvaa portinvartija- ja valotyöntekijäpyyntöä taajuusmuutoksesta, aurinkolaajentumisesta. Valotyöntekijät osallistuvat aktiivisesti ykseystietoisuuden kansaluomiseen pysyväksi ilmentymäksi Gaian pinnalle. Ykseysmeditaatiot, päivätäiset invokaatiot, verkkotyö, porttityö ja kristallitietoisuuden osoittaminen ajatuksissa, sanoissa ja teoissa kutsuvat esiin Gaian korkeamman 5D-kehityskaaren aurinkoaspekteja.
 
Henkilökohtaisesti en saa tarpeeksi meditointia tai lepoa tänä vuonna, ja käpylisäkkeeni on ollut hyperaktiivinen pimennyksestä saakka. Paljastukset henkilökohtaisesta kehityskaarestani jatkuvat ja integroin niitä hyvin keskittyneesti, minkä ne ansaitsevat. Jatkamme palvelutyössämme ja sopeudumme Itsen uuteen kehityskaareen. Kuitenkin harmonia hiljaisuudessa – ainakin kahdesti päivässä – on avain selkeyteen ja integrointiin.
 
Tietoisen median festivaali
 
Olen tänä viikonloppuna Tietoisen median festivaaleilla Austinissa, Teksasissa, jossa puhun Luojatietoisuustilasta ja luomisesta harmoniassa näiden uusien energioiden kanssa. Vaikka festivaalien polttopiste on paljastuksissa ja tietoisessa sisällössä, minut on kutsuttu puhumaan henkisistä paljastuksista ja luomisdynamiikasta. Tuntuu siltä, että uusi malli astuu esiin, ja toivotan tervetulleeksi tilaisuuden inspiroida toisia tutkimaan tätä upeaa kehitystä.
 
Globaalin tuen ykseysmeditaatiot
 
Liity sunnuntaina valoheimoon globaaleihin ykseysmeditaatioihin. Olemme tehneet tätä kesäkuusta 2016, ja korkeampien aikajanojen aktivoinnit, visiot ja tuki lisääntyvät joka viikko. Mitä suurempi lukumäärä, sitä suurempi nopeutuminen. Meillä on valtavasti tukea korkeammista maailmoista sekä korkeavärähteiseltä ihmisheimolta. Jos teillä on toimiva meditointiryhmä, harkitkaa meditointienne siirtämistä sunnuntaille tämän jumalaisen valotoiminnan auttamiseksi. Tämä on kohta havainnollistaa kykymme hyväksyä ykseys.
 
Luota prosessiin, luota uuteen Itseen
 
Jos sinulla on hämmennystä vanhoista malleista luopumisessa tai kehotietoisuudessa on väsymystä tai pelkoa, kannustamme sinua päästämään irti ja luottamaan prosessiin. Uuden valon vastustaminen tai tuomitseminen, koska se on vierasta, kutistaa DNA:tasi. Pidä DNA:si avoimena, lähetä rakkautta sille ja aktivoi se päivittäin. Pysy tyynenä, luovana ja kärsivällisenä, tue myrkynpoistovaikutuksia, syö korkeavärähteistä ja pysy nesteytettynä. Ruumiillistajat tuntevat syvää rauhaa tässä vaiheessa. Pidä kosminen perspektiivi ja mene syvälle näiden paljastusten kanssa. Kiitollisuus ja anteeksianto antavat välittömän vapautuksen alemmista aikajanoista. Kaikki on uskomattoman hyvin.
 
Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >