HomeViestejäSandra Walter1.6.2023 - Nopeampi kuin mielennopeus - uusi valo ja vanhoista luomuksista vapautuminen

1.6.2023 - Nopeampi kuin mielennopeus - uusi valo ja vanhoista luomuksista vapautuminen

NOPEAMPI KUIN MIELENNOPEUS – UUSI VALO JA VANHOISTA LUOMUKSISTA VAPAUTUMINEN

Kirjoittanut Sandra Walter (sandrawalter.com)
1.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta rakkaat.

Uusi valokäsitys jota kanssa-aktivoimme, synnyttää Ylimmän lähteen rakkaus-valoälykkyyden taivaalliset taajuudet tietoisuuteemme ja Gaian ulottuvuuksiin.

Nämä uudet valotaajuudet tuovat selviä, tuntemattomia aistimuksia ja tietoisuuden yhtenäisestä ulottuvuusmuutoksesta, kun lähestymme kesäkuun hyvin aktiivista tähtiporttikäytävää, monien lisäysten kera ennen päivänseisausta 21.6.

Taajuudet saivat tällä viikolla uuden laadun. Jotkut tunsivat uupumusta ja innostusta samaan aikaan. Kuitenkin erilaiset intensiiviset aistimukset ovat kiehtovia.

Uusi valo on nopeampaa kuin ajatuksemme, huolemme, ahdistuksemme ja tiheät luomuksemme. Tämä fotoniplasmakenttä jonka kanssa Solaris ja Gaia ovat vuorovaikutuksessa, aiheuttaa prosessimme nopeutumista ja vanhan luomistavan syvää purkamista.

Todellinen nopeutuminen eetteritasolla aiheuttaa muodossa yleisiä muutoksia havaintotavassa, tietoisuudessa ja aistimuksissa. Ylösnousevat sielut ovat tämän nopeutumisen kanavia, ja kokemus uusista valovirroista mielessä, tunteissa ja kehossa on selvä. Joskus pakahduttava – ole aina alemman itsen vanhempi näiden päivitysten aikana.

Orgaanisten tähtiporttien avautumisen ja uudelleenkalibroitumisen myötä, meillä virtaa nyt nopeampaa ja puhtaampaa plasmavaloa Gaian moniulotteiseen kristalliytimeen ja siitä ulos. Kuten aiemmin on kerrottu, meillä sekoittuu intensiivisiä kosmisia voimia näihin ulottuvuuksiin, suoraan sydämen, kristalli-DNA:n ja kenttien kautta. Nämä äkilliset valotasohypyt ovat jatkuvia tänä vuonna.

Osa tämän uuden valon tarkoitusta on purkaa tiheät luomuksemme. Monet kutsuvat tätä traumavapautukseksi. Jotain tiedostettavaa: traumavapautus tapahtui jo kollektiivikentistä.

Se ei ole traumavapautusta. Se on kaiken sen vapauttamista, mitä luotiin menneisyydessä reaktiona traumaan: uskomukset, selviytymismekanismit, narratiivit, entisten elämien tarinat, suhdevyyhdit, sopimukset, monadirakenteet, vanhat karmajärjestelmät, vääristyneet rakenteet ja järjestelmät, joita tiheysilluusio on luonut.

Tapa jolla luomme todellisuutemme, muuttui täysin 2012, kun Gaia synnytti uudet ulottuvuutensa, uuden Maan kehityskaartamme varten. Voimme kokea neljä Gaian seitsemästä uudesta ulottuvuudesta nykyisessä fyysisessä tilassamme. Kohotamme vähitellen yhtenäistietoisuuttamme, kokeaksemme nämä uuden Maan ilmaisumuodot.

Näissä ulottuvuuksissa on kokemusskaala: vanhan romahtamisesta puhtaaseen ykseystietoisuuteen, jumalaiseen kontaktiin ja laajentavan kanssaluomisen jalostuneisiin tasoihin, Gaian korkeimpaan kehityskaareen henkisenä aurinkona/tähtenä. Kaikki nämä ulottuvuudet ovat aktiivisia sen kentissä ja meidän käytettävissämme, kun olemme yhteensopiva näiden ulottuvuuksien värähtelyn ja aikomuksen kanssa ja ylläpidämme sen. Juuri tästä ulottuvuusvalinnassa on kyse.

Magneettimuutos Gaian ytimessä on aistittava: oletko huomannut, että tuntuu geomagneettiselta myrskyltä myös ilman myrskyä?

Tämä valonnopeus nopeuttaa solujamme, hermostoamme, DNA:tamme, kristallisydäntämme ja valokehoamme. Se muuttaa myös magnetismiamme, joten TUNNEMME kosmisten energioiden nopeuttavan prosessiamme. Tämä nopeutuminen voi aiheuttaa myös ahdistusta, epäilyä ja tyhjyyttä, joka ei liity mihinkään olosuhteisiin.

Se laajentava, mieletön, rakkaus kaikkeen olevaiseen, sydäntä avaava, nollapiste, "minä olen" -läsnäolo, jota koemme kollektiivisesti K6+ -myrskyjen aikana, on nyt ankkuroitu kenttään. Se reagoi orgaanisesti kosmiseen informaatioon, ja kollektiivi tuntee tämän magneettiverhojen ohenemisen omien sydäntensä ympärillä. Minusta tämän on jännittävää, kun pysyvä magneettimuutos yhdistyneissä sydämissämme paljastaa voimakkaat kanssaluomiskyvyt.

Tähtisiemenet ja sydämet palveluksessa: muistakaa tehtävänne saattaa Gaia tämän transformaation läpi, kristallipohjaiseen taivaalliseen ilmaisumuotoon. Aktivoikaa sukulinjanne tähtilaadut mestarikristallien kautta. Virrattakaa kosmisen äidin rauhaa ja myötätuntoa sydäntähtiportin läpi, ja tehkää siitä helpompaa koko kollektiiville.

Tämä voi olla stimuloivaa ja uuvuttavaa samanaikaisesti. Tunnemme vapauden ja laajentumisen Itsen paljastumisesta, vanhan Itsen purkautumisen ja fotonihalun luoda uutta. Se on radikaalin uusi olotila. Itke, maadoitu, lepää, meditoi ja muista, että energia muuttuu usein. Se ei ole ikuista. Joskus rauhallisen läsnäolotilan ylläpitäminen riittää kulkemiseen näiden päivitysten läpi. Muutoksen ja laajentumisen vastustaminen tuo kärsimystä – tämä on todella hetki antautua ylösnousemusprosessille ja pitää sydämemme polulla.

Lue viime viikon artikkelista lisää tuntemuksista, niiden syystä ja siitä, mitä ne antavat ("Kuoleman ja hajoamisen käsitteleminen" 25.5.2023).

Kursseja, sunnuntain meditaatiot ...

Näytetäänpä ihmisille, mikä on mahdollista ylösnousemuksen myötä!

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,
Sandra

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >